poezja_smaku 05.10.10, 18:09 czy któras w Was mogłaby mi polecić jakiś dobry krem tonujący na okres jesienno-zimowy, do cery naczynkowej? Zastanawiam się nad La Rohe Posay lub Avene. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: krem tonujący 05.10.10, 18:14 polecam Bioderma AR spf 50+ (tonujący) Odpowiedz Link Zgłoś
poezja_smaku Re: krem tonujący 05.10.10, 18:29 akurat takiego używam w tej chwili, ale on jest dość tłusty i stąd pytanie czy on nadaje sie do położenia na inny tłusty lub półtłusty krem, który będę stosować podczas zimy? I czy w ogóle w zimę trzeba stosować tak duży filtr? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: krem tonujący 05.10.10, 18:47 poezja_smaku napisała: > akurat takiego używam w tej chwili, ale on jest dość tłusty i stąd pytanie czy > on nadaje sie do położenia na inny tłusty lub półtłusty krem, który będę stosow > ać podczas zimy? I czy w ogóle w zimę trzeba stosować tak duży filtr? promieniowanie UVA (odpowiedzialne za fotostarzenie, przebarwienia) jest o każdej porze roku, niezależnie od pory dnia - więc jak dla mnie - warto. Możesz go nałożyć na jakikolwiek tłusty, jeśli będzie to zbyt trudny zabieg, to polecam lżejszy, bez spf - Bandi Krem wyrównujący koloryt, z serii Veno Care. Odpowiedz Link Zgłoś
beauoix Re: krem tonujący 05.10.10, 19:16 Ja używam Ziaja Anno d'Oro krem tonujący. Wyjątkowo dobrze mi służy. Choć akurat za Ziaja nie przepadam to ten krem jest oki. Odpowiedz Link Zgłoś