Gość: lilka IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.04.04, 21:46 czy systematycznie wykonywane "brzuszki" pozwola mi zlikwidowac lub przynajmniej zmniejszyc cellulit na brzuchu. dzieki za odp i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: cwiczenia IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 10:41 powinno pomóc, przecież właśnie ćwiczenia pomagają rozbić tłuszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: cwiczenia IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 30.04.04, 14:49 dziekuje ci, jestem zmobilizowana i zabieram sie do ostrej walki pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: cwiczenia IP: *.euron.pl 30.04.04, 15:14 podobno trzeba wiedzieć jak robić brzuszki. słyszałam, żę źle wyćwiczone mięśnie brzucha powodują, że jest on co prawda twardy, ale nie płaski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: cwiczenia IP: *.chello.pl 30.04.04, 15:59 to prawda! po pierwsze nie nalezy zapominać o dolnych prostych, one są z reguły najbardziej sflaczałe. doskonałe ćwiczenie na te mięśnie to unoszenie bioder do góry: leżysz na plecach, podnosisz minimalnie ugięte w kolanach nogi do góry, pod katem prostym do tułowia. Ważne żeby nie obciagać palców stóp, tylko stopy też ustawić niejako "pod kątem prostym) do łydek, a w każdym razie palce kierować na golnie. W tej pozycji unosisz biodra, tak jakbyś całymi stopami chciała dotknąć sufitu. ręce leżą z boku nieruchomo, a w wersji bardziej zaawansowanej za głową. po drugie trzeba uważać na mięsnie skośne (np. położ się na plecach, ręce wzdłuż tułowia, lekki wznos (nie dociskaj głową do klatki piersiowej!) i staraj się siegnąć na przemian do lewej i prawej kostki) takie ćwizenia powinno sie wykonywać w długich seriach, poza tym dobrze by było po rozgrzewce brzuch trza masować, krem nie musi być cellulitowy, można go nmawet "wyszczypać" Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Re: cwiczenia 30.04.04, 18:20 Lilka powodzenia!! Ja nie nawidze swojego brzucha, a w tym roku postanowiłam się wziąść za siebie i coś z tym zrobić... I tak od 1,5 miesiąca biegam rano, krótko ale biegam (tak pół godz). A w ciagu dnia jak tylko mam czas to robię ćwiczenia na mięsnie brzucha... Te ćwiczenia robię codziennie (pare razy na dzień) od 1,5 tygodnia i już widzę efekty... Więc nie poddawaj się, ja mam nadzieję że nie zniechęcę się bo to u mnie możliwe... Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: cwiczenia IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 30.04.04, 22:09 dziekuje wam wszystkim ale ja sie nie zniechece bo mam duzo samozaparcia w sobie a brzuszki wykonuje chyba dobrze bo duzo sie naczytalam i naogladalam o technokach ich wykonywania nie lubie robic czegos jesli nie wiem jak to robic dobrze pozdrawiam was dziewczyny bedziemy piekne tfu - jestesmy piekne bedziemy jeszcze piekniejsze ja w to wierze caluski pa Odpowiedz Link Zgłoś