mamcianaobcasach 14.03.11, 19:28 Babki a tak szczerze ile dacie lat tej babce na mojej wizytówce??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwalia55 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 19:32 a kto jest na zdjeciu? Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 19:36 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 21:18 na zdjeciu widze fajna i ladna 40tke :) na obcasach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 19:37 w ja bym określiła wiek w przedziale 36-38 ale cieżko powiedzieć bo zdjęcie nie jest z bliska zgadłam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 19:40 Nie ale za to mnie pocieszyłaś, Odpowiedz Link Zgłoś
nas-daq Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 19:46 Po 40- stce Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 20:26 na zdjęciu niewiele w sumie widac jesli chodzi o twarz,ale ja też tak mniej wiecej ok.35-37 lat bym dała. Odpowiedz Link Zgłoś
olgalula Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 20:38 w mojej ocenie 47 lat. Tylko młodym dziewczynom z chudością do twarzy i to nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
p_estka1 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 20:45 Podejrzewam, że jesteśmy mniej więcej rówieśniczkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 21:50 a dowiemy się która zgadła?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 22:20 Dziękuję za wszystkie typy :), tak serio to mam dzisiaj kiepski dzień i jak tak sobie podczytywałam wątek o "młodych czterdziestkach" to naszła mnie jakaś chandra i byłam ciekawa waszych opinii. Mam już skończone 41 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 14.03.11, 23:04 na zdjeciu tak szczerze nic nie widac, trudno powiedziec?? ale figure masz chyba fajna, szczupla :) Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 15.03.11, 18:11 tak czy siak jesteś atrakcyjną kobietą, na pewno przyciągasz uwagę, w każdym bądź razie na tym zdjęciu wyglądasz atrakcyjnie. I widać że lubisz seks;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: panirogalik 15.03.11, 18:57 panirogalik napisała: > tak czy siak jesteś atrakcyjną kobietą, na pewno przyciągasz uwagę, w każdym bą > dź razie na tym zdjęciu wyglądasz atrakcyjnie. I widać że lubisz seks;) A po czym to widać ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: panirogalik 15.03.11, 21:26 To po prostu widać, chęć podobania się, atrakcyjność masz wypisaną w minie na zdjęciu, w pozycji w jakiej usiadłaś, w twarzy, włosach. Uroda to jest jedno a seksapil to druga sprawa. Nie lubisz też młodszych, ładnych kobiet w swoim otoczeniu, nie jesteś dla nich zbyt miła;), prawda? Ktoś Ci tam niżej dał więcej lat niż masz ale przyznaj się, ze jesteś ciągle jeszcze podrywana. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: panirogalik 15.03.11, 21:48 panirogalik napisała: > To po prostu widać, chęć podobania się, atrakcyjność masz wypisaną w minie na z > djęciu, w pozycji w jakiej usiadłaś, w twarzy, włosach. Uroda to jest jedno a s > eksapil to druga sprawa. Nie lubisz też młodszych, ładnych kobiet w swoim otocz > eniu, nie jesteś dla nich zbyt miła;), prawda? Ktoś Ci tam niżej dał więcej lat > niż masz ale przyznaj się, ze jesteś ciągle jeszcze podrywana. Nie no kobieto (jeżeli nią jesteś ), to jesteś rewelacyjna albo jesteś jansnowidzem :), z małym wyjątkiem nie mam nic do młodszych kobiet, jakoś nie stanowią dla mnie zagrożenia (wiesz co mam na myśli), a wiesz co jest najzabawniejsze, że ja o męskie względy nie zabiegam nic a nic. Czasami jak jesteśmy z mężem na zakupach to on liczy tych którzy próbują mnie zaczepić... A tak na poważnie to zdjęcie jest kiepskiej jakości :)Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malecon Re: panirogalik 15.03.11, 22:12 Chyba rzeczywiscie zdjecie jest zlej jakosci, bo jakos nie wierze w te nieprzebrane ilosci facetow, ktorzy probuja Cie zaczepic :-( A jesli tak, to gdzie Ty chodzisz na zakupy?! Ale - dobre samopoczucie i samoocena to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: panirogalik 15.03.11, 22:21 malecon napisała: > Chyba rzeczywiscie zdjecie jest zlej jakosci, bo jakos nie wierze w te nieprzeb > rane ilosci facetow, ktorzy probuja Cie zaczepic :-( A jesli tak, to gdzie Ty c > hodzisz na zakupy?! > Ale - dobre samopoczucie i samoocena to podstawa. Masz rację dobre samopoczucie i samoocena to podstawa :) we wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.w.owczej.skorze Re: panirogalik 17.03.11, 18:19 To nie jasnowidztwo, tylko mowa ciała. Nic trudnego do opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 15.03.11, 09:42 mamcianaobcasach napisała: > ile dacie lat tej babce na mojej wizytówce??? 46 Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 15.03.11, 11:13 42-45. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 15.03.11, 20:12 tak- 42-45. Palisz papierosy? Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 16.03.11, 12:24 38-42, ale zmieniłabym kolor włosów (mniej rozjaśniania!) i bardziej zadbała o nawilżanie skóry (czy nie opalasz się za często i za bardzo)??? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: W nawiązaniu do watku o młodych 40-tkach :).. 17.03.11, 16:57 Tak 35-40:) Figurkę to masz super :)) moja kuzynka ma 42 a wygląda na 55 :P Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Fryzura Cie postarza 17.03.11, 22:21 Figure masz bardzo dobra, styl ubierania "na mloda" ;) ale fryzura taka troche zbyt dopracowana zeby sprawiac wrazenie mlodszej niz jestes. Ostatnio gdzies wyczytalam ze wlasnie fryzura najbardziej "robi" wiek kobiecie. Wygladasz IMO na 38-40 lat. Z daleka zreszta mozna ocenic tylko ogolne wrazenie, naprawde zas na twoje pytanie mozna by odpowiedziec widzac Cie z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś