Dodaj do ulubionych

Po zabiagach z kwasami

22.03.11, 13:57
No własnie przed tygodniem miałam zabieg z kwasem miks u kosmetyczki (dużo przebarwień czoło , nos) skóra ładnie się złuszcza ale nie wiem jak ją dalej pielęgnować aby była świeża i ładna .Cerę mam mieszaną ze skonnością do zaskórników i przebarwień na codzień pod makijaż stosuje jedynie filtr 50 ale moze powinnan stosować również jakieś dobre serum z wit C ? Jeśli tak to jakie ? a moze na noc kremy złuszczające ? ale też nie bardzo wiem jakie ?
Obserwuj wątek
    • ania19771 Re: Po zabiagach z kwasami 22.03.11, 14:17
      zadowolona z zabiegu???
      Szkoda że kosmetyczka nie podpowiedziała Ci jak dalej działać
      Dziewczyny zaraz ci pewnie podpowiedzą
    • kasha77 Re: Po zabiagach z kwasami 22.03.11, 15:24
      serum z wit.c ( np.flavo c forte), no noc - ja ostatnio odkryłam krem dla cery tłustej z biodermy-jako jeden z niewielu fajnie nawilża pomimo tego,że j/w jest dla tłsutej cery(to ten który teraz w supepharmie sprzedają po 10zl wiec cena tez ok.)ja stosuje te krem na zmianę z isis 12% glicopeel.
    • issey_miyake Re: Po zabiagach z kwasami 25.03.11, 22:48
      oposka napisała:

> No własnie przed tygodniem miałam zabieg z kwasem miks u kosmetyczki (dużo
      > przebarwień czoło , nos) skóra ładnie się złuszcza ale nie wiem jak ją dale
      > j pielęgnować aby była świeża i ładna .Cerę mam mieszaną ze skonności
      > ą do zaskórników i przebarwień na codzień pod makijaż stosuje jedynie fil
      > tr 50 ale moze powinnan stosować również jakieś dobre serum z wit C ? Je
      > śli tak to jakie ? a moze na noc kremy złuszczające ? ale też nie bardzo w
      > iem jakie ?

a czy skóra jest prócz tego wrażliwa? jaki zabieg miałaś wykonywany? witamina C - dowolna, byleby formuła porów nie zapychała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka