florentyna33
14.01.11, 20:56
wiem, że były wątki o depilatorach, wiem, wiem, przeczytałam i tak nadal nic nie wiem, chciałabym depilator z funkcją golenia i przycinania, fajnie gdyby miał lampkę, zastanawiam się na Rowentą, Philipsem lub Braunem, są różnice w ilości pęset i ich rodzaju, nie wiem które lepsze, zwykłe czy ceramiczne, czy te gadżety kulek masujących, nawiewów itd cos dają czy zero z nich pożytku
biorę pod uwagę modele Rowenta 8430, Philips hp 6572 lub hp 6576, tylko nie wiem czy funkcja ładowania akumulatora aż tak mi się przyda a różnica w cenie jakaś tam jest, z Brauna nie mam nic upatrzonego... zastanawiam się czy w Philipsie i Braunie nie płaci się trochę za firmę bo wybrana przeze mnie Rowenta ma to co chcę a jest tańsza od Philipsa z podobnymi funkacjami, doradźcie coś bo od przegladania depilatorów i czytania opisów jestem coraz bardziej zagubiona, włosów nie mam jakiś mega powiedziałabym, że średnie, mam dość codziennego golenia lub wyrywania co bardziej upartych i dorodnych zwykłą pęsętą, pod pachami zamierzam się golić bo depilacji nie przetrwam :) dlatego szukam wersji z golarką a trymer też się przyda, dzięki z góry za wszystkie opinie