mia23 06.05.04, 19:27 dziewczyny! zamierzam sobie kupic suszarke z dyfuzorem do moich kreconych wlosow i nie wiem jaka wybrac, mozecie znacie jakas dobra? prosze o marke, nazwe i mniej wiecej cene. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: suszarka z dyfuzorem IP: 212.182.14.* 06.05.04, 19:32 nie znam dokladnie marek alewiem ze najlepsza jest taka z gornej polki cena kolo 100 150 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: suszarka z dyfuzorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:48 Braun -ale ceny aktualnej nie znam.Wiele lat działa u mnie bez zarzutu, nadal na rynku jest ten sam model Odpowiedz Link Zgłoś
mia23 Re: suszarka z dyfuzorem 06.05.04, 19:59 kasiu a jaki to jest model z brauna? bo wlasnie w sklepie widzialam kilka z philipsa i brauna. pamietam jedna philipsa nazywala sie jakos CURLY ( na pudelku byla wlasnie jakkas pani w kreconych wloskach:))No i chyba na ta sie zdecyduje . Znacie ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: suszarka z dyfuzorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:15 Nie mam pudełka i nie pamiętam jak wyglądało.Na suszarece napisane jest twist a model to4583.Niedawno dokupowałam do niej płaską końcówkę bo mi sie zgubiła. Philipsa niestety nie znam Odpowiedz Link Zgłoś