Gość: pink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:50 Pomocy ! mam strasznie wysuszoną skórę(po zimie?) nie pomaga oliwka johnson's baby po pilingu........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: sucha skóra 15.04.04, 19:11 Moze stosujesz niewlasciwy peeling? Moze nie powinnas stosowac peelingu? Wysuszaniu skory znakomicie zapobiega spray z serii Garnier Intensywna Pielegnacja Suchej Skory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: sucha skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 19:14 gaz.gaz.gaz.na.ulicach dzięki za radę jutro kupię spray Garniera, może on pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: sucha skóra 15.04.04, 19:58 Bardzo prosze:) Ja kupilam ten spray wczoraj i juz mi sie skora przestala napinac. Poza tym jest to kosmetyk dla leniwych. Zamiast sie smarowac godzinami 3 psikniecia i juz:) W ogole ta cala seria Garnier do skory suchej jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
madge_w_k Re: sucha skóra 15.04.04, 19:43 peeling raczej moze byc, ale delikatny (np. zel myjący z peelingiem Eris lub peeeling z brązowym cukrem i masłem shea Avonu) - doskonale polerują skóre. A oliwka Johnsons? Próbowałaś na lekko wilgotną skóre - mi pomaga:). Poza tym polecam balsam do skóry suchej z kozim mlekiem Ziaja, dobre jest też mleczko migdałowe Nivea (cudownie pachnie). Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa1 Re: sucha skóra 15.04.04, 23:54 polecam balsam fenjal. dla mnie rewelacja, niedrogi, ze 13 zeta, piekny zapach, latwo sie smaruje, szybko wchlania, wydajny. kilka dni po uzyciu balsamu milam robione badanie nawilzenia skory i wyszlo, ze jest ok, a mam bardzo sucha skore. Odpowiedz Link Zgłoś