dora3385 03.04.04, 15:53 mailyscie cos z inglota, maja strasznie niskie ceny- i taka sama wartosc? kusza mnie te cienie do powiek, sa super kolory, co powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia777 Re: INGLOT-WARTO? 03.04.04, 16:16 inglotjest ok. mam wiele kosmetykow tej firmy i sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: INGLOT-WARTO? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.04.04, 16:25 Super cienie, trwałe,kremowa konsystencja, nie obsypują się, ładne zestawienia kolorów i przystępna cena. Ja mam wersję bardziej perłową i jesten zadowolona, a zużyłam już wiele opakowań. No i ta cena !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: INGLOT-WARTO? 03.04.04, 17:01 na moich powiekach niestety inglot splywa dosc szybko...ostatnio kupilam cienie joko ktore sa 3 razy tansze i o wiele dluzej sie trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: CIENIE ? WARTO ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 18:54 bardzo warto. cienie super , niewiem co z pomadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: INGLOT-WARTO? IP: *.chello.pl 03.04.04, 19:17 Generalnie warto, zwlaszcza cienie, lakiery do paznokci i blyszczyki podwojne w pudeleczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: INGLOT-WARTO? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 21:22 dziewczyny powiedzcie cos o onglocie, slyszalam o tej firmie ale nie znam, nic nigdy nie mialam z ich oferty, jakos mi sie wydawalo ze kiczowate.. to chba nie polska firma? jakie sa ceny? czy cienie sa ok gdy nosi sie soczewki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Cienie na pewno - sa super! n/t IP: *.pl / 212.244.43.* 03.04.04, 21:48 to jest polska firma z Przemyśla, Inglot to nazwisko właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: INGLOT-WARTO? 03.04.04, 22:14 Cienie jak dla mnie niemal dorównują najwyższej półce, a przewyższają juz z pewnością np. IsaDorę, która też ma niezłą opinie. Mój ukochany nr 35 mam zawsze pod ręką od drugiegfo roku studiów, a obroniłam się juz parę lat temu... ;o) To juz chyba 3 czy 4 opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
femme-fatale Re: INGLOT-WARTO? 07.04.04, 09:49 Naprawdę polecam- mają dziesiątki kolorów- zarówno cienie jak i lakiery Odpowiedz Link Zgłoś