Dodaj do ulubionych

co na pocace sie stopy latem?

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 09:41
idzie lato a mi sie poca stopki latem bardzo i noga mi sie slizga w
sandalkach :( i w efekcie mam obtarte nogi czy jest moze jakis srodek zeby
przestaly sie wogole pocic? czy mozna uzyc antidrala?
poradzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: vanillka Re: co na pocace sie stopy latem? IP: *.smrw.lodz.pl 06.05.04, 09:47
      Na lato bardzo przydatne są kosmetyki Scholla - puder w sprayu i puder w talku -
      ja używam i sobie chwalę. Stopa jest sucha przez cały dzień i nie ma problemu
      z nieswieżym zapachem.
      • Gość: Sandra Re: co na pocace sie stopy latem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:15
        Ja przed wyjsciem z domu na caly dzien, mocze stopy w wodzie z sola firmy
        Bingo, jest pare rodzai, a to opakowanie ma zielono-seledynową nakretke. Duza
        pojemnosc i kosztuje ok. 6-7zl. Sa tam skoncentrowane wyciagi z ziol,
        skutecznie zapobiegaja poceniu.
        Po wysuszeniu spryskuje Scholem.
    • an_ni Re: co na pocace sie stopy latem? 06.05.04, 10:35
      buty z naturalnych tworzyw , cale nie tylko wierzch !
      w kazdych innych chocbys sie obsypala talkiem beda sie pocic
    • Gość: Grubcia Re: co na pocace sie stopy latem? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 11:11
      to nie wina butow, ja juz tak mam latem :(

a czy mozna antidral czy nie?
      • Gość: EdziaB Re: co na pocace sie stopy latem? IP: *.cyberia.net.pl / 80.48.253.* 06.05.04, 12:08
        ja stosuje antidral i bardzo polecam. Dobrze tylko po wieczornym myciu wetrzec
        w stopy krem nawilzajacy bo antidral moze wysuszac.
        • Gość: Grubcia do IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:24
          i po antidralu wogole ci sie nie poca?
          • Gość: Grubcia Re: do EdziB- mialo byc ale mi urwalo IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:26
            to wyzej hehe
        • Gość: Grubcia do EdziB IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:24
          i po antidralu wogole ci sie nie poca?
          • Gość: EdziaB Re: do EdziB IP: *.cyberia.net.pl / 80.48.253.* 07.05.04, 09:46
            to zalezy od butów i dnia;-) na pewno poca sie znacznie mniej czasami wogole...
            stosowałam antidral na stopy cale poprzednie lato i bylam bardzo zadowolona, w
            tym roku takze zamierzam;-)
    • Gość: Ania Pedipur IP: 81.210.119.* 06.05.04, 13:01
      Witaj! Miałam ten sam problem i pedikiurzystka poleciła mi pedipur. To płynny
      puder w tubce sprzedawany w aptekach, kosztował chyba ok. 8 zł. Musiałam o
      niego trochę popytać, bo nie wszędzie jest, ale działa rewelacyjnie- stopy na
      prawdę przestają się pocić. Oprócz tego ważne jest, aby stopy z tendencją do
      pocenia nie tylko nawilżać, ale natłuszczać- zmniejsza to skłonności do pocenia
      się. Do natłuszczania używam lipobazy- też z apteki.
    • Gość: katinka Re: co na pocace sie stopy latem? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.05.04, 13:39
      A chcesz się pobawić w naturalne sposoby? Nazbieraj pokrzyw, zmiel i podgotuj.
      W ciepłym wywarze (nie odcedzaj jesli ci to nie przeszkadza) mocz stopy. I tak
      co 2-3 dzień. Nie każdemu pomaga, niestety, ale może akurat? W moim przypadku
      wystarczyło:)
      • Gość: Misia Re: co na pocace sie stopy latem? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.05.04, 16:57
        Mycobalm - kremik ze sklepu zielarskiego - 8 zł -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka