Dodaj do ulubionych

balsamy brązujące Lirene

IP: 80.51.242.* 01.04.04, 17:27
Cześć, co sądzicie o balsamie do ciała brązująco- ujędrniającym LIRENE?
Czy któraś z was już go używała?
Obserwuj wątek
    • Gość: odrakontra balsamy brązujące Lirene - up. IP: *.inet.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 01.04.04, 20:04
      tez jestem ciekawa opinii (na wizazu jedna wypowiedz - pozytywna)
      moim faworytem jest balsam do ciala trwale brazujacy herbe (wspaniale nawilza!
      naturalny kolor i normalny nawet zapach), ale poniewaz wlasnie mi sie skonczyl
      i nie moge nigdzie kupic godnego nastepcy ( sopot jest dla mnie za tlusty i
      zostawia smugi) zastanawialam sie nad lirene...
      • Gość: Mimi Re: balsamy brązujące Lirene - up. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 20:24
        hey wlasnie dzisiaj kupilam, posmaruje sie wieczorem i dam znac jak bylo
        hihihi :)
        • gosiabie Re: balsamy brązujące Lirene - up. 01.04.04, 22:50
          Kupiłam w ten poniedziałek i od poniedziałku sie juz smaruję. Wygląda bardzo
          delikatnie, nie robi zacieków. Smaruje co wieczór po kąpieli i musze
          powiedzieć, że jest ok. Bardzo delikatna opalenizna, jak po pierwszych seansach
          solarium.
          Polecam
          • Gość: sz Re: balsamy brązujące Lirene - up. IP: *.zurich.pl 02.04.04, 07:42
            a ile kosztuje?
    • Gość: moni_k Re: balsamy brązujące Lirene IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 08:28
      Zuzyłam jedną tubę tego balsamu, jest bardzo przyjemny, delikatnie brązuje, ale
      jednak nie dla mnie, ja wole troche mocniejszy efekt. Wróciłam do Sopotu Ziaji
      • agnie_szka9 Re: balsamy brązujące Lirene 02.04.04, 11:04
        a nie brudzi ubrań? i jak się zmywa to nie zostają plamy i przebarwienia?
        • gosiabie Re: balsamy brązujące Lirene 02.04.04, 11:21
          Kosztuje około 20 zł. Powiedzcie prosze czy innne balsamy tego typu farbuja ,
          zostawiają smugi? Lirene tego nie robi.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka