Gość: majk IP: 193.0.117.* 05.05.04, 12:19 Od zawsze amm strasznie blada cere. Znacie jakies sposoby orpocz sloneczka i solarium (bleee!) zeby to zmienic? ps. plec meska, wiek 22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: blada cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:37 Najlepiej używaj jakiegoś lekkiego samoopalacza do jasnej karnacji - lepsiejszej firmy, to nie będziesz się świecił (potrafią zostawiać takie tłuste coś na twarzy nawet przy normalnej cerze). Opalony już lekko będziesz na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: blada cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:49 pij codziennie sok z marchwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: blada cera IP: 172.16.* / 217.153.79.* 06.05.04, 19:39 lepiej sok z marchwii i troche slonca (nie za duzo), z samoopalaczem moze wyjsc sztucznie, albo jakies plamy i mozesz smiesznie wygladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: blada cera IP: *.client.comcast.net 06.05.04, 19:48 Jak będzie dobry opalacz, to nie powinno być problemu. Poza tym blada cera raczej dłuuuuugo musi sie wygrzewać na słońcu, by był kolorek lekko widoczny. Wiem, bo sama jestem "blada twarz". Nie chciałabym sie prażyć na słoncu ze względu na promienie UV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: blada cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:33 wspomniany sok z marchwi - moze byc kubus czy inny pysio, albo beta karoten w tabletkach, dostepny w aptekach. ps ja tez jestem blada, ale ja akurat to lubie! najlepiej jak wyjda pierwsze wiosenne piegi. chce tylko powiedziec, ze blada twarz moze sie podobac. no chyba ze jestes chorobliwie siny, hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: blada cera IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 15:09 polecam krem brązujący Sopot Ziaja, daje bardziej naturalny efekt niż samoopalacz. Odpowiedz Link Zgłoś
nanowoodkryta Re: blada cera 13.05.04, 15:11 rzeczywiscie krem sopot - ztych tanczych daje rade zdecydowaie ! Odpowiedz Link Zgłoś