loginka1 05.05.04, 14:01 Chcę sobie kupić depilator elektryczny. Jaki polecacie? Bez dodatkowych bajerów czy może z nakładką masującą lub czymś podobnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder.bueno Re: depilator elektryczny 05.05.04, 14:07 Ja mam braun silk epil zprzed 3 lat chyba z nakładką masującą!Bardzo polecam taka nakładka wg mnie dużo daje,bo bez bardziej boli. Więc ja osobiściepolecam z bajerami. wiem ze philips ma z nakładką mrozącą,nie wiem jak to działa ale mozetez jest dobre. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: depilator elektryczny IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 14:18 A ja mam bez żadnych nasadek i żyję. :P Najprostsze modele są najlepsze, w nasadki nie wierzę, skórę można samemu schłodzić lub wymasować, heh. A i tak i tak pierwszy, drugi raz boli, więc to raczej są takie próby, potem przy regularnej depilacji człowiek się rpzyzwyczaja, to juz zabieg rutynbowy, włoski są delikatniejsze i wyrwanie ich nie ejst tak bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś