Dodaj do ulubionych

podkład\a rozszerzone pory

IP: *.chello.pl 04.05.04, 16:13
czesc!Czy isnieje jakis zwiazek miedzy urzywaniem podkladu ktory zatyka pory
a ich powiekszeniem sie ???Czy moze jakikolwiek podklad lub fluid ma wplyw na
to by pory sie rozszerzyly i juz takie zostaly??Apropo tego bylalbym
wdzieczna za jakies maski na ten problem(zwerzenie por:))Tylko nie
zluszczajace lub rozjasniajac...DZieki
Obserwuj wątek
    • Gość: iga Re: podkład\a rozszerzone pory IP: 80.48.229.* 05.05.04, 09:08
      podciągam.
      • Gość: dorika Re: podkład\a rozszerzone pory IP: *.nn / 62.233.189.* 05.05.04, 12:35
        up
    • Gość: lampion3 Re: podkład\a rozszerzone pory IP: 148.81.192.* 05.05.04, 14:53
      podkład ma zasadniczy wpływ na pory. Zreszta na ich odwrocie jest napisane, NIE
      ZATYKA PORÓW, przede wszystkim te podklady za 8,15, 20 zł zatykają i to bardzo.
      Fajny podkład ma MAYBELLINE, on jest wporząsiu. AVON ma maseczkę do zamykania
      porów. Nuby jest na tłustą cerę ale można go stosowac do każdej cery. Poza tym
      kup sobie (wg mnie oczywiście) delikatny peeling go twarzy dla twojej cery i
      używaj go 2-3 razy w tygodniu (ale ma byc delikatny bo inaczej zwiększy się
      tylko ilość wydzielanego tłuszczu przez cerę i koło sie zamyka bo spod
      cieżkiego podkładu nie moze się on wydostać i dlatego rozszerza pory).
      Wszystkie te metody stosowałam na sobie .
      aha, taki delikatny peeling też ma AVON z brązowym cukrem. Sa też inne ale ten
      akurat pamiętam. Pa!!
      • Gość: o. Re: podkład\a rozszerzone pory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:00
        co Ty nie powiesz? widzisz, u mnie powedrowal do kosza maybellin, rimmel i
        nawet l'oreal, bo po prostu po kazdym z nich mialam wysyp czarnych zaskornikow
        i po dwoch godzinach od nalozenia kazdy z nich powodowal uczucie "maski".
        generalnie jezeli czujesz podklad na twarzy tzn. ze zatyka pory, a jezeli
        jeszcze pojawiaja sie czarne zaskorniki, a wykluczasz krem jako przyczyne no to
        mozesz miec pewnosc ze wina jest podkladu... dodam ze jestem wq trakcie
        uzywania podkladu za 13 zl (tak, tak!!), ktorym jestem zachwycona! mianowicie
        aa oceanic. naprawde pierwsz raz w zyciu mam podklad, o ktorym zapominam -
        doslownie. juz mi sie zdarzylo pare razy. takze nie sugeruj sie cena, bo to
        zwykle burzujstwo a nie rzetelne opinie.
      • Gość: o. Re: podkład\a rozszerzone pory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:02
        aaa, i dodam (bez cienia zlosliwosci), ze nie ryzykowlaabym nakladania
        czegokolwiek z avonu na twarz. widzialam dostatecznie duzo zasyfionych cer po
        uzywaniu tych gowien.

zabijcie mnie za to ze mam wlasne zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka