Dodaj do ulubionych

problem z tatuażem??

IP: *.146.235.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.12.10, 15:51
dziewczyny katatrofa! kilka lat temu zrobiłam sobie tatuaż, wtedy bylam nim zachwycona, wygladalm genialnie – mocne kolory, oryginalny wzor. a dzisiaj nie mogę nawet na niego patrzeć :( kolory wyblakly, wzor przestal mi się podobać, chce go usunąć ale nie mam pojęcia czy się da. znacie jakies miejsca gdzie można go usunąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lulak Re: problem z tatuażem?? IP: 46.113.149.* 06.12.10, 09:33
      dlatego właśnie nad tatuażem trzeba się zastanowić 100 razy zanim pójdziesz do salonu i go wykonasz!
    • Gość: zuula Re: problem z tatuażem?? IP: 188.33.63.* 06.12.10, 10:12
      Dobra dziewczyna zrobiła głupote to trzeba jej pomoc, a nie jeszcze stresować :) ja nie miałam takich problemów, ale mój chłopak tez chciał usunąć nieprzyjemna pamiątkę z przeszłości i z tego co pamiętam to robił to w Elite, jakaś nowa metoda, co prawda przez dwa tygodnie nie mógł chodzić na siłownie, ale przynajmniej nie miał już tego wstrętnego rysunku :)
    • Gość: marika Re: problem z tatuażem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 15:08
      W niektórych salonach kosmetycznych mają taką usługę jak usuwanie tatuażu. Ale kosztuje to niemało, a kolorowe tatuaże usuwa się dosyć trudno. A nie chcesz ten tatuaż zasłonić innym wzorem? To będzie na pewno lepsze rozwiązanie, ponieważ po usuwaniu i tak będzie on chociaż trochę widoczny.
    • dzin100 Re: problem z tatuażem?? 29.01.11, 02:13
      Usunięcie tatuażu to teraz nie problem,w dobrych czasach żyjemy, zobacz i poczytaj: http://www.elite.waw.pl/usuwanie-zmian-pigmentowych/
      • karolkaos Re: problem z tatuażem?? 16.12.11, 15:54
        Czy po takim zabiegu skóra wraca do normy czy to miejsce będzie już słabsze, wrażliwsze itd ??
    • gilda30 usuwanie tatuaży laserem rubinowym - może to? 12.11.11, 21:11
      usuwanietatuazy.flog.pl/ ten blog wydaje się sensowny, są zdjęcia itd.
      A pod tym linkiem widać, że tatuaż da się usunąć zupełnie :) szok, jak to pięknie znika ...
      usuwanietatuazy.flog.pl/archiwum/albumy/113396/ryj-z-plecow
      POWODZENIA! i nie przejmuj się, teraz technologia tak poszła do przodu, że już można skutecznie usuwać tatuaże - tylko nie daj się oszukać, żeby nie zostały blizny! idź do jakiegoś sprawdzonego gabinetu z doświadczeniem!
    • lula.pl Re: problem z tatuażem?? 06.01.12, 15:41
      Kolorowe rzeczywiście schodzą trudniej. Ale co jest problemem? Jego stan czy to, że go w ogóle masz? Bo jeśli stan, to po prosto go odśwież. Co kilka lat trzeba dotatuować trochę koloru, bo blaknięcie jest nieuniknione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka