Gość: pink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:31 dziewczyny, jakie macie doświadczenia z kosmetykami tej firmy? czy tusze dobrze wydłużają i pogrubiają i czy są trwałe?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: primcia Re: PUPA IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:40 Mialam chwalony na wizazu tusz Intensifier i strasznie sie rozczarowalam - tusz ani nie pogrubial, ani nie wydluzal, za to strasznie sklejal. Rezultat byl taki, ze mialam 3 krotkie rzesy:( Oddalam mamie i byla zadowolona, co mnie zdziwilo. A co do innych kosmetykow - mialam kredke do oczu, bardzo dobra, blyszczyk w ksztalcie aniolka, tez fajny i utwardzacz lakieru - koszmarny, przyspieszal odpryskiwanie lakieru:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: PUPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:48 dzięki Primcia, a jakie tusze polecasz? bo szukam i szukam i jeszcze nie znalazłam ideału, najbardzej lubie l'oreala voluminous, ale szybko gęstnieje i ratuje go jedynie dodanie mleczka kosmetycznego, ale to już nie to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: PUPA IP: *.chello.pl 06.05.04, 22:03 Nsjbardziej lubie tusz Pierre Arthes XXL, ale to zalezy, czego sie oczekuje, ja lubie rzesy wydluzone, ale niepogrubione za bardzo i niesklejone przede wszystkim. Poza tym dobry jest tez Rimmel Endless i Lancome Magnificils, ale na dzien dziesiejszy moj numer 1 to Pierre Arthes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: PUPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:23 gdzie kupić ten tusz? bo pytałam w kilku drogeriach i nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: PUPA IP: *.chello.pl 07.05.04, 16:46 Ja w Wawie nigdzie nie znalazlam, wiec zamowilam na ich stronie internetowej www.pierrearthes.com. Zaplacilam cos kolo 22 zl, dla mnie i tak dosc tanio a przynajmniej mialam pewnosc, ze tusz swiezy. W kazdym razie warto. Odpowiedz Link Zgłoś