IP: 212.244.106.* 26.02.02, 14:22
Dziewczyny - afera! Zauważyłam, że na czole robią mi się poprzeczne bruzdy. Z
szyją zero problemów, buzia gładka, oczy ujdą - a tu nagle czoło! Skąd,
dlaczego, za wcześnie na takie coś. Może za często marszczę czoło gdy myslę (a
jak widac, myślę głęboko... :)))
Co z tym fantem robić? Dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alka Re: czoło IP: 212.244.106.* 01.03.02, 15:07
      BU, nikt tego nie czyta? :((
      • Gość: Mimi Re: czoło IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:51
        Ja to czytam i właśnie chcę cię pocieszyć ,że mam podobny problem. Myślę ,że
        jest to wynikiem przesuszania czoła.Kiedyś na czole robiły mi si e
        wypryski,które leczyłam róznymi specyfikami.Teraz w tych miejscach robią mi się
        bruzdy.Muszę czoło dobrze nawilżać,bo inaczej aż szczypie mnie z suchości(co
        wcale nie znaczy ,że się nie przetluszcza)
        • Gość: Alka Re: czoło IP: 212.244.106.* 04.03.02, 14:00
          Wielkie dzieki! Tym bardziej, ze chyba bym na to nie wpadła, myslałam, że teraz
          to już tylko coś przeciwzmarszczkowego... Ale rzeczywiscie spróbuję bardziej
          nawilżać i poobserwuję, może pomoże... Piękne dzięki!
          • Gość: madusiak Re: czoło IP: 217.99.1.* 09.05.02, 01:42
            Przepraszam, ale czy to czoło juz Ci sie poprawiło?Ja mam ten sam problem.3
            zmarchy poprzeczne. Jak z tym walczyć, może jakoś to rozmasowywać, jakieś
            ćwiczenia, ale jakie? Innych zmarszczek nie posiadam, zresztą mam 23 lata, więc
            jeszcze na nie za wcześnie. W moim przypadku to chyba nie jest przesuszenie
            skóry. Ja mam poza tymi bruzdami niemalże idealną cerę...
            • Gość: julita Re: czoło IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 07:20
              Jeśli ukośczyłas 25 lat , możesz zacząć używać jakiś lekki krem
              przeciwzmarszczkowy, mozesz robić jakieś masaże skóry...i staraj się nie
              marszczyć czoła za często , popracuj nad mimiką, pozdrawiam Cię.
              • Gość: ania Re: czoło IP: 217.98.124.* 09.05.02, 08:58
                Dziewczyny u mnie jest to samo,co prawda ja mam już 30 lat ale efekt psychiczny
                (RATUNKU !!!)chyba ten sam.Ja dodatkowo mam uczucie jakbym na czole miała za
                dużo skóry,myślę , że to też może być spowodowane problemami skórnymi w tym
                miejscu i ich leczeniem = wususzeniem.Teraz daję na czoło podwójne ilości kremu
                rano i wieczorem ale efektów raczej nie widzę,jak odkryjecie coś super to
                koniecznie dajcie znać.CZÓŁKO ! hihihihhi
    • Gość: Monika Re: czoło IP: 194.139.172.* 10.05.02, 15:38
      No wiec mam ten sam problem. I znalazlam krem ktory naprawde pomaga, pierwsze
      efekty widac co prawda po 2 miesiacach stosowania (bruzdy wygladzaja sie) i
      specyfik nie nalezy do najtanszych, ale tubka starcza spokojnie na pol roku.
      Jest to krem Vichy seria z witaminka C - dla cery wrazliwej; kupilam to w
      pakiecie promocyjnym wraz z kremem na zmarszczki wokol oczu - bardzo polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka