Gość: kika IP: *.aster.pl 31.03.04, 17:47 czy ktoś się orientuje ile kosztuje..? byłabym wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia27 Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. 31.03.04, 20:35 ten podkład jest niedostępny w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. IP: *.govst.edu 01.04.04, 02:17 W Stanach ok. $12, pewnie mniej wiecej tyle samo w Euro. W Polsce go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenka Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. IP: 80.48.229.* 01.04.04, 09:01 sotatnio widziałam na ebay.uk, kosztował coś 6 funtów. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. 01.04.04, 19:33 ten podkład bywa na allegro, nei pamięta mu kogo poszukaj sprzedawców, którzy mają w ofercie Revlona i zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indja Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. IP: *.joint.eu.org 02.04.04, 15:25 a nie orientujecie sie jak jest z kolorami tzn czy ivory jest bardzo jasny? bo mam dylemat miedzy nim a buff i nude. moja cera nie nalezy do bardzo bladych, taka srednia. moze ktoras z Was uzywla lub chociaz widziala na zywo kolory i moze cos doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biszmi8 Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 02.04.04, 16:03 Jak srednia cera to super jest beige, ja mam jasna, ale tego odcienia uzywam latem i cera wyglada na ladnie musnieta sloncem, podklad jest super, idealnie wtapia sie w skore tak ze nawet przy roznicy koorow pomiedzy podkladem a szyja - nie ma kontrastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: podkład Revlon - Skinlights Diffusing Tint.. IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 21:20 Ja mam bardzo jasna cere i uzywam Ivory, ktory swietnie sie sie komponuje z moja skore. Jesli wiec nie jestes bardzo blada, sprobuj tych ciut ciemniejszych odcieni. Odpowiedz Link Zgłoś