Dodaj do ulubionych

Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulitu!!!

02.05.04, 09:43
Od ok. 2 tygodni piję codziennie rano na czczo szklankę mleka z łyżką
drożdży. Zastosowałam tą kurację ze względu na stan cery i paznokci, nie
spodziewałam się, że niemalże całkowicie zniknie mi cellulit!!! Coś mi isę
wydaje że nie rozstanę się z drożdżami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pauli Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.chello.pl 02.05.04, 09:53
      rany, jestes pewna ze to od tego?? bo pomysl wydaje mi sie podejrzanie prosty,
      tyle uzerania sie z roznymi metodami a tu....
      pomysl, moze jeszcze cos robilas-rower albo co:)
      kurcze, chyba jutro kupie sobie drozdze... nie jutro sie nie da-no to we
      wtorek:); napisz, czy maja byc cieple czy zimne czy wszystko jedno i moze da
      sie mniej mleka, bo to chyba jest srednio smaczne:)
      pomijajac wszystko-gratuluje sukcesu:)
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 02.05.04, 13:32
        Jestem tego pewna na 100%!! W tym czasie nic nie ćwiczyłam, ani nie miałam
        żadnej diety. Przez wiele lat używałam różnych kremów i balsamów na cellulit
        ale nic nie pomogły, lub z mizernym skutkiem. Jak już wspomniałam drożdże miały
        mi pomóc z wypryskami, a przy okazji załatwiły pomarańczową skórkę!! Hurra! Ja
        dawałam łyżkę drożdzy ( wyjętych z lodówki) do wrzącego mleka, czekałam aż
        wystygnie i piłam. Są wstrętne w smaku, ale można się przyzwyczaić. Jak chcesz
        możesz je pić 2x dziennie - rano i na wieczór, tyle że na czczo. Powodzenia!
        • madbach Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit 02.05.04, 19:11
          to chyba nie drozdze. rozpuszczajac je we wrzacym mleku po prostu je zabijasz.
          Jezeli juz, to drozdze rozpuszczamy w LETNIM mleku.
          • melea Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit 03.05.04, 12:56
            Mleko nie cieple a gorace!!! - temperatura musi byc dostatecznie wysoka aby
            drozdze zabic.
            www.kuchnia.bytow.pl/index.php?menu=czytaj&nr=4250
            • Gość: Bąbel Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit IP: *.toya.net.pl 03.05.04, 18:56
              Po pierwsze najlepiej byłoby użyć nie mleka tylko wody. Skład takiego
              drożdżowego napoju jest następujący: 2 łyżeczki drożdży, 2 łyżeczki cukru i 1/2
              szklanki wrzącej wody. Wszystkie sładniki łączymy, dokładnie mieszamy i
              pozostawiamy na pół godzinki.
              • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit 03.05.04, 20:33
                Aha, rzeczywiście powinno pić się wodę zamiast mleka tylko niestety taka
                mikstura wywołuje u mnie odruchy wymiotne ;(
              • Gość: Aga Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 03.05.04, 20:34
                A czy może być bez cukru, nie słodze napoi i dlatego i tym razem wolałabym
                zrezygnować z cukru???
                • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit 03.05.04, 20:39
                  Ja nie użwam cukru, wydaje mi się że nie ma takiej potrzeby. Pozdrawiam.
                • Gość: Bąbel Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 13:28
                  Uważam że powinnaś do tego drożdżowego napoju dodać cukier, ponieważ wówczas
                  drożdże wchodzą w reakcje, które przyspieszaja działanie tego napoju. Dwie
                  łyżeczki to nie jest dużo, a jeśli pomyślisz o efektach to pewnie dasz sie
                  przekonać.
                  • krishka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit 07.05.04, 19:35
                    Gość portalu: Bąbel napisał(a):

> Uważam że powinnaś do tego drożdżowego napoju dodać cukier, ponieważ wówczas
                    > drożdże wchodzą w reakcje, które przyspieszaja działanie tego napoju.

Jakie reakcje?! Cukier, owszem, reaguje z drożdżami (vide: zaczyn na ciasto
                    drożdżowe), ale z żywymi, rozpuszczonymi w ciepłym mleku (wodzie). W przypadku
                    drożdży jako kuracji, jak najbardziej powinny być one martwe, bo inaczej nie
                    zazdroszczę żołądkowi! Drożdże, mimo że martwe, mają mnóstwo witaminy z grupy
                    B, i o to chodzi. A cukier to dla smaku. Chociaż - jak dla kogo. Mnie słodki
                    napój drożdżowy odrzuca.
                    • Gość: nutka Dziweczyny, skusiłam się IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 01.06.04, 22:00
                      Poczytałam co tu wypisujecie i dzisiaj poleciałam do sklepu po drożdże. Ta
                      mikstura jest obrzydliwa ale cóż... spróbuję wytrwać chociaż 2 tygodnie i
                      napiszę o efektach
    • Gość: niandra Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.chello.pl 02.05.04, 13:56
      ja też uważam, że drożdże sa niezastąpione :) co prawda, jeszcze ich nie
      stosowałam doustnie ;) ale do leczenia trądziku są świetne! podobna miksture
      stosowałam na twarz, tzn rozpuszczałam drożdże w odrobinie ciepłego mleka,
      nakładałam na buzię i trzymałam do wyschnięcia. i zauwazyłam błyskawiczne
      efekty :) buzia jak marzenie :)
      może teraz zacznę je jeszcze pić? hmmm...
      drożdże rulezz ;)
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 03.05.04, 11:33
        Ja również nakładałam drożdże na buźkę ;)- strasznie śmierdzą, nie? Ale czego
        się nie robi dla urody...
    • vilejka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 02.05.04, 14:04
      niesamowite,zaraz se kupie te drozdze!!! Moze by sie wypowiedział jakis
      specjalita ( lekarz,dietetyk,chemik) czy to faktycznie mogło tak zadziałać,czy
      to zbieg okolicznosci???
      • Gość: malgonia Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.04, 22:19
        kochane kobiety, od częstego picia drożdzy można nabawić się choroby zwanej
        drożdzycą, lepiej więc sięgnąć po opinię specjalisty, zanim nastąpi najgorsze.
        • melea Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 09.05.04, 19:29
          Drożdżycę wywołują grzyby - drożdżaki Candida albicans należące do klasy grzybów
          niedoskonałych. Natomiast drożdże (Saccharomycetes) to grzyby z klasy workowców
          - to zupełnie co innego!!!
    • mroofka2 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 02.05.04, 19:24
      wiecie co? ja chyba tez zauwazyłam jakies postępy. co prawda nie jem drożdży a
      tabletki z drożdży piwnych HUMAVIT od jakiś trzech tygodni do 9 tabletek
      dziennie i faktycznie widzę rezultaty.Ale nie jestem do końca tego pewna bo
      przy okazji biegam codziennie ok. 1,5 km.więc nie wiem do konca jaki jest
      powód. na pewno cera mi się zbytnio nie poprawiła, a kupiłam te tabletki
      właśnie z myślą o niej!(ok.10 zł w aptece).pozdrawiam
    • Gość: nina Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.05.04, 02:33
      gdyby to okazalo sie prawda.. to bylaby to rewolucja :)... Ja od jutra zaczynam pic..jak nie
      zlikwiduje cellulitu to moze paznokcje mi sie wzmocnia :)

ps jak dlugo juz pijesz te drozdze?
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 03.05.04, 11:29
        Pijłam drożdż przez dwa tygodnie, czasami dwa razy dziennie, lecz teraz jestem
        na diecie i nie moge ich pić ( znowu mam te paskudne wypryski), ale jak tylko
        ją skończę to znowu wrócę do drożdż :). Przy okazji moja mama też się do nich
        przekonała ;)

TAk na marginesie - schudłam już 4 kg w 5 dni - Kopenhaska rządzi!!!
        • Gość: vesna Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.torun.mm.pl 03.05.04, 11:41
          Jak schudłaś to jasne, że cellulit mniej widać. Mniej tłuszczu to mniej pola do
          popisu dla skórki pomarańczowej.
    • Gość: nina no tak..od 2 tygodni :)) IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.05.04, 02:34
      to nie tak dlugo :)..a wlasciwie bardzo szybko przynioslo Ci efekt.. A jak duzy mialas cellulit?
      • varka19 Re: no tak..od 2 tygodni :)) 03.05.04, 11:31
        Taki, że jak stałam to maiłam widoczne gluty na udach i tyłku, teraz są już
        dużo mniejsze, wręcz ich nie widać! Wydaje mi się, że był to drugi stopień czy
        coś takiego...
        • Gość: o. Re: no tak..od 2 tygodni :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:18
          drozdze rozpuszczamy we wrzacym mleku po to by je zabic. nie zabite (czyli
          rozpuszczone w letnim), zabieraja z organizmu wit.B, zabite - dostarczaja jej w
          ogromnych ilosciach.
          • Gość: o. Re: no tak..od 2 tygodni :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:21
            aha i jeszcze cos: cellulit nie wynika z tluszczu. absolutnie!! nawet bardzo
            szczuple kobiety beda go miec, jesli ich gospodarka wodna jest zaburzona.
            cellulit to woda a nie tluszcz.
            • skara rower jest świetny 03.05.04, 14:31
              Ostatnio miałam okazję pojeździć trochę na rowerze (tak z 5 dni po godzinie
              dziennie). Nie mogłam uwierzyć, ale cellulitu w ogóle nie było widać.
              Oczywiście po zarzucenia jazd efekt trochę się cofnął, ale i tak jest świetnie.
              Naprawdę zaczynam wierzyć, że jak się człowiek porządnie zmęczy to można się
              tego cholerstwa pozbyć.
              Pozdrawiam i chyba sama spróbuję drożdży :)
              • Gość: klaudiunia ile tego ? IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 03.05.04, 16:17
                Łyżkę drożdży czy łyżeczkę ? Ile mleko powinno mieć %, bo ja mam zawsze w domu
                jakieś 3,6.
                A co do roweru to mam w domu nawet w swoim pokoju, ale jakoś nie moge się
                zmobilizować..stoi stoi i służy za wieszak ;/ Chyba musze zacząć jeździć
                chociaż 15min dziennie. Ale słyszałam, że dopiero po 20 min spala się tłuszcz.
                Aha, czy od roweru robią się mięśnie na łydkach ? bo tego nie chce. I jakie
                partie ciała najszybciej szczupleją od rowerka ? Bo chciałabym troszke schudnąć
                z ud z tyłka raczej nie. Ale wmawiam sobie że skoro na nim siedze to ona nie
                chudnie ;))
                • varka19 Re: ile tego ? 03.05.04, 20:36
                  Co do drożdży to ja używam łyżeczkę na szklankę mleka. Oczywiście możesz wziąść
                  więcej o ile dasz radę to później wypić. Pozdrawiam.
            • Gość: 4 kg w 5 dni Re: no tak..od 2 tygodni :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:31
              nie ciesz sie tak , to tylko woda , zeby zgubic tluszcz potrzeba wiecej czasu ,
              a tak to tracisz miesnie i wode :/
          • Gość: mila Re: no tak..od 2 tygodni :)) IP: *.icpnet.pl 03.05.04, 20:48
            Drożdże rozpuszczamy w mleku lub wodzie, aby je zabić. Żywe drożdze rozmnażają
            sie w przewodzie pokarmowym i mogą powodować stany chorobowe - drożdżyce. Poza
            tym żywe drożdże do wzrostu potrzebują witaminy H (są biotynozależne) i w tą
            właśnie witaminę nas zubażają. Martwe są bogatym źródłem witamin z grupy B.
            • Gość: hehe Re: no tak..od 2 tygodni :)) IP: *.ds.amg.gda.pl 04.05.04, 12:39
              Drozdzyca nie jest od drozdzy ( piekarniczych!), ale od drozdzakow!!!!!!!!!!!!!!!!
    • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 03.05.04, 20:38
      Cellulit powstaje m.in. ze złego krążenia krwi. Jak wiadomo picie na czczo
      drożdży oczyszcza organizm a więc jednocześnie i krew. Może w tym tkwi cały
      sekret zaniku cellulitu?
      • Gość: aha Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:46
        Oczywiscie chodzi o drozdze piwne? Mam nadzieje, ze to nie ma wplywu na
        przyjmowanie pigulek anty...>?<
        • Gość: nina drozdze piwne??? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.05.04, 22:05
          myslalam, ze drozdze to drozdze... a tu jeszcze sa jakies rodzaje? Wczoraj kupilam sobie drozdze,
          co nie bylo latwa sprawa, bo mieszkam w Stanach.. i jesli jeszcze mialby to byc jakies drozdze
          piwne, to nie wiem czy takie tu bym dostala..Mam nadzieje, ze ktos wyjasni co ta za drozdze :)
          • Gość: aha Re: drozdze piwne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:15
            wczesniej ktos wspominal o tabletkach z drozdzy piwnych, w sklepach chyba sa w
            proszku, natomiast najlatwiej dostac drozdze piekarnicze...no wlasnie, czy to
            musza byc piwne? W jakiej postaci (suszone)?
            • varka19 Re: drozdze piwne??? 04.05.04, 12:36
              Ja używam drożdży piekarskich, dostępnych w każdym spożywcaku. Mają postać
              kostki.
    • Gość: paulette Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.05.04, 22:39
      a czy zamiast mleka moze byc kakao?? czy to zniszczy caly efekt?
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 04.05.04, 12:38
        Nie wiem czy zniszczy efekt picie drożdży razem z kakaem. Jak chcesz to spróbuj
        ale czy nie dzasz rady wypić z samym mlekiem??
    • mroofka2 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 03.05.04, 23:45
      sadzę, że chodzi o zwykłe drożdże, piekarnicze. to ja wspomniałam wczesniej o
      piwnych, ale tabletkach, które są znacznie łatwiejsze do łykania niż takie coś
      z mlekiem, ble! ale chyba też spróbuję! dziewczyny do dzieła!!!
      • Gość: klaudiunia Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 04.05.04, 00:19
        Czy tabletki anty nie przeszkadzają w tej kuracji ?
        • Gość: nina jakie jeszcze inne korzysci? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.05.04, 00:23
          czy taka kuracja pomaga jeszcze na cos innego niz cera? I czy to jest tylko kwestia witaminy B
          zawartej w drozdzach czy jeszcze jakis innych? Czy moge liczyc na wzmocnienie paznokcji?
          • varka19 Re: jakie jeszcze inne korzysci? 04.05.04, 12:41
            Drożdże wzmacniają również paznokcie i włosy.
    • Gość: klaudiunia Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 04.05.04, 00:24
      fajnie się gada, ale ja to teraz pije :( bleeeeeeee
      Ale pewnie bede się zmuszać codziennie :)
      hmm..tak teraz pomyślałam, że super dieta może z tego wyjść hehehe, jak wypije
      to rano to może nawet mi się nie będzie chciało myśleć o jedzeniu bo takie to
      okropne :/
      pozdrawiam
      • Gość: helen Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:29
        Zgadzam sie z Toba Klaudiuniu. Ja tez wlasnie konsumuję ;). Okropne..ble..chyba
        nie da sie nic przelknac po tej miksturze;)
        • Gość: nina Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.05.04, 00:39
          to chyba bedzie dobra dieta :) bo ja tez gdy rano to wypilam to nic mi sie potem nie chcialo jesc..
          No i ciezko przeszlo przez gardlo.. nie moze byc za cieple, bo mozna zwymiotowac :)
          • Gość: Gina Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 03:34
            ;-)... czytam to i się uśmiecham. Sama mam troszke cellulitu,wiec moze wyprobuje
            te drozdze. A swoją droga to zabawne, że nirktóre z nas probuja ziweczyc rzekomy
            efekt hihi,zamieniając samo mleko na kakao...;-)Pozdrawiam
            • agnese_zb Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 04.05.04, 08:43
              Ja też wypiłam rano z samą wodą i jak mówicie nie mam ochoty nawet na kawe...
              Zaraz idę na zakupy, kupić drożdże, bo te miałam ostatnie w lodówce...
              No i co dziewczyny... czekamy na efekty....
              Powodzenia Wam i sobie...
              • Gość: kika Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl 04.05.04, 09:09
                dziewczyny! jakie w koncu maja byc te drozdze? piekarskie? suszone, czy takie w
                kostkach? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz
                pozdrawiam
                • Gość: klaudiunia Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 04.05.04, 09:20
                  piekarskie
                  • Gość: verena Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.tuwien.ac.at 04.05.04, 11:31
                    Ja dzisiaj rano wypilam , ale nie bylo nawet takie okropne w smaku.Mnie sie
                    wydawalo nawet ok.Pachnialo chlebem:)
                    • agnie_szka9 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 04.05.04, 11:41
                      no a co z tymi pigułkami anty...można przy nich czy nie te drożdże pić???
                      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 13:14
                        Jasne, że można. :) Przecież dostarczają witaminki, właściwie to niczym się nie
                        róni od tego jakbyś jadła jakieś drożdżowe ciasto, nie ma w tym żadnego
                        antybuiotyku, żadnego specjalnego związku chemicznego, który by w jakiś sposób
                        wpływał na skuteczność tanbletek anty.
          • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 04.05.04, 12:44
            Ale jak mleko jest za zimne to drożdże opadają na dno i wtedy kompletnie nie da
            się ich wypić. Fuj!
            • Gość: agulka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.biznespolska.pl 04.05.04, 13:29
              oj dzięki dziewczyny za radę ten cellulit to fatalna sprawa ja mam go tyle ze
              dziwne że jeszcze na twarzy mi nie wyskoczył.ble
              idę po drozdze trzymam za was kciuki
              • Gość: nina i jak wam dziewczyny idzie? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.05.04, 22:38
                okropny smak..ale mam nadzieje, ze po jakims czasie bedzie lepiej :)
                • Gość: klaudiunia Re: i jak wam dziewczyny idzie? IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 05.05.04, 00:41
                  Musze się pocwalić ;)) jeździłam dzisiaj 55min na rowerze ehhh wysiłek. A
                  drożdże pije w tym momencie trzeci raz, ale tym razem z woda, bo rano i wczoraj
                  wieczorem piłam z mlekiem.
                  Pod koniec miesiąca powiem jak efekty, chociaz nie wiem czy moja opinia bedzie
                  obiektywna, bo jeszcze postaram sie wytrwac i jezdzic na rowerku.
                  Zycze powodzenia dziewczyny !!!
                  • agnie_szka9 aby napój był dobry... 05.05.04, 08:35
                    do rozpuszczonych drożdży dodajcie trochę cukru, wtedy smak się złamie i będą
                    całkiem smaczne.
                    pozdrawiam i życzę wytrwałości :-)))
    • jkobuu Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 05.05.04, 08:50
      Hej Varka!!
      Pisałaś,że stosujesz kopenhaską. Koleżanka też mnie chce naciągnąć na to .Ja
      mam dietowstręt ;) ale kusi mnie możliwośc pozbycia sie paru kg w tak krótkim
      czasie, jednak nie wiem czy wytrzymam. A Tobie jak idzie, ciężko jest wytrzmac
      na tej diecie, szczerze mówiąc jak przeczytałam jadłospis to mnie zmroziło :))
      • Gość: Inka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:15
        hej dziewczyny i jak wam idzie.Tak sobie poczytalam i chyba tez sprobuje,
        chociaz wiekszy odruch wymiotny mam na cieple mleko niz drozdze.Ale czego sie
        nie robi dla urody.
        • kinder.bueno Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 05.05.04, 16:34
          no własnie .JAK WAM IDZIE?? tez jestem bardzo ciekawa zanim sprobuje..po prostu
          w to nie wierze:)to by bylo za proste,ale moze jestem w błędzie..:)
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 05.05.04, 18:37
        Cześć Jkobuu!
        Właśnie mija 8 dzień jak jestem na tej diecie. Raz było mi bardzo ciężko
        wytrzymać bez jedzenia, a na drugi dzień nie miałam uczucia głodu zupełnie.
        Wiesz, to zależy na którym dniu diety stoisz, ale generalnie da się wytrzymać.
        W ciągu tych 8 dni schudłam 5kg, co uważam za nie najgorszy wynik. Podobno po
        tej diecie nie tyje się przez najbliższe dwa lata od jej skończenia, ale czy to
        prawda to zobaczymy. Pozdrawiam i życzę wytrwałości :)!!!
        • Gość: witamina Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.2.espol.com.pl 05.05.04, 21:13
          jezu to ja poprosze o szczegoly tej diety kopenhaskiej :) kryste..tez chcem byc
          wkoncu chuda :)
          • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 06.05.04, 10:10
            Proszę bardzo :)
            Co obiecuje dieta:
            Przede wszystkim nie przedstawia się· jej jako diety wyszczuplającej . Ma
            podobno poprawić przemianę materii, co pozwala uniknąć efektu jo-jo po jej
            zakończeniu - mimo powrotu do „normalnego” odżywiania .Efekt wyszczuplający
            powinien się utrzymywać przez 2 lata.
            Przy· rygorystycznym przestrzeganiu podanych wskazówek w ciągu 13 dni można
            stracić od 7 do 20 kg
            Dieta ma pomóc też w wymodelować sylwetkę - spalenie tkanki· tłuszczowej
            głównie na brzuchu , biodrach i udach .
            Jak schudnąć
            To· bardzo proste - należy jeść tylko wskazane produkty i ściśle przestrzegać
            wskazówek dietetycznych ( pod tabelką)
            Diety w żadnym wypadku nie należy skracać ani przedłużać .
            ROZKLAD NA 13 DNI MUSISZ GO ŚCIŚLE PRZESTRZEGAĆ!!!
            DZIEŃ 1 I 8
            RANO
            Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru
            W POŁUDNIE
            2 jajka na twardo 200 g gotowanego szpinaku , pomidor
            PO POŁUDNIU
            Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek

DZIEŃ 2 I 9

RANO
            W POŁUDNIE
            Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek świeży owoc
            PO POŁUDNIU
            10 dag szynki 2/3 szklanki jogurtu naturalnego

DZIEŃ3 I 10

RANO
            W POŁUDNIE
            200g gotowanego szpinaku , pomidor, świeży owoc
            PO POŁUDNIU
            2 jajka na twardo, 10 dag szynki, sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek

DZIEŃ4 I 11

RANO
            W POŁUDNIE
            2 jajka na twardo , małe opakowanie serka (np. wiejskiego),duża starta marchew
            PO POŁUDNIU
            Filiżanka sałatki owocowej z puszki , 2/3 szklanki jogurtu naturalnego

DZIEŃ 5 I 12

RANO
            Duża utarta marchew z sokiem z cytryny
            W POŁUDNIE
            Porcja chudej ryby 200g z sokiem z cytryny
            PO POŁUDNIU
            Befsztyk wołowy 200g , sałata bez dodatków brokuł

DZIEŃ6 I 13

RANO
            Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru , grzanka
            W POŁUDNIE
            Pierś kurczaka , sałata z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek
            PO POŁUDNIU
            2 jajka na twardo ,duża utarta marchew

DZIEŃ7

RANO
            2/3 szklanki lub filiżanka gorzkiej herbaty
            W POŁUDNIE
            Gotowane chude mięso wołowe200g ,1 świeży owoc

Podczas diety :
            Codziennie pij 2-3 litry wody· (niegazowanej)
            Nie stosuj soli·
            Mięso waż surowe . Możesz ugotować je w· wywarze ze świeżych lub suszonych
            warzyw
            Rybę (tylko chudą - np. dorsz lub· pstrąg upiecz w piekarniku , usmaż w
            niewielkiej ilości oleju lub ugotuj w wodzie z warzywami
            Oliwa z oliwek najlepsza jest z pierwszego tłoczenia·
            Nie pij więcej kawy niż zaleca dieta .Bez ograniczeń możesz pić zieloną·
            herbatę
            Lunch i obiad możesz jeść zamiennie , jednak pod warunkiem , że ma· to miejsce
            tego samego dnia
            WAŻNE:
            Aby dieta przyniosła oczekiwany efekt· , jej musisz ściśle
            przestrzegać .zjedzenie ciastka , a nawet żucia gumy oznacza przerwanie kuracji
            Jeśli przerwałeś dietę przed upływem 6 dni , możesz ją· powtórzyć po 3
            miesiącach .
            Jeśli z kuracji zrezygnowałeś później , możesz· wrócić do niej po 6
            miesiącach .
            Gdy stosowałeś dietę do końca , możesz· powtórzyć ją najwcześniej po roku (ale
            zaleca się dopiero po 2 latach )
            • jkobuu Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 11.05.04, 12:43
              Cześć Varka!
              Jestes już po? i jaki wynik końcowy?
              Ja zaczęłam wczoraj dopiero. W tej diecie co wydrukowałam pisze,że kurczak cały
              w którys tam dzień.
              A w 3 dniu grzanka, befsztyk był 10 dkg. W końcu nie wiadomo, czy takie różnice
              w jadłospisie sa istotne czy nie..
            • Gość: EFA Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 10:08
              ja stosowalam te diete. Faktycznie schudłam i to bardzo (7 kg), cellulit
              poszedł w zapomnienie. Niestety po jakims miesiacu waga wrociła. Te diete
              stosowala moja bratowa i tesciowa - obie bardzo schudly lecz teraz wrocily do
              dawnej wagi. Jezeli chcecie schudnac to polecam ta diete ale nie wierzcie ze
              ten wynik utrzyma sie przez dluzszy czas bo to bzdury.
        • jkobuu Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 06.05.04, 07:14
          No to gratuluje wyniku !!
          Jeszcze się nie zdecydowałam,ale być może ruszę od poniedziałku, w sumie zacząc
          można..jak mi się nie spodoba to przerwać też :)
          Pozdrawiam
    • vilejka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 05.05.04, 18:16
      ale błagam,napiszcie w końcu czy woda,ewntualnie mleko ma być ciepłe czy
      gorace???
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 05.05.04, 18:31
        Drożdże dajesz do gorącego mleka, ewentualnie wody, po to aby je zabić.
        Następnie możesz poczekać aż będzie letnie i wtedy je rozpuszczasz. Osobiście
        wolę je rozpuszczać w gorącym, gdyż nie pozostają wtedy żadne grudki i łatwiej
        wypić tę substancję :)
        • Gość: Inka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:53
          Najlepiej jesc normalnie i regularnie, a no i przede wszystkim nie podjadac.W
          ekstremalnych sytuacjach polecam marchewke surowa-ma ujemne kalorie-wiecej sie
          traci gryzac niz dostarcza jedzac:):)no i na cere niezle dziala.I dziewczyny
          wiecej ruchu.Chlopow za reke i na spacerki.:):)
          • Gość: kajazz Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 20:06
            dobre efekty daja tabletki drozdzowe DROMIN , jakies 13 zl.za opakowanie-
            dostepne w aptekach...i nie trzeba tych bidulkow mordowac;)
        • Gość: Inka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:08
          Wlasnie pije to swinstwo, bleee.I dochodze do wniosku ze to jest tak obrzydliwe
          ze musi dzialac.Przeciez wszystkie najlepsze leki sa najbardziej obrzydliwe.
          • Gość: Aga Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 05.05.04, 21:34
            A ile razy na dzień to pijecie? Wystarczy tylko rano na czczo??
            • Gość: vesna Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.torun.mm.pl 05.05.04, 23:11
              wiem, że mozna być szczupła i mieć cellulit, ale cellulit to jednak sposób
              kumulacji t łuszczu, Jak się schudnie to nie ma siły, musi być mniej widoczny.
              Nie mówię, że zniknie, ale autorka wątku też pisała o zmniejszeniu, a schudła 5
              kg...
              • varka19 Sprostowanie 06.05.04, 10:18
                Nie zrozumiałaś mnie. Piłam przez dwa tygodnie drożdże - waga pozostała a tylko
                zmniejszył się cellulit i zniknęły problemy z paznokciami, włosami oraz z cerą.
                Po tym okresie zostawiłam drożdże i zaczęłam dietkę kopenhaską i schudłam już
                przy niej 6 kg (dzień 9). Dałam tą informację o mojej wadze bo chciałam się
                pochwalić swoimi osiągnięciami, lecz nie maiło to jak widzisz żadnego związku z
                drożdżami. Pozdrawiam.
    • Gość: paulette a ja zamiast mleka pije kakao i smakuje oka:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 23:19
    • Gość: klaudiunia wole pic wieczorem niz rano a Wy?rano fuj alepije IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 06.05.04, 03:09
      • Gość: nina Re: wole pic wieczorem niz rano a Wy?rano fuj ale IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 06.05.04, 03:34
        Ja pije tylko raz dziennie, rano, na czczo. Zaczelam od poniedzialku :)..zobaczymy jak to bedzie.
      • varka19 Re: wole pic wieczorem niz rano a Wy?rano fuj ale 06.05.04, 10:20
        Ja tam wolę rano, gdyż na pusty żołądek lepiej działa.
        • Gość: klaudiunia Re: wole pic wieczorem niz rano a Wy?rano fuj ale IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 06.05.04, 11:04
          nie chodzi mi o działanie lecz o smak. Jak mije wieczorem to jeszcze jakoś moge
          to przeżyć, ale rano gdy mam lekko 'wsysnięty' żoładek przed śniadaniem to mi
          tak dziwnie się to pije strasznie.
          pozdrawiam i 3 mam za Was kciuki !!
          • Gość: Inka Re: cellulit cellulitem a...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:20
            Na cellulit sposob jeden juz mamy, a jak sie pozbyc rozstepow, to tez kobieca
            zmora.Jak macie jakies sposoby to sie podzielcie!!!
            • varka19 Re: cellulit cellulitem a...??? 06.05.04, 19:13
              Podtrzymuję
            • Gość: gogo tabletki IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 06.05.04, 19:55
              np. Humavit - w nich sa juz zabite ???
              ja biorac okolo rok temu te tabletki zauwazylam ze zaczeło mnie obsypywac na
              twarzy - miałam wiecej pryszczy niz dawniej wiec zaprzestalam - ale moze źle
              zrobiłam ? moze to był efekt oczyszczenia krwi i organizmu ?? bo gdzies to musi
              być usuniete poza organizm????????????
              • Gość: Pauli bleee... IP: *.chello.pl 07.05.04, 10:40
                drozdze sa paskudne... chyba sie do ciasta drozdzowego zniechece;) (hihi, to
                moze i schudne troszke)
                czy trzeba je pic na czczo? czy wszystko jedno? mam nadzieje, ze nie ma to
                wiekszego znaczenia? wypowiedzcie sie!
                pozdrowionka dla wspolciepiacych katusze picia:))
                • agnie_szka9 dla mnie bardzo smaczne 07.05.04, 11:34
                  nie wiem czemu tak narzekacie na ten napój. piłam dziś rano na czczo.
                  dosłodziłam trochę cukrem, wystudziłam i pycha!!! mogłam wypić więcej szklanek
                  tych drożdży. może dlatego, że od zawsze jak mama robiła zaczyn na ciasto
                  drożdżowe - wypiłam kiedy nie widziala :-))
                • Gość: Inka Re: a co z rozstepami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:35
                  napiszcie cos jesli wiecie jak pozbyc sie rozstepow!!
                  • Gość: kaludiunia Re: a co z rozstepami?? IP: 217.153.181.* 07.05.04, 12:38
                    kupiłam krem norel na cellulitis i na rozstepy, używałam przez jakiś miesiąc
                    może wiecej, czytałam o nim prawie same dobre opinie. W sumie to nie mam
                    rozstepsów, dopiero mi się robią ;/ sa b.mało widoczne, ale powiem, szczerze ,
                    że nie widziałam żadnych efektów po tym kremie, może powinnam kupić jeszcze
                    jedno opakowanie .(?)Słyszałam, że dobry jest basen , ale czy to prawda to nie
                    wiem. Podobno pływanie w jakiś sposób zmiejsza rozstepy a po drugie chlor
                    wybiela troszke skore wiec rozstepy sa mniej widoczne. Nic wiecej nie powiem,
                    bo nie wiem ;/ A w necie nie ma jakis informacji na ten temat jak sie ich
                    pozbyc lub zaprzestac ich powstawaniu ? poszukaj.
                    pozdrawiam serdecznie
                    Klaudia
                    • Gość: tonia1 Re: a co z rozstepami?? IP: 62.111.159.* 07.05.04, 21:49
                      Rozstępów można sie pozbyć wcierając w nie krem z macicy perłowej.
                      Jest drogi 70 zł za 50 g. Niestety jedno opakowanie nie wystarczy,
                      krem nalezy wcierać min 8 tygodni.
                      • Gość: Fema Re: a co z rozstepami?? IP: 62.80.63.* 08.05.04, 11:25
                        boze, co za bzdura!!!!
            • Gość: ola Re: cellulit cellulitem a...??? IP: *.rob.gdynia.sint.pl 08.05.04, 20:04
              na rozstepy sa balsamy ale tym sie smaruje zanim wyskocza a jak juz sie pojawia
              to kaplica nie da sie nic zrobic...
    • envi Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 07.05.04, 12:43
      a ja mam pytanie w związku z tą dietą kopenhaską(chyba tak się nazywa)czy
      podczas jej trwania można palić?
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 07.05.04, 16:10
        Nie można brać żadnych używek. Trzeba się przestrzegać bardzo dokładnie tej
        diety.
    • Gość: miki Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.net-serwis.pl 07.05.04, 16:37
      Varka, powiedz ile ważyłaś jak zaczęłaś kopenhaską ? bo ja ważę 62 i jestem
      ciekawa ile mogę na niej zrzucić mniej więcej.
      • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 10.05.04, 08:51
        Ważyłam 72kg a teraz ważę 66kg
    • citty Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 07.05.04, 17:34
      przez dwa dni piłam drożdże zalane gorącą wodą (przegotowanym wrzątkiem) (mleka
      nie toleruję) i niestety każdego dnia około południa miałam małą biegunkę:(
      jestem pewna ,że to od drożdży. Więc chyba nie powinnam ich pić swoją drogą
      dlaczego mój organizm tak reaguje? moze macie jakiś pomysł
    • mroofka2 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 07.05.04, 17:44
      Rozstepów sie nie pozbedziesz, co najwyżej można je nieco złagodzić! A co do
      Humavitu to ja go też odstawiłam, bo mi nie słuzył. Ale po zjedzeniu całego
      opakowania i codziennych biegach zauważyłam (ok. 1 miesiąc to zajęło), że
      cellutits zmniejszył się i to sporo.
      • Gość: ania Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.lodz.mm.pl 08.05.04, 22:05
        witam
        a humavit z jaką literką? z tego co się orientuję jest Z, V i M
    • vilejka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 07.05.04, 19:07
      zaczełam pić dziś rano,wcale to nie jest takie obrzydliwe-lekko słodze...
      • Gość: akirka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 21:40
        ja tez zaczynam.dziewczyny podzielcie sie rezultatami,jesli takie beda..
        • Gość: beta Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:43
          po przeczytaniu listów w zeszłym tygodniu zaczeła pic mleko z drozdami z samego
          rana. Fakt jest obrzydliwe i sprawia że do 13 nie chce sie jeść. Dodatkowo
          zaczełam smarować sie kapsułkami Patch System Yves Rochera i po 4 dniach
          schudłam w udach 1,5 cm. To naprawdę działa.
          Co do rostepów to moja córka mimo młodego wieku też sie z nimi boryka .
          Ostatnio lekarz rodzinny przepisła jej tabletki Pycnogenol i po tygodniu bruzdy
          sa mniejsze
          Beta
          • Gość: nina po tygodniu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.05.04, 20:32
            caly czas smak jest okropny ale z cukrem lepiej wchodzi. Nie wiem czy cos pomoglo na cellulit czy
            nie ale na pewno pomoglo na wlosy.. Zawsze jak czesalam wlosy, to strasznie mi wychodzily..a
            teraz, jeden, dwa wloski na szczotce.
            • Gość: Aga Re: po tygodniu IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.05.04, 23:19
              Masz rację, przeczytałam teraz Twoją notke i przeczesałam dłonią włosy, zawsze
              gdy to robiłam zostawały mi włosy w dłoni, a dziś tylko jakiś jeden... To
              naprawde coś dało, po tygodniu....!!
              • Gość: nina Re: po tygodniu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 10.05.04, 01:59
                Wlasnie.. tydzien i mniej wlosow wychodzi.. Zobaczymy czy poprawi sie cera.. no i
                najwazniejsze..czy zmniejszy sie cellulit.
                • kobieta78 Re: po tygodniu 11.05.04, 21:29
                  a czy mleko powinno być przegotowane czy tylko gorące?

• Gość: Asiek Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:10
      Własnie przeczytałam o drożdzach, zamierzam spróbować. Zastanawiam się czy nie
      spróbować okładów ze sproszkowanych alg. Podobno dają niezłe efekty. Moze
      ktoras z was próbowała? Dajcie znac.
      Pozdrowionka.
      • Gość: Asiek Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:14
        A i jeszcze jedno pytanie do Varka19: Czy to mleczko z drozdzami polecił Ci
        ktos np lekarz czy kumpela? bo ja mam problemy z zoładkiem (choroba wrzodowa) i
        nie wiem czy są jakies przeciwskazania do stosowania drożdzy, zastanawiam się
        czy mi zołądka po tej miksturze nie wydrze?
        • varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 20.05.04, 08:34
          Nie, przeczytałam o tym na portalu o tematyce drożdży. Możesz sama poszukać w
          wyszukiwarce, na pewno znajdziesz.
    • madbach Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyc sie cellulit 10.05.04, 14:45
      mam propozycje: oglosmy drozdze hitem kosmetyczynm. likwiduja cellulit,
      wzmacniaja wlosy, paznokcie, poprawiaja stan skory:)
      zobaczycie, niedluga jakas firma wyprodukuje kosmetyki na bazie drozdzy: krem
      na cellulit, serum przeciwzmarszczkowe itp, i kaze sobie placic gruba kase, hi
      hi hi.
      a my jestesmy takie cwaniary, ze to wszystko juz wiemy:)
      pije drozdze od tygodnia, ale jeszce nie czas mowic o efektach. nie zrazam sie
      i pije dalej na sniadanko. pa
    • Gość: len Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.05.04, 01:47
      Poczytajcie sobie o witaminach B - prawie wszystkie są w drożdżach:
      www.zdrowie.med.pl/witaminy/wit_3.html :)
    • jkobuu Kopenhaska 11.05.04, 12:54
      Cześć Varka!
      Jestes już po? i jaki wynik końcowy?
      Ja zaczęłam wczoraj dopiero. W tej diecie co wydrukowałam pisze,że kurczak cały
      w którys tam dzień.
      A w 3 dniu grzanka, befsztyk był 10 dkg. W końcu nie wiadomo, czy takie różnice
      w jadłospisie sa istotne czy nie..Poza tym jest mi okropnie niedobrze po kawie.
      w tej chwili lepiej ,bo zjadłam lunch :)

• Gość: Milka123 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.tele2.pl 11.05.04, 13:48
      Piję drożdże od kilku dni na czczo i na mojej twarzy pojawiły się wypryski- czy
      to jest prawidłowa reakcja (oczyszczanie się) organizmu?? Nie wiem, czy
      kontynuować kurację? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam gorąco :-))
      • Gość: M...... Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.chello.pl 11.05.04, 19:13
        Natknełam sie na ten temat około tygodnia temu i przyznam szczerze ze tak mnie
        zaintrygowały owe DROZDZE ze pobiegłam odrazu do sklepu by je zakupic...
        Piję roztwor juz tydzien (pije rozrobione w wodzie z dodatkiem słodziku, z
        mlekiem nie przechodzą mi przez gardło fuuuu)i jedno jest pewne, moze
        cellulitis jeszcze nie zniknol ale skora zrobila sie niesamowicie gladka,
        pokusila bym sie o stwierdzenie aksamitna.... :)coprawda nigdy nie mialam
        problemow z cera i zawsze mialam dosc gladka skore ale takiej jak jest teraz
        nnie mialam nawet po najlepszych balsamach.....
        Trzymam kciuki wiec za was wszystkie i goraco polecam DROZDZOWA
        miksture ..... :)
        • Gość: Aga Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.05.04, 20:15
          Dziewczyny a tak wogóle to ile razy na dzień pijecie ta miksturke??
          Czy wystarczy tylko raz na czczo?
          • Gość: len Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.05.04, 14:59
            Piję drożdże po południu raz dziennie, nie chcę przesadzać, obawiam się trochę
            takiego efektu, o jakim pisała koleżanka wyżej, pogorszenia cery (być może na
            skutek oczyszczania, nie wiem) i podrażnienia żołądka. Czytałam, że kawa i
            alkohol zabijają wit.B, również promienie UV. Żeby nie łączyć pitych drożdży z
            kawą, przyrządzam je sobie po południu, kiedy już wiem, że nie będę piła kawy,
            zaraz po przestygnięciu wypijam, żeby nie tracić cennej B :)

Pozdrawiam!
            • Gość: nina krosty!!!!!!!!!!dlaczego??? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.05.04, 01:27
              Pije te drozdze juz poltora tygodnia..i o to moje sprawozdanie:
              - wychodzi duzo duzo mniej wlosow
              - pojawily mi sie krosty na buzi (dlaczego???) nigdy nie mialam problemu z krostami na buzi (no
              tylko przez okresem_
              - cellulit.. no nie wiem, czy sie zmniejszyl, moze jeszcze za wczesniej
              A jak u WAS?
              • Gość: Aga Re: krosty!!!!!!!!!!dlaczego??? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.05.04, 08:43
                A u mnie mniej chrostek.... (zobaczymy jak będzie przed okresem), co do
                cellulitu to też ciężko mi powiedzieć, nie chcę wyolbrzymiać efektów, ale co do
                włosów to napewno ich stan się polepszył... A piję już (albo dopiero) od 9
                dni...
                • Gość: pixi Re: krosty!!!!!!!!!!dlaczego??? IP: 195.94.222.* 13.05.04, 08:49
                  chrosty?? A co to jest??
                  • Gość: Aga Re: krosty!!!!!!!!!!dlaczego??? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.05.04, 10:50
                    Gość portalu: pixi napisał(a):

> chrosty?? A co to jest??

Sama się zastanawiam... chyba jeszcze spałam... jedyna tak to mogę
                    wytłumaczyc....
            • luka80 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 13.05.04, 09:15
              Ja pije drożdze 5ty dzień, jeszcze efektów nie widze, celulit ani grama się nie
              zmniejszył, mimo, że dodatkowo ćwicze i smaruje kremem, ale nie poddaje sie.
              Jeszcze conajmniej tydzień będe piła drożdze z mleczkiem, i zobacze czy na
              cokolwiek pomagają. Efekty oczywiscie opisze.
          • Gość: Meg Początek IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 10:20
            Też od dzisiaj postanowiłam pić te drożdże.Na razie stosuję krem na
            cellulit.Ile trzeba wypić na raz tych drożdży?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka