Dodaj do ulubionych

Kremy koloryzujące

05.05.04, 13:01
Jestem bardzo zajętom osobą i nakładanie podkładu a potem fluidu zajmuje mi bardzo dużo czasu. Szukam kremu koloryzującego, nie zaciemnego. Moja cera jest mieszana (z dużą "literą" T) i bardzo wrażliwa o jasnym kolorze. Pomóżcie.

P.S. Nie chodzi mi o samoopalacze
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Kremy koloryzujące IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 16:06
      może coś z aptecznych z filtrami, np. SVR, Anthelios... krem koloryzujący ma
      też Miraculum, właśnie świetny do cery mieszanej, ale podobno wycofują i trudno
      dostać, Avon, Nu skin... Wybór jest duży.
    • Gość: szamanka Re: Kremy koloryzujące IP: *.lodz.mm.pl 13.05.04, 16:32
      Ja używam balsamu do ciała bązującego polleny EWY S.A, Bursztyn, Eva Natura,
      tyle tu tego napisali że nie wiem która to nazwa;), to balsam nawilżająco -
      tonujący,mozna go też uzywac do twarzy.Pozdro.
      • justa_79 Re: Kremy koloryzujące 13.05.04, 16:40
        ale pytanie było o kremy koloryzujące, to nie jest to samo, co kremy
        brązujące :)
        • Gość: szamanka Re: Kremy koloryzujące IP: *.lodz.mm.pl 13.05.04, 17:47
          ahaha, to na jaki kolor kolorują kremy koloryzujące, różowy, niebieski, a może
          gustowny fiolet? nie wiem pierwsze słysze o kremcaha koloryzujących,myślałam że
          bąz to teź kolor:) słyszłam znaczy sie ale chodziło o farbowanie włosów:)
          • justa_79 Re: Kremy koloryzujące 14.05.04, 11:13
            już wyjaśniam różnicę. krem brązujący (np. Sopot Ziaji) działa na podobnej
            zasadzie, jak samoopalacz, zawiera tą samą substancję samoopalającą, tyle, że w
            mniejszym stężeniu niż samoopalacz. opalenizna pojawia się po kilku godzinach
            od użycia i jest trwała - utrzymuje się kilka dni. natomiast krem koloryzujący
            jest to krem do twarzy, który można porównać raczej do podkładu - nawilża i
            nadaje cerze lekki, przejrzysty kolor - ale tylko do momentu umycia twarzy (np.
            Avon, Nu Skin, SVR, Miraculum). mam nadzieję, że teraz różnica jest jasna.
            • Gość: szamanka Re: Kremy koloryzujące IP: *.lodz.mm.pl 14.05.04, 13:33
              to już wiem, dzięki za oświecenie:)
    • Gość: Magdalena Re: Kremy koloryzujące IP: *.icpnet.pl 15.05.04, 19:36
      :)
      • Gość: Mikka Re: Kremy koloryzujące IP: 80.48.129.* 15.05.04, 19:58
        Ja mam SVR 50. To jest krem z filtrami, jednoczesnie koloryzujący. Uzywam go
        zamiast kremu na dzień i podkładu. Jest po prostu genialny, nawilża, ma duzo
        witaminy E, chroni przed słońcem, nadaje cerze ładny delikatny połysk(mam cerę
        mieszaną w kierunku tłustej i zazwyczaj wybierałam jakies ekstra-matujące
        specyfiki, ale to jest naprawde bomba, cera ma ładny satynowy połysk, a nie
        śieci się jak patelnia). Jest w jednym odcieniu, raczej jasnym, kryje dość
        przyzwoicie. Nie wiem ile to kosztuje, bo dostałam w prezencie od kolezanki
        dermatolożki, ale sporo bym była w stanie wydac na to cudo. Dziewczyny walczcie
        o próbki w aptekach! warto to sprawdzic zwłaszcza przed latem (jej, brzmie jak
        akwizytor, ale dawno mnie żaden kosmetyk tak nie zachwycił ;)
      • Gość: Mikka Re: Kremy koloryzujące IP: 80.48.129.* 15.05.04, 19:58
        Ja mam SVR 50. To jest krem z filtrami, jednoczesnie koloryzujący. Uzywam go
        zamiast kremu na dzień i podkładu. Jest po prostu genialny, nawilża, ma duzo
        witaminy E, chroni przed słońcem, nadaje cerze ładny delikatny połysk(mam cerę
        mieszaną w kierunku tłustej i zazwyczaj wybierałam jakies ekstra-matujące
        specyfiki, ale to jest naprawde bomba, cera ma ładny satynowy połysk, a nie
        śieci się jak patelnia). Jest w jednym odcieniu, raczej jasnym, kryje dość
        przyzwoicie. Nie wiem ile to kosztuje, bo dostałam w prezencie od kolezanki
        dermatolożki, ale sporo bym była w stanie wydac na to cudo. Dziewczyny walczcie
        o próbki w aptekach! warto to sprawdzic zwłaszcza przed latem (jej, brzmie jak
        akwizytor, ale dawno mnie żaden kosmetyk tak nie zachwycił ;)
        • Gość: M.G. Re: Kremy koloryzujące IP: *.icpnet.pl 18.05.04, 19:05
          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka