kasha77 21.02.11, 12:21 W czerwcu jadę do Grecji na całe 2 tygodnie i zastanawiam sie co zrobic z kwasami.przerwę? ile przed jesli wogóle muszę je odstawic?oczywiscie będę stosowala filtry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: kwasy-wakacje. 21.02.11, 21:59 kasha77 napisała: > W czerwcu jadę do Grecji na całe 2 tygodnie i zastanawiam sie co zrobic z kwasa > mi.przerwę? ile przed jesli wogóle muszę je odstawic?oczywiscie będę stosowala > filtry. jeśli stosujesz Glyco A, to nie musisz robić przerwy, wiadomo jest że możesz mieć podrażnienia tak jak teraz, więc tylko ze względu na nie odstawiłabym, albo przeszła na coś lżejszego, czysta postać kwasu glikolowego, lub migdał. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: kwasy-wakacje. 21.02.11, 22:02 poproszę konkrety:)kończę triacneal.isis jeszcze nowego nie kupilam-gdyz nie mialam po drodze:)wiec czekam na propozyzję:)z góry dzieki Issey.aha! i kończy mi się tez cethapil. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: kwasy-wakacje. 21.02.11, 22:24 kasha77 napisała: > poproszę konkrety:)kończę triacneal.isis jeszcze nowego nie kupilam-gdyz nie mi > alam po drodze:)wiec czekam na propozyzję:)z góry dzieki Issey.aha! i kończy mi > się tez cethapil. Migdałowe (do stosowania cały rok) - Krem z kwasem migdałowym i polihydroksykwasami Bandi, Mandelac Serum Peel 10% Sesderma, Mandelac krem nawilżający 5% i Mandelac Moisturizing Gel 8% Sesderma (możesz obydwa stosować na dzień pod krem z filtrem - działają jak antyoksydant), PHA - NeoStrata Renewal 12% PHA (jako antyoksydant), cała pozostała linia z Neostraty z PHA. Na następne opak. po Glyco A proponuję NeoStrata Krem ultra nawilżający AHA 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: kwasy-wakacje. 21.02.11, 22:37 ok.poczytam i napewno cos wybiorę.nie wiem czy narazie nie olac tego Isis bo wkurzają mnie te podrażnienia,jeszcze teraz przy tych mrozach to juz wogóle;/ Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: kwasy-wakacje. 22.02.11, 07:43 kasha77 napisała: > ok.poczytam i napewno cos wybiorę.nie wiem czy narazie nie olac tego Isis bo wk > urzają mnie te podrażnienia,jeszcze teraz przy tych mrozach to juz wogóle;/ podrażnienia mogą być też z tego tytułu, że stosujesz dwa kwasy naprzemiennie. Spróbuj stosować jeden. Odpowiedz Link Zgłoś