wojtow 14.05.04, 16:10 Hej widziałam ostatnio w promocji karbowcę z gofrownicą + loki. Warto kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow literówki 14.05.04, 16:11 Przepraszam za literówki, to z pośpiechu ! Poprawię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutelcia Re: karbownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:17 wiesz co ciezko stwierdzic w zaleznosci od wlosow ja mam ale czesciej uzywam prostownicy bo to co mam na glowie po karbownicy to istny skandal moje wlosy w ogole nie sa podatne iw ychodzo brzydka szopa mam wlosy zniszczone i suche po farbowaniu ale np moja kolazanka ma proste i "ciezkie' wlosy i wyglada super ale czy to jest modne i efekt warty wydania kasy? lepiej kup prostownice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: karbownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:25 Warto kupic ale nie jest to zbyt dobre dla wlosow. Sama tez mam karbownice i nie czesto karbuje wlosy bo sie strasznie niszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: karbownica 15.05.04, 09:21 To prawda niszcza sie i to bardzo,zwlaszcza cienkie i delikatne,a ja sie wyleczylam, juz lepsza lekka trwala , albo headlines. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: karbownica 15.05.04, 09:56 W zasadzie myślałam o niej np. na jakieś większe wyjścia (zrobić coś szalonego z długich włosów), takie pofalowane włosy łatwiej później spiąć, bo z prostych włosów spinki mi spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: karbownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:56 No ja tez mam idealnie proste wlosy i faktycznie nic sie na nich nie trzumie ale ja i tak bardzo zadko karbuje wlosy bo nie chce miec po jakims czasie jakiegos siana zamiast wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: karbownica 15.05.04, 23:42 mysle,ze na wyscie spokojnie moze byc, byle nei wpasc w codzienny szal karbowania:) Odpowiedz Link Zgłoś