Dodaj do ulubionych

Pomocy-mokro pod pachami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 17:49
Mam wielki problem.poce sie pod pachami.uzywam etiaxil i nigdy nie czuc ode
mnie potu ale zawsze mam mokro pod pachami i to mocno-widac.prosze
pomozcie.co zrobic??????
Obserwuj wątek
    • Gość: iuuu Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 19:18
      tez prosze o odp.
    • madge_w_k Re: Pomocy-mokro pod pachami 15.04.04, 19:37
      Witaj:)
      Spróbuj ANTIDRAL - do kupienia w aptece, cena ok.13-15 zł. Stosuję z
      powodzeniem od 3 tygodni i juz po pierwszym razie zauwazyłam efekty - mam sucho
      pod pachami:)!!! Przestałam juz uzywać innych antyperspirantów i pzreszłam na
      zwykłe zapachowe dezodoranty. Antidral stosuje sie na umyta skóre, najlepiej na
      noc, bo moze lekko podrazniac i odbarwiac bielizne (mi niczego nie odbarwił,
      ale lepiej dmuchać na zimne;). CZestotliwośc uzywania jest rózna - ja uzywam 2
      razy w tygodniu na noc, conajmniej dobę po goleniu pach. Po nałozeniu moze Cie
      trochę swędziec skora, ale nie przejmuj sie - delikatnie "poklep" i pzrejdzie
      szybko :).
      Zycze powodzenia i napisz czy pomogło. POzdrawiam:)
    • Gość: lea Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: 81.210.125.* 15.04.04, 19:37
      Vichy - antyperspirant w kremie (w białej tubce z zieloną nakrętką). Moim
      zdaniem - super.
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Pomoc:) 15.04.04, 20:05
      Wytnij owalne krazki z b. dobrych cienkich podpasek i przylep plasterkami. Ja
      to stosuje gdy mam tkaniny na ktorych odznacza sie pot. Od razu odzyskasz
      komfort. Nieznacznie bedzie uwierac, ale nie bedzie plam.
      Pozdro.
    • Gość: zoola Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.Pohybel.Com 15.04.04, 20:39
      Antidrial :]
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=11901346&v=2&s=0 <- tu masz cały
      mój wykład :D

Nawet nie wiesz jakie to super uczucie pozbyuć się tych mokrych plam... :D
      niedługo się dowiesz :]
      • beba2 Re: Pomocy-mokro pod pachami 15.04.04, 21:25
        A mnie trochę zdziwiło,że Etiaxil u Ciebie nie działa.Ja miałam odwrotną
        sytuację Antidral nie dał rady i pomógł mi dopiero etiaxil...
        • Gość: zoola Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.Pohybel.Com 15.04.04, 21:55
          a może organizm się przyzwyczaił... Antidrial nigdy u ciebie nie działał? czy
          po jakimś czasie przestał działać? już słyszałam o takim przypadku.
    • Gość: myszka Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.04.04, 17:34
      antidral bez 2 zdan...vichy dove, aa, VSR, dermedica, etiaxil, herbina, rexona,
      (nawet meska) i cala masa innych wlacznie z sauna gorocymi parowkami i wogole
      masakra...i nie pomogly...a ceny wysokie...wreszcie wlasnie na forum znalazlam
      to cudo...zaczelam uzywac...nie bylo latwo, bo nie golilam pach, a swedzenie i
      pieczenie niemilosierne i co gorsza pidzamka do smiecie bo odbarwilo...ale co
      tam z tym wszystkim dzis jest pierwszy dzien kiedy od kilku juz lat zalozylam
      obcisla bluzke i nie bylo mokro (jednak jeszcze jest uraz psychiczny, bo ciagle
      sprawdzam i...nic...jeszcze nie wierze...) POLECAM
      • zuzia36 Re: Pomocy-mokro pod pachami 17.04.04, 21:22
        Antidral jest super. Ja stosuje tak - w drugą dobę po goleniu smaruję na noc,
        rano myję sie pod pachami i dużo kremu nawilżającego, wieczorem znowu krem, i
        na drugi dzień też krem nawiżający. Nie muszę używać żadnych innych
        antyperspirantów. Polecam !
        • Gość: Terry ANTIDRAL PODZIALAL!!!!DZIEKUJE WAM!!!!JESZCZE JEDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:06
          Ale co uzywac na dzien?antyperspirant czy normalny deo????
      • Gość: Laura kupilam dzis IP: *.tele2.pl 18.04.04, 19:23
        zachecona przez was dzis kupilam antidral.
        posmarowalam niedawno i zapieklo jak cholera! :(
        jeszcze troche szczypie ale mam nadzieje ze przejdzie tak jak piszecie.
        i nie bede sie juz narazac na komentarze co do plam potu...
        gorsze jest to ze nie mozna golic pach :/ ale to jeszcze sie zobaczy jak bedzie.
    • Gość: kika Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.aster.pl 18.04.04, 17:17
      dziewczyny! doczytałam, że głównym składnikiem antidralu jest chlorek glinu.
      z tego co wiem aluminium jest szkodliwe i są jakieś doniesienia, że rakotwórcze!
      nie obawiacie się żadnych skutków ubocznych? sama chętnie bym spróbowała, ale
      troche się obawiam..
      pozdrawiam
    • ama5 Re: Pomocy-mokro pod pachami 18.04.04, 18:38
      moja kolezanka miala ten problem i poszla na jakies zastrzyki do dermatologa,
      po czym jej to przeszlo, byla zachwycona. zdaje sie ze trzeba je powtarzac co
      kilka lat, ale podobno warto. niestety nie wiem jak sie nazywaja...
    • Gość: mm's Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:14
      !!! ANTIDRAL !!!

Sama nie mogłam uwierzyć...

Trochę swędzi i piecze na początku, ale czego się nie zrobi, żeby mieć suchutko
      pod pachami? Ah, jak to miło nosić kolorowe, bawełniane koszulki! :] już po
      pierwszym użyciu antidralu (na noc i broń boże nie na ogolone pachy, bo
      umrzecie z bólu!)efekt idealny. Polecam gorąco!

jeśli to was nie przekonuje, lub chcecie więcej informacji wpiszcie w
      wyszukiwarkę na forum uroda 'antidral'.

pozdrawiam
    • Gość: Nana Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.04.04, 01:04
      Czy nie wiecie jakie te zastrzyki pomagają na pocenie?
      • livett Re: Pomocy-mokro pod pachami 19.04.04, 08:09
        Ja też polecam ANTIDRAL. Jest niezastąpiony. Poprostu rewelacja. Aczkolwiek po
        pierwszych aplikacjach mogą pojawić się przykre dolegliwości typu swędzenie,
        pieczenie itp.ale u mnie to minęło bardzo szybko i jest wszystko ok. Pzdr
        • Gość: doris Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.nn / 62.233.189.* 19.04.04, 09:07
          jakiej firmy jest ten antidral?
      • Gość: justa Re: Pomocy-mokro pod pachami IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 10:55
        te zastrzyki to botulina, ale są b. drogie i trzeba powtarzać zabiegi chyba co
        pół roku. o wiele tańszym, a też skutecznym sposobem jest picie szałwi :)
    • vitalia Zajrzyjcie na forum zdrowie 19.04.04, 09:48
      Jest tam cała debata na temat Antidralu i skutków jego stosowania,,,Antidral
      zasługuje na Nobla....to tytuł postu.Zapraszam do jego lektury.Tam wypowiadają
      się o tym ,,cudzie,, też lekarze
      • Gość: sanna Re: IP: *.net.autocom.pl 19.04.04, 11:33
        a na mnie antidral przestal dzialac :(
        uzywalam go z powodzeniem przez pol roku

na co mam sie przerzucic???
        • vitalia Re: 19.04.04, 11:46
          Chyba jednak nie czytałaś tego postu o Antidralu.Szkoda ,bo nawet sobie nie
          zdajesz sprawy jakie skutki ma jego stosowanie.Nie działa,ale to co zostawił w
          twoim organizmie już zostanie.To najgorsze paskudztwo....
          • Gość: Zulka tez dziekuje za rade dot. Antidralu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 10:53
            nie mialam juz pojecia co zrobic z tymi mokrymi pachami. nosilam zawsze
            koszulki na zmiane, ale i tak po kilku min. swieza koszulka miala juz wielkie
            zacieki pod pachami. pilam szalwie, uzywalam najrozniejsze perspiranty -
            wszytko na prozno. te zastrzyki u dermatologa to z botulina - strasznie drogie.
            nie moglambym sobie na nie pozwolic. kosztuja ok 1800 PLN tylko na pachy i
            efekt ponoc utrzymuje sie ok. roku. ANTIDRAL to dla mnie po prostu cud.
            nareszcie sucho pod pachami. nie moge w to uwierzyc, nie podnosze ciagle rak w
            miejscach publicznych, tez bez przerwy sprawdzam bo zostal taki uraz ale to
            rzeczywiscie dziala!!!!!!!!:)))))))))))))))))
            wiecie jaka to ulga no nie??
            pozdrawiam i bardzo dziekuje za rade:)
            • Gość: aha, a co uzywacie Re: tez dziekuje za rade dot. Antidralu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 10:54
              na dzien? jakies lagodne dezodoranty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka