IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.04.04, 21:46
czy systematycznie wykonywane "brzuszki" pozwola mi zlikwidowac lub
przynajmniej zmniejszyc cellulit na brzuchu. dzieki za odp i pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: cwiczenia IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 10:41
      powinno pomóc, przecież właśnie ćwiczenia pomagają rozbić tłuszcz.
      • Gość: lilka Re: cwiczenia IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 30.04.04, 14:49
        dziekuje ci, jestem zmobilizowana i zabieram sie do ostrej walki pozdrowienia
    • Gość: hanka Re: cwiczenia IP: *.euron.pl 30.04.04, 15:14
      podobno trzeba wiedzieć jak robić brzuszki. słyszałam, żę źle wyćwiczone
      mięśnie brzucha powodują, że jest on co prawda twardy, ale nie płaski!
      • Gość: dalloway Re: cwiczenia IP: *.chello.pl 30.04.04, 15:59
        to prawda!
        po pierwsze nie nalezy zapominać o dolnych prostych, one są z reguły
        najbardziej sflaczałe. doskonałe ćwiczenie na te mięśnie to unoszenie bioder do
        góry: leżysz na plecach, podnosisz minimalnie ugięte w kolanach nogi do góry,
        pod katem prostym do tułowia. Ważne żeby nie obciagać palców stóp, tylko stopy
        też ustawić niejako "pod kątem prostym) do łydek, a w każdym razie palce
        kierować na golnie. W tej pozycji unosisz biodra, tak jakbyś całymi stopami
        chciała dotknąć sufitu. ręce leżą z boku nieruchomo, a w wersji bardziej
        zaawansowanej za głową.

po drugie trzeba uważać na mięsnie skośne (np. położ się na plecach, ręce
        wzdłuż tułowia, lekki wznos (nie dociskaj głową do klatki piersiowej!) i staraj
        się siegnąć na przemian do lewej i prawej kostki)

takie ćwizenia powinno sie wykonywać w długich seriach, poza tym dobrze by było
        po rozgrzewce
        brzuch trza masować, krem nie musi być cellulitowy, można go nmawet "wyszczypać"
    • agnese_zb Re: cwiczenia 30.04.04, 18:20
      Lilka powodzenia!!
      Ja nie nawidze swojego brzucha, a w tym roku postanowiłam się wziąść za siebie
      i coś z tym zrobić... I tak od 1,5 miesiąca biegam rano, krótko ale biegam (tak
      pół godz). A w ciagu dnia jak tylko mam czas to robię ćwiczenia na mięsnie
      brzucha... Te ćwiczenia robię codziennie (pare razy na dzień) od 1,5 tygodnia i
      już widzę efekty...
      Więc nie poddawaj się, ja mam nadzieję że nie zniechęcę się bo to u mnie
      możliwe...
      Pozdrawiam
      Aga
      • Gość: lilka Re: cwiczenia IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 30.04.04, 22:09
        dziekuje wam wszystkim ale ja sie nie zniechece bo mam duzo samozaparcia w
        sobie a brzuszki wykonuje chyba dobrze bo duzo sie naczytalam i naogladalam o
        technokach ich wykonywania nie lubie robic czegos jesli nie wiem jak to robic
        dobrze pozdrawiam was dziewczyny bedziemy piekne tfu - jestesmy piekne bedziemy
        jeszcze piekniejsze ja w to wierze caluski pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka