Gość: melmire Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 13.05.04, 10:57 Myslice ze mozna uzyc drozdzy granulowanych (ale zywych, tzn, zywych przed zabiciem mlekiem?)? Bo takich w kostce tutaj niet, w kazdym razie rzadko widuje :/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 13.05.04, 15:28 No i jak Wam idzie?? Pochwalcie się swoimi osiągnięciami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:57 To uzaleznia Pierwsze co rano robie to gotuje mleko , zalewam drożde i do łazienki toaleta. Potem szybko wypić,żeby nie czuć smaku i do pracy. Przedtem nikt nie zmusiłby mnie do wstania z łózka pięć minut wczesniej. Cera sie poprawiła , wygląd włosów też. Ogólnie dużo lepsze smopoczucie i więcej energii Super beta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:10 kobietki, nie pijcie tego z mlekiem, gdyz wit.B rozpuszcza sie w wodzie, a nie w tluszczu. pijac drozdze z mlekiem pozbawiacie sie wit.B, ktora moglaby sie fajnie wchlonac wypita z woda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alesięuśmiałam Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 13.05.04, 18:37 ...a mleko to niby z czego sie składa???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:32 mam nadziej ze to pomoze juz teraz zabieram sie do robienia tego specyfiku nestety celulit to moja zmora chociaz jestem bardzo szczupal przy wzroscie 172 waze 52 kg a celulit mam straszny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli na czczo czy nie? IP: *.chello.pl 13.05.04, 22:43 ja pije juz tydzien, na pewno poprawila mi sie cera, cellulit- nie wiem, postanowilam nie sprawdzac przed uplywem 2tygodni, zobaczymy, czy wytrzymam tyle i czy dopatrze sie efektu:) ale powiedzcie, czy trzeba na czczo? czy mozna np przed snem? bo mi rano brakuje czasu na studzenie naparu:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: na czczo czy nie? 14.05.04, 08:38 no to ja też opiszę swoje spostrzeżenia. Piję od 8 dni. piłam na czczo z mlekiem (raz spróbowałam z wodą, ale było to dla mnie nie do przełknięcia :-((( ). z mlekiem mi smakuje. dowiedziałam się, że po wypiciu przez pół godziny nie powinno się niczego jeść i najlepiej nie pić kawy (która, jak wiadomo, wytrąca wit. B), więc teraz pijam wieczorkiem (zamiast kolacji). Zalewam gorącym mlekiem, żeby nie pączkowały :-)) i trochę słodzę. Efekty: nie zauważyłam jakiś specjalnych. może skóra na twarzy wygładziła mi się (ale dwa razy robiłam sobie maseczkę na twarz z drożdży - mam tłustą cerę), jeżeli chodzi o cellulit, to smaruję się od miesiąca kremem Avonu i to pewnie on wygładził cellulit i rozstępy. Włosy wypadają tak jak wypadały. No to na tyle. Miłego dnia i chwalcie się efektami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta26 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:16 cześć dziewczynki bardzo mnie zaintrygowałśćie tymi drożdzami zaczynam od wtorku.A teraz mam ważne pytanie do Varki19 o dietę nie wiem czy to ta sama ale ja mam też 13 dniową różni się tym że zamiast szpinaku są brokuły zalecenie są te same ale miałam tam napisane że przyprawy to sól i pieprz i ja niestety używam soli......lub używałam a jestem już 10 dzień na tej diecie czyli to wszystko na nic co do tej pory robiłam jestem załamana wściekła .A moje efekty w 10 dniu to tylko elegancki i zapadnięty brzuch a reszta bez zmian.Varka jak byś kogła to napisz mi coś o tej dięcie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 20.05.04, 08:45 Kopenhaska to to samo co 13 dniowa. W mojej diecie bylo napisane ze moge jesc szpinak albo brokuly, to nie ma znaczenia. Co do efektow hmmm.... Schudlam 6 kg, ale niestety porobily mi sie straszne pryszcze, nie wiem dlaczego, wlosy wypadaja strasznie, rowniez rzesy.... A po kuracji rzucilam sie na zarcie z takim skutkiem ze wrocilam do poprzedniej wagi buuu... Lecz teraz jest juz ladnie to ide biegac, jak nic i w ogole ostro cwiczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUZ Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 195.136.247.* 14.05.04, 11:46 nie szprycujcie się chemią tylko zacznijcie się ruszac gimnatyka to podstawa!!!! myslicie ze bedziecie jesc nic nie robic i jakis krem wam pomoze sie tego pozbyc?? Cwiczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 14.05.04, 12:02 ?????? czy drożdże to chemia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:43 mleko sklada sie z wody i tluszczu. wit.B nie rozpuszcza sie w tluszczu i niestety, pijac drozdze z mlekiem nie wykorzystujemy ich w pelni. mleko to "roztwor" nie am tak ze czesc to woda a czesc to tluszcz. nie. jest rozpuszczony tluszcz w wodzie, wiec w calej szklance mleka jest tluszcz. i nie pozwala witaminie B ise przyswoic. na drugi raz sie nie smiej tylko zastanow co nieco... i piszecie ze nie ma efektow, to moze zacznijcie pic je w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 14.05.04, 15:49 czy to do mnie? ja sie nie smieje! autorka wątku napisała, że piła drożdże z mlekiem i że jej pomogły. ja piję tez z mlekiem i stwierdzam, ze mi nie pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandolinka Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 14:10 hm, drogie o., w takim razie czy jeśli zaraz po wypiciu drożdży z mlekiem wypije szklankę wody czy herbaty to nie będzie takiego samego efektu jakbym wypiła drożdże z wodą? w końcu w żołądku się to wszystko i tak wymiesza, a drożdży rozpuszczonych w wodzie nie przełknę za nic...fuj Odpowiedz Link Zgłoś
luka80 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 17.05.04, 08:22 Bez przesady, w mleku jest tylko pare procent tłuszczu ( tłuste ma 3.2% ) a nawet jakby miało 50 % tłuszczu, a 50% wody, to i tak sie w tej wodzie drożdze rozpuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:24 Wybacz ale uważam, że to bzdura! Widzę, że jesteś bardzo przekonana co do swoich racji. Będę wdzięczna za wskazanie mi jakiejkolwiek wiarygodnej publikacji na ten temat. Póki co, to twierdzenie pozostaje dla mnie IDIOTYZMEM.Ale pozwól mi zmienić zdanie...nawet przeproszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:37 Post dotyczy oczywiście nierozpuszczalnosci witB w mleku! Co do dobroczynnego wpływu drożdży na urode jestem jak najbardziej przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
jwyszk varka! 17.05.04, 10:52 zwracam sie do Ciebie tutaj, bo na mail nie odpisalas.Mam pytanie, co do kopenhaskiej. Jak jej przestrzegac jesli siedzi sie w pracy od 9ej do 17ej bez mozliwosci wyjscia...prosze o propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
varka19 Re: varka! 20.05.04, 08:51 O rany, przepraszam Cie bardzo, ale ja nie dostalam zadnego maila. Niestety nie mam pojecia, jak masz przestrzegac tej diety, gdyz jest ona wskazana dla osob ktore w danym momencie nie pracuja, gdyz jest cholernie wyczerpujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 17.05.04, 21:32 dziwczyny, od czwartku piję to paskudztwo i namówiłam jeszcze koleżankę żeby było mi raźniej. Na raie bez efektów, tylko jakby więcej pryszczy ale to jak sądze normalne na początku kuracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 22:36 Dziewczyny jak wam idzie? Ja właśnie skończyłam opakowanie tabletek drożdzowych i dzisiaj pierwszy raz wypiłam drożdze. Zastanawiam się nad lekką modyfikacją smaku. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.05.04, 23:28 Dwa tygodnie i dwa dni minely i przyznam szczerze, ze nie widze zeby cellulit sie zmniejszyl. Ale bede jeszcze pila drozdze..zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.go.net.pl / 83.16.133.* 18.05.04, 23:38 w ostatniej urodzie Mołkowa tez mówi ze pije napój drożdżowy, hmmm..rano lece do dsklepu, szkoda ze juz zamkniete! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka mała Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 195.150.224.* 18.05.04, 23:41 A ja piję od tygodnia drożdże rozpuszczone w wodzie i z odrobiną cukru (pół łyżeczki) i bardzo mi się poprawiła cera i... tak-cellulitis też się zauważalnie zmniejszył,bez innych wspomagaczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.04, 23:15 Czesc dziewczyny!Co do drozdzy to sa doskonale.Pije je juz 3 tygodnie i efekty sa super.Znalazlam fajna strone w internecie o wszystkim co nas interesuje (diety,drozdze,maseczki itp)zyjzdrowo.pl Polecam jest super.Pa,Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
varka19 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 20.05.04, 08:53 Gratulacje, tak trzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 01.06.04, 17:09 ja piję chyba trzeci tydzień-przestałam liczyć. Znikły mi wszelkie pryszcze ale cullulit został Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kasia Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 10.06.04, 21:23 kurka woda no! tak mi zakreciłyscie tymi drożdzami, że jutro też zakupie i postaram się pic. Kłopotów z cerą jako takich nie mam, natomiast ilości cellulitisu co najmniej na dorosłą słonicę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika tabletki z drozdzy IP: *.arcor-ip.net 10.06.04, 23:18 Dziewczyny jest tyle specyfikow z drozdzy piwnych w postaci tabletek ,to czy nie lepiej uzywac ich zamiast pic ten niezbyt smaczny napoj-czy ktos wie o efektach czy beda takie same: ?.Bede wdzieczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.arcor-ip.net 10.06.04, 23:22 a co jesli zamiast drozdzy piwnych zastosuje sie tabletki drozdzowe ?Czy ktos z was wie czy efekty beda podobne?Bede wdzieczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 81.210.83.* 11.06.04, 08:19 W moim przypadki po tabletkach drożdżowych nie było żadnej reakcji - włosy wypadały garściami, paznokcie słabe, o syfkach na twarzy nie wspomnę. Drożdże biorę 7 dni. Myśle że za wcześnie na jakieś cudne objawienie, ale skóra na pewno jest milutka i gładziutka. Pozdr. aga Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 11.06.04, 18:18 Witam. lubie drozdze i zazywam tabletki z drozdzami ale tylko raz na jakis czas. Biore je ze wzgledu na cere. I nie zauwazylam zeby mi cellulit sie zmniejszyl. Za to jak masuje sie to wtedy oszem-jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulutek Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.04, 17:19 a jak to jest po odstawieniu drożdży? wszystko wraca? i jeszcze jedno- slysząłyście o tym że woda z cytryna oczyszca krew z toksyn? bo ja gdzies tak przeczytałam ale nie wiem czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~KASIA~ Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: 212.160.152.* 15.06.04, 09:51 jeszcze nie zaczęłam pić, ale właśnie je zakupilam i planuję zamiast kolacji na dzisiaj...:-)) co do wody z cytrynka to ponoć oczyszcza organizm z toksyn i przyspiesza przemianę materii.Pamiętam moja matka miala jakiś kretyński zwyczaj pić co rano właśnie wode z cytryną i łyżeczką miodu (woda koniecznie musiala być przegotowana). Ja spasowałam, bo dla mnie to było obrzydliwe, ale mama była tym zachwyconai pamiętam, że troszke schudła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulutek Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.04, 20:51 bo ja właśnie pije ale mineralna :P i jakos tak lepiej sie czuje ..chociaz moze to autosugestia:P w kazdym razie u mnie drozdze 2 razy dziennie plus tabletki Valette plus żel Isotrex ( a od dzisiaj Differin) to jak na razie fajna kombinacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 22:11 Czy ma znaczenie picie drożdży na czczo ? Ja wolałabym wieczorem albo w południe, rano bez kawy chyba nie dam rady - od niej zaczynam dzień. Czy picie tego świństewka (dla mnie z wodą do przeżycia, chociaż okropne) o innych porach ma wpływ na efekty ? Pozdrawiam lisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit IP: *.crowley.pl 22.06.04, 14:35 Hej, wypowiedzcie się proszę, czy picie drożdży wieczorem również ma takie rewelacyjne działanie, czy koniecznie powinno być na czczo. Pozdrawiam lisa Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: Uwaga! Jak szybko i tanio pozbyć się cellulit 22.06.04, 14:43 chodzi o to, zeby przed wypiciem drozdzy nie jesc jakis czas i po wypiciu tez. zeby trafialy na w miare pusty zoladek. wiec mozna tak samo rano i wieczorem. obecnie pijam wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś