soffica Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 09.05.04, 18:06 Używam kremu do biustu Miraculum i jest rewelacyjny (zielona tuba z różową wstążeczką, cena jakieś 14 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 09.05.04, 19:35 Ja mialam: krem winogronowy to twarzy płyn do demakijazu Mam krem grejfrutowy krem pod oczy maseczke Te kosmetyki sa super,lubie je bo swietnie dzialaja, swietne pachna i sa niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: 67.71.66.* 09.05.04, 22:49 ja mialam krem matujacy - rewelacja ogolnie mialam prawwie wszystko i jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.client.comcast.net 10.05.04, 00:16 Ja mialam serie pomaranczowa Young - tonizujacy zel do mycia i krem do skory suchej/wrazliwej. Bardzo dobrze sprawdzily sie w podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.autocom.pl 10.05.04, 01:10 a ja polecam: kremy witalizujący i "krem młodości" z serii "asy pielęgnacji", winogronowy oraz wszystkie mleczka. Moim zdaniem produkty tej firmy są naprawdę super, nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Jestem fanką (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: 80.48.229.* 10.05.04, 08:53 miałam kilka ale najlepszym kosmetykiem (dla mnie) okazala się maseczka wiśniowa saszetce. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 10.05.04, 10:45 pdopisuję się pod seria pomarańczową Young. rewelka, ale niestety znikł ostatnio krem matująco tonujący :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.pinnex.com.pl 10.05.04, 11:11 W krakowie jest, chociaz troche sie musialam nachodzic zeby znalezc - na ulicy Krakowskiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michelle2004 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 10.05.04, 12:33 Ja również używałam kremu MIRACULUM Young matująco-tonizującego, ale teraz gdzieś zniknął nie mogę go znaleźć więc musiałam go zastąpić innym kremem. a tak o Young - to rewelacyjny krem!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 10.05.04, 14:48 Kraków...to troche za daleko, żeby pojechać po krem :) Kupiłam za to tez zwykły, ale z tej samej serii. Zmieszałam go w słoiczku z podkładem. Efektu matującego oczywiście brak, ale krem ma inne zbawienne właściwości. Skóra jest doskonale nawilżona, miekka i ma ładny koloryt. Na noc idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 13:11 miałam trochę kosmetyków z serii Miraculum Young, są świetne do mieszanej i tłustej cery, lekkie, nie wysuszają. np. krem nawilżający, matujący, tonujący, peeling, żel do mycia twarzy... Miraculum ma też zapach o tej samej nazwie, śliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś