Dodaj do ulubionych

CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM????

IP: *.autocom.pl 09.05.04, 10:24
Obserwuj wątek
    • soffica Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 09.05.04, 18:06
      Używam kremu do biustu Miraculum i jest rewelacyjny (zielona tuba z różową
      wstążeczką, cena jakieś 14 zł).
      • Gość: Marta Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 09.05.04, 19:35
        Ja mialam:
        krem winogronowy to twarzy
        płyn do demakijazu
        Mam
        krem grejfrutowy
        krem pod oczy
        maseczke

Te kosmetyki sa super,lubie je bo swietnie dzialaja, swietne pachna i sa
        niedrogie.
    • Gość: ola Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: 67.71.66.* 09.05.04, 22:49
      ja mialam krem matujacy - rewelacja
      ogolnie mialam prawwie wszystko i jest ok!
    • Gość: Magda Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.client.comcast.net 10.05.04, 00:16
      Ja mialam serie pomaranczowa Young - tonizujacy zel do mycia i krem do skory
      suchej/wrazliwej. Bardzo dobrze sprawdzily sie w podrozy.
      • Gość: rawita Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.autocom.pl 10.05.04, 01:10
        a ja polecam: kremy witalizujący i "krem młodości" z serii "asy pielęgnacji",
        winogronowy oraz wszystkie mleczka. Moim zdaniem produkty tej firmy są naprawdę
        super, nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Jestem fanką (:
    • Gość: mea Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: 80.48.229.* 10.05.04, 08:53
      miałam kilka ale najlepszym kosmetykiem (dla mnie) okazala się maseczka
      wiśniowa saszetce.
      • ashanti5 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 10.05.04, 10:45
        pdopisuję się pod seria pomarańczową Young. rewelka, ale niestety znikł
        ostatnio krem matująco tonujący :(((
        • Gość: tuya Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.pinnex.com.pl 10.05.04, 11:11
          W krakowie jest, chociaz troche sie musialam nachodzic zeby znalezc - na ulicy
          Krakowskiej:)))
          • michelle2004 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 10.05.04, 12:33
            Ja również używałam kremu MIRACULUM Young matująco-tonizującego, ale teraz gdzieś zniknął nie mogę go znaleźć więc musiałam go zastąpić innym kremem. a tak o Young - to rewelacyjny krem!!
            • ashanti5 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 10.05.04, 14:48
              Kraków...to troche za daleko, żeby pojechać po krem :)
              Kupiłam za to tez zwykły, ale z tej samej serii. Zmieszałam go w słoiczku z
              podkładem. Efektu matującego oczywiście brak, ale krem ma inne zbawienne
              właściwości. Skóra jest doskonale nawilżona, miekka i ma ładny koloryt. Na noc
              idealny.
    • Gość: justa Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 13:11
      miałam trochę kosmetyków z serii Miraculum Young, są świetne do mieszanej i
      tłustej cery, lekkie, nie wysuszają. np. krem nawilżający, matujący, tonujący,
      peeling, żel do mycia twarzy... Miraculum ma też zapach o tej samej nazwie,
      śliczny :)
    • michelle2004 Re: CO SĄDZICIE O KOSMETYKACH MIRACULUM???? 15.05.04, 19:43
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka