mag-ix 04.11.10, 15:43 czy ktoś korzytsał z usług studia medycyny estetycznej i kosmetyki Vesuna? Jakie są Wasze opinie? Dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-ix Re: Vesuna 06.11.10, 19:42 Nikt z Was nie korzystał? Ostatnio na grouponie była oferta mikrodermabrazji diamentowej... ktoś już może przetestował? Odpowiedz Link Zgłoś
kg0 Re: Vesuna - powiększyłam biust !! 28.12.13, 17:58 Witam wszystkich. Jestem ponad dwa tygodnie po zabiegu aquafilling (jest to wypełnienie biustu preparatem utrzymującym się minimum 5 lat) jestem zachwycona!. rozmiar piersi jest taki jak chciałam, nie czuć gdy dotykam i nie widać że było cokolwiek z nimi robione. zabieg trwał 2 h- dość długo ale Pani doktor cały czas dodawała otuchy, bólu w trakcie nie czułam lecz takie rozpieranie wewnątrz. po zabiegu i pierwsze dwa dni były wrażliwe na dotyk i lekko opuchnięte po nakłuciach od igły.Teraz są idealne i naprawdę mogę powiedzieć że spełniłam swoje marzenie Co dla mnie najważniejsze znalazłam obejście od zabiegu z implantami, którego bardzo się bałam i wiele lat przekładałam. Polecam szczerze i życzę powodzenia! KG Odpowiedz Link Zgłoś
daria123409 Re: Vesuna - powiększyłam biust !! 13.02.17, 13:34 Witam, Miałaś robione jedno nakłucie czy kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
inla-1 Re: Vesuna - powiększyłam biust !! 03.03.17, 22:56 Proszę o informacje czy coś jeszcze pozostalo z preparatu aquafilling po 3 latach? Odpowiedz Link Zgłoś
justynatr1965 Re: Vesuna 29.01.14, 08:41 Bylam ostatnio w studiu Vesuna z polecenia kolezanki, ktora juz robila u Nich wiele zabiegow i jest bardzo zadowolona. Moja skora byla w stanie oplakanym zmarszczki przebarwienia i do tego blizny potradzikowe z przeszlosci.... Myslalam, ze oprocz " operacji plastycznej" nic nie da sie zrobic.Nic nie robilam od paru lat. Zaproszono mnie na darmowa konsultacje. Trafilam do pani Laury, do ktorej tez chodzi kolezanka i jest nia zachwycona. Kosmetolog obejrzala moja skore i od razu zalecila mi wykonanie serii zabiegow Vivace, 3 zabiegi co 2 tygodnie .Zabieg byl wykonywany przy miejscowym znieczuleniu i polegal na nakluwaniu skory 36 iglami na roznym poziomie do 3 mm glebokosci i podgrzewaniu jej i falami radiowymi biegnacymi wzdluz igiel .zabieg w odczuciu byl znosny chodz nie nalezal do najprzyjemniejszych. Ale jak wczesniej uslyszalam o wspanialych efektach tak tez sie stalo: po miesiacu zauwazylam znaczna poprawe w jedrnosci skory zmniejszyly mi sie diametralnie stare blizny potradzikowe i zmarszki mimiczne. Pod koniec kuracji, po miesiacu od ostatniego zabiegu wykonalam jeszcze za fachowa porada gleboki peeling laserowy ktory rozswietlil i wygladzil mi cere oraz usunal przebarwienia . jestem zachwycona. Na pewno zostane stala bywalczynia. Gorco polecam:) swietny sprzet i bardzo mila i wyspecjalizowana obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: Vesuna 29.01.14, 11:12 Znacie kogos kto usuwal rozstepy w tej klinice? Maja fajny pakiec za calkiem przystepba cene i ciekawa jestem jak efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
acors2002 Re: Vesuna 06.03.16, 00:37 Jestem właśnie w trakcie usuwania rozstępów. W kwietniu jade na 4 i ostatni zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
agga90 Re: Vesuna 20.06.16, 15:46 Hej. Możesz wypowiedzieć się coś na temat zabiegu, który wykonywałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Vesuna 22.07.14, 00:46 Mezoterapia, botoks, wypełnianie zmarszczek, powiększenie ust, podniesienie kącików ust... I to wszystko w wieku 33 lat. Jesteś albo bardzo zaniedbaną kobietą albo (co bardziej prawdopodobne patrząc na twoją historię na forum) naganiaczem tej kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś
agga90 Re: Vesuna 19.06.16, 23:01 Hej. Wypowie się ktoś na temat zabiegów na rozstępy? Jakie zabiegi najlepiej wykonać rf, czy laser? Odpowiedz Link Zgłoś
nikolawawa Re: Vesuna 31.08.17, 18:17 Szukam kobiet które zostały skrzywdzone preparatem aguafilling w klinice Gold Clinik w Warszawie. Mam zniekształconą jedną pierś, preparat przemieszcza się pod pierśią mam fałdy z tym preparatem, bolące piersi jak się w pewnych miejscach dotkne... Miałam konsultacje również z innymi chirurgami plastykami, opinie na temat tego preparatu są straszne. Sama byłam zaskoczona odpowiedzią" co ten Doktor zrobił" bo myślałam, że może ten chirurg plastyk pomoże, "wyciągnie" ten preparat. Niestety nikt prawie nie chce sie tego podjąc. Za duże powikłania związane z tym preparatem. Wiem, ze poszkodowanych jest więcej prosze o kontakt mailowy: nikolkami@wp.pl ja tego tak nie zostawie, sprawa pewnie skończy się w sądzie. Razem można więcej zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś