Dodaj do ulubionych

solarium a piegi

26.04.11, 13:58
witam.niedlugo mam zamiar wybrac sie pierwszy raz do solarium i mam pytanie.mam piegi na twarzy i slyszalam ze po solarium bede miala ich jeszcze wiecej.czy uzyc jakiegos kremu przed jezeli tak to jakiego.czy moze powinnam zaslonic twarz?prosze o pomoc.dziekuje
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: solarium a piegi 26.04.11, 16:52
      Po solarium, tak jak po słońcu piegi staną się bardziej widoczne. Możesz użyć kremu z mocnym filtrem, ale wtedy nie opalisz buzi. Musisz zdecydować na czym Ci bardziej zależy.
    • amarantus77 Re: solarium a piegi 26.04.11, 18:04
      no właśnie, możesz użyć kremu z filitem np. 30, ale wtedy opalania traci sens. Może polub swoje piegi? :)
    • lidzia88 Re: solarium a piegi 04.05.11, 11:54
      moja kolezanka tez ma bardzo duzo piegow na twarzy opala sie normalnie z kremem z filtrem i wcale jakos duzo wiecej piegow sie u niej nie pojawia wiec mysle ze u ciebie moze byc podobnie.
      • enith Re: solarium a piegi 04.05.11, 15:12
        U mnie z kolei piegi wychodzą NATYCHMIAST po ekspozycji i to na całym ciele. Piegusem byłam jako dziecko, w wieku dorosłym zbladły i znikły, ale po ekspozycji na promienie pojawiają się natychmiast. Odradzam solarium piegowatym, chyba, że wysyp piegów im nie przeszkadza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka