Dodaj do ulubionych

Odmładzanie w domu

10.10.10, 15:45
Dziewczyny, czy któraś z was używała urządzenia Britebox revive. Jest to urządzenie, z którego można korzystać w domu, koszt ok. 3000., wykorzystuje światło LED. Trudno znaleźć jakieś opinie, a może warto byłoby zainwestować. Chyba, że to znowu jakaś ściema.
Obserwuj wątek
    • sloneczna.dziewczyna Re: Odmładzanie w domu 10.10.10, 18:09
      Oczywiście, że ściema.
      • kasha77 Re: Odmładzanie w domu 10.10.10, 18:31
        gdybym miałam 3000 na wydanie na siebie to wolałabym mezoterapie.
    • ziut-a13 Re: Odmładzanie w domu 10.11.10, 12:31
      w domu to mozna sobie maseczkę zrobic, potem czyta sie wpisy w stylu cos mi sie stało z twarza pomocy, naprawde buzke ma się jedną i warto powierzyc ja profesjonalistom :) jak masz kase i chces zrobić cos dobrego dla skóry idz na zabieg zaffiro- odmładza poprzez skrócenie włokien kolagenowych w skorze( wygladzenie zmarszczek) i pobudzenie do produkcji nowych- powstaje mniej nowych zmarszczek, w centrum laserowym na jaracza we wroclawiu w którym byłam wykonuja go lekarze i wtedy masz pewnosc ze twarz jest w dobrych rekach i nie skonczy sie to tragicznie
      • kosmeto00 Re: Odmładzanie w domu 10.11.10, 13:32
        ja tez polecam zabiegi zaffiro to chyba najfajniejsza z ostatnich nowosci na rynku kosmetycznym
    • justy1 Re: Odmładzanie w domu 10.11.10, 15:58
      za taką kwotę można sobie kompleksowo machnąć trochę botoksu, trochę wypełniaczy, retinoid i filtr UV.
      • gwarek77 Re: Odmładzanie w domu 15.11.10, 09:10
        Jaka jest cena zabiegu zafiro, co ile trzeba go powtarzać?
      • marripossa Re: Odmładzanie w domu 16.11.10, 01:29
        Ile Wy dziewczyny lat macie, że czujecie potrzebę "odmładzania" się?
        • issey_miyake Re: Odmładzanie w domu 16.11.10, 14:33

marripossa napisała:

> Ile Wy dziewczyny lat macie, że czujecie potrzebę "odmładzania" się?

dużo
          • sophia5 Re: Odmładzanie w domu 16.11.10, 18:57
            >
            > marripossa napisała:
            >
            > > Ile Wy dziewczyny lat macie, że czujecie potrzebę "odmładzania" się?
            >
            > dużo

Ale na tyle nie wyglądamy :-)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka