nucha27 06.04.04, 13:22 Czy ktos z was usuwal kiedykolwiek te "sliczne" kropeczki laserem? Jesli tak, to jakie byly efekty i gdzie przeprowadzano taki zabieg?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plum1000 .. 06.04.04, 14:22 Nucho skad jestes? Ja jakis czas temu koresponodwalam z jedna dziewczyna z forum (ale tobylo ze dwa lata temu) ona wiem, ze robila zabieg w Bialymstoku...Pisala mi ze miala ok 3-4 zabiegów (kazdy z zab. to koszt ok 600zl) i ze pozbyla sie prawie calkowicie piegów. po zabiegu i ok 2 tyg po -piegi sa duzo ciemniejsze, potem niczym strupeczki odpadaja.(brzmi to pewnie okropnie ale tak zle nie jest). Ja sama bedac na zabiegu zamykania naczynek we Wroclawiu na ul. Jaracza (tez mam piegi-ale w sumie juz do nich przywyklam) mialam po zabiegu -w miejscu gdzie "dzialal" laser na naczynka( a przy "okazji" na tej powierzchni sa piegi) duzo ciemniejsze piegi--o kilka tonów. Po ok 10dniach one same odpadly. ja sama cudów nie zauwazyalam bo bylam tam tylko raz.A wiadomo ze po 1nym razie nie ma spektakularnych efektów.. Jesli jestes w Krakowie to wiem, ze Estetica Studio oferuje usuwanie piegów. Ja sama bylam tam niedawno na zamykaniu naczynek ale niestety nie widze zadnej roznicy.. Co ciekawe, jak dzownilam i sie pytalam to informoawano mnie, ze decydujac sie na zabieg na cale policzki -laser dziala tak, ze rozjasnia skóre(tzn zamykaja sie naczynka,rozjasniaja przebarwienia i piegi).Pani powiedziala mi tez, ze po zabiegu bede miec ciemniejsze o kilka tonów piegi ale nic takiego nie zauwazylam..Czyli wydalam 480zl na zabieg który nie przynisól ZADNEJ poprawy. sorki ze takie dlugie pozdrr plum Odpowiedz Link Zgłoś
nucha27 Re: .. 07.04.04, 09:51 Czesc:) Ze mna napewno nie korespondowalas. Jakis czas temu na forum (ale okolo 2-3 lat temu) pisala dziewczyna, ktora zabiegi robila w Bydgoszczy, niestety nie mam z nia zadnego kontaktu...Chcialabym usunac swoje kropeczki, bo juz szczerze mowiac mamich dosyc, moze nie sa strasznie widoczne, ale tylko wtedy gdy mam makijaz, wlasciwie to juz jestem niewolnica makijazu, jak go nie zrobie, to czuje sie jakas taka brudna przez te piegi. Nie wiem jak dlugo bede walczyc, nie wiem czy miec nadzieje na ich usuniecie na ale na razie jestem gotowa powalczyc, z tym, ze w tej chwili jestem w ciazy, a w ciazy tych zabiegow sie nie wykonuje, wiec troszke musze poczekac. Dziekuje Ci serdecznie za odpowiedz. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: .. 07.04.04, 10:32 Aniu to pisalymy prawdopodobnie z ta sama dziewczyna--ma na imie z tego co pamietam Magda i ma synka. A masz mocno ciemne te piegi?> I duzo ich masz? A w ciazy to fakt nie woln robic zabiegów. Nie napisalas ---skad jestes.???? Odpowiedz Link Zgłoś
nucha27 Re: .. 09.04.04, 19:37 Piegi nie sa takiego brazowego ciemnego koloru, tylko raczej takie zlotawe, a czy duzo to szczerze mowiac nie wiem, wedlug mnie (a podobno wyolbrzymiam) nie jest ich malo. Jesli chodzi o te dziewczyne, to ja pamietam, ze ona chwalila jakis gabinet w Bydgoszczy i tam jej robili, ale rzeczywiscie miala dziecko, byc moze to ta sama. A ja jestem z Wloclawka. A Ty skad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 21:22 ja zakopane.. to mówimy raczej o tej samej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nucha27 Re: .. IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 13.04.04, 21:48 A masz jakis kontakt do niej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: PIEGI-usuwanie laserem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 14:27 piegi sa wspaniale! ja tylko czekam az wiosenne slonko wyrwie mi je na pysiu z hibernacji! ale tez rozumiem ze mozesz miec ich dosc, tylko chcialam ci powiedziec ze one moga sie podobac, i to nawet bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś