Gość: nana IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 15:08 Czy któraś z Was ją stosowała? Przynosi jakieś efekty? Prosze o wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natasza Re: dieta kapuściana IP: *.piekary.net / *.piekary.net 11.05.04, 15:14 oczywiście że przynosi, jeżeli masz silną wolę to efekt murowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: dieta kapuściana IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 20:37 nikt nie stosował tej diety? podzielcie sie swoimi wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: dieta kapuściana IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.04, 01:04 Rowniez jestem ciekawa waszych opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dieta kapuściana IP: *.polarisnet.pl 14.05.04, 01:55 napiszcie coś bliżej - na czym ona polega? Odpowiedz Link Zgłoś
marciaaa Re: dieta kapuściana 14.05.04, 08:13 dieta kapusciana? eh..na samo mysl ciarki mi przechodza..;) ja stosowalam ja zawsze po swietach i innych uroczystosciach podczas ktorych rozpyyyychal sie zoladeczek. stosowalam ja przez tydzien ale znam osoby co nawet przez 2 lub 3 tygodnie (nie wiem jak to robily!!!) nalezy ugotowac zupe z kapusty (dla "smaku" warto dodac seler naciowy, troche bulionu, papryki i wczesniej kapuste dobrze wygotowac bo w przeciwnym razie zostawia nieprzyjemny gorzkawy posmak) podaczas diety mozna jesc do woli przygotowane zupke ;) po za tym owoce, szczegolnie jablka oraz mozna sobie pozwolic na pomidory i salatke z kapusty np.pekinskiej... eh.. dieta na pewno dziala, slyszalam ze szczegolnie wsrod osob, które maja nieco wiecej do zrzucenia. ja stosowalam ja raczej jako "dieta oczyszczajaca", choc zawsze wazylo sie te 2,3 kilo mniej. mimo to zrezygnowalam bo po kilku dniach robilo mi sie slabo, nie mialam sily na nauke, nie mowiac juz o sportach.. Teraz po prostu podczas swiat nauczylam sie mowic stanowczo - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: dieta kapuściana 14.05.04, 09:27 Na tej zupce wytrzymalam 2 dni, nie odpowiada mi jej smak i na samo wspomnienie zapchu robi mi sie niedobrze, ale znam kilka osob ktore stosowaly te zupe i byly efekty 5kg/tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisius Re: dieta kapuściana IP: *.4kroki.pl 14.05.04, 09:42 Stosowałam tę dietę przez trzy tygodnie, co prawda schudłam ale po prowrocie do normalnych posiłków(nie znaczy obżerania) waga stopniowo wróciła do swojego poziomu! Najgorsze jednak jest to, że tak wycieńczyłam organizm, że nie mogłam przez 1.5 miesiąca wyleczyć ostrego zapalenia oskrzeli!!!!!!!!!!!!Potem stosowałam dietę kopenchaską!!! Też nie polecam zwłaszcza jak ktoś lubi na sportowo spedzać wolny czas!!!!!Po wielu dietach przekonałam się, że najlepsze efekty dają ćwiczenia. Przez trzy miesiące schudłam 12 kilo i nadal(juz rok) utrzymuje wagę. Naprawdę zachęcam do ćwiczeń, efekt murowany!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: dieta kapuściana - schudlam 15kg IP: *.aine.pl 14.05.04, 13:37 schudłam 15kg Próbowałam diety kapuścianej i tylko to co po niej zostało to 3l nie zjedzonej zupy i odruch wymiotny na myśl o niej. Byłam w bardzo złym stanie psychicznym, ważyłam 65kg przy wzroście 165cm. (dla mnie to była tragedia życiowa ponieważ bardzo gwałtownie przytyłam do tej wagi). Żadna dieta, nawet ta, nie przynosiła oczekiwanych skutków L Zaczęłam walczyć na swój sposób i powoli wchodziłam w BULIMIĘ. Mama wysłała mnie do psychologa. Zaczęłam regularnie chodzić na sesje. Pierwszą z recept na sukces było: „popracujemy nad twoją akceptacja siebie; i zadanie domowe: jak wrócisz do domu to proszę zjeść dowolna ilość ulubionej potrawy”. Zjadłam 1l lodów czekoladowych. Następnego dnia również litr i tak przez tydzień. W ciągu miesiąca przytyłam 2kg, lecz potem waga się zatrzymała i ZACZĘŁAM CHUDNĄĆ. DZIS WAŻĘ 51-53 kg!! Uważam że nie ma lepszej diety niż zaufanie do swojego organizmu i brak ciągłego kontrolowania kalorii. Należy słuchać siebie. Moją receptą na sukces było: zaakceptowanie siebie i słuchanie mojego organizmu -> jadłam tylko to na co miałam ochotę. Te 15kg schudłam przez 2 lata. Od roku utrzymuje wagę. Przez te 3 lata nie pamiętam żebym sobie czegokolwiek odmówiła. Serdecznie polecam. Aska Odpowiedz Link Zgłoś