wojtow 07.05.04, 08:37 Chciałabym aby moje włosy nabrały "blasku", mam naturalny kolor, nie mam trwałej, dbam o włosy, ale chciałabym abyście poleciły mi jakąś magiczną odżywkę do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniorek1 Re: blask 13.05.04, 03:44 Nie ma az tak magicznych odzywek. Jesli nie zadowala cie polysk twoich wlosow masz dwie mozliwosci. Po umyciu wlosow szamponem splukujesz glowe woda z sokiem z cytryny lub octem najlepiej zeby woda byla zimna albo przynajmniej chlodna. Druga mozliwosc to kupienie w renomowanym zakladzie fryzjerskim preparatu nablyszczajacego np. kerastate lub innego,a wtedy bedziesz miala wlosy z takim polyskiem jak na reklamach szamponow. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: blask 16.05.04, 21:27 Witam Blask włosów to nie tylko zasługa odżywki. Radzę nadal dbać o włosy, stosując odpowiednią dla niej pielęgnację a na pewno odwdzięczą się one blaskiem. Poza tym zgadzam się z Moniorek. Warto wypróbować preparaty nabłyszczające włosy. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: blask 18.05.04, 08:02 Jakie preparaty witaminowe (pod kątem włosków) należy zażywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: blask 19.05.04, 01:51 Mozesz zazywac preparaty ze skrzypu polnego albo biotyne pomoze to rowniez na paznokcie i skore. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: blask 18.05.04, 09:22 może pomogłyby szampony i odżywki specjalnie do Twojego koloru włosów? Odpowiedz Link Zgłoś