Gość: OBELIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:24 głupie są te kobiety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Welcome to PL "Biedna" Polska sprzyja próżności :) IP: *.spray.net.pl 18.05.04, 17:45 ... a firmy chemiczne zacierają łapy ! Liczy się głowa i dobry seks a nie czy ktoś biały czy czarny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza A gdzie sie podzialy polskie samoopalacze? IP: *.terespol.net.pl 18.05.04, 17:48 czy autorzy artykulu i wydawca juz zapomnial ze w Polsce rowniez produkowane sa kosmetyki?? To pragne przypomniec, iz sa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Pierwsze 3 posty zaskakuja mnie IP: *.reverse.qsc.de 18.05.04, 18:06 zwiezloscia i trafnoscia opinii. Gratuluje Wam i pozdrawiam. Zalosny jest ten sponsorowany artykul -sonda. a w Polsce sa madrzy ludzie! Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Polskie samoopalacze sa do bani IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.05.04, 19:21 wszystkie polskie samoopalacze sa do bani. Po wszystkich wyglada sie jak marchewka. Do Twarzy polecam Elizabeth Arden, do nog- Lancome do nog. Moze kosztuja duzo wiecej, ale sa bardziej wydajne, nie brudza ubran i daja naturalny rezultat. P.S. A do zlikwidowania celulitu - Body Lift Contour Control CRALINS-u. Po miesiacu stosowania zmienilam portki na numer mniejsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Polskie samoopalacze sa do bani IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 11.07.04, 21:53 Od dawna używam samoopalacza polskiej firmy Sopot i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Nie jest też drogi, więc na każdą kieszeń. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi GDZIE POLSKIE KOSMETYKI!!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.05.04, 18:04 Gdzie są testy polskich kosmetyków?? Czyżby były one dla króliczków doświadczalnych tak słabe, że nie warto nawet o nich wspominać? I oczywiście naj są kosmetyki powyżej 100 zł - mają 2 pozytywne opinie. Dla mnie ten test to DNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: GDZIE POLSKIE KOSMETYKI!!! IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.05.04, 19:27 dlatego kosztuja powyzej 100zl bo sa zrobione z kosztownych produktow. Jesli popatrzysz na to z innej strony, i ty kupisz cos naprawde dobrego. Tuba Elizabeth Arden do twarzy i ciala jest dopiero do polowy zurzyta, a kupilam ja we wrzesniu. Kiedy schodzi z geby dzieje sie to stopniowo i rownomiernie. Nie zostawia plam na ciuchach i wyglada naprawde naturalnie. Sprobuj w Empiku, a wrocisz zeby kupic. Polskie samoopalacze sa do bani, jak tez wiekszosc polskich kosmetykow. Samo to, ze testuja je na zwierzakach bardzo mi przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: GDZIE POLSKIE KOSMETYKI!!! IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 13:57 BB bardzo dobrze, że napisałaś na temat testów na zwierzętach. Jesteś super. Wiele dziewczyn i kobiet na wet na to nie zwraca uwagi. Co tam biedne zwierzęta w laboratoriach. byleby GĘBA ŚLICZNA BYŁA.Świetnie, że w posce są jeszcze normalne dziewczyny. Można ulepszać naturę ale nie za cene życia a przed tym i strasznego cierpienia DO CHOLERY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: GDZIE POLSKIE KOSMETYKI!!! IP: *.arkonskie.v.pl 19.05.04, 21:05 Ja jestem biała jak ściana i nie lubię słońca, ale ostatnio kupiłam balsam brązujący Ziaja - Sopot. Dla mnie rewelacja, polecam. Kolor naturalny, żadnych smrodów i plam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: GDZIE POLSKIE KOSMETYKI!!! IP: 80.48.129.* 19.05.04, 23:41 Dokładnie. Ziaja Sopot rulez. Miałam kilka samoopalaczy z wysokiej półki i nic mi tak nie podpasowało. I do tego ta cena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: GDZIE POLSKIE KOSMETYKI!!! IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 11.07.04, 21:58 I właśnie o tym mówię! Ci, którzy nie doceniają tanich polskich kosmetyków to po prostu w większości szpanerzy chcący się pochwalić znaną na całym świecie marką. A przecież może być tak jak z lekami - skoro polskie są równie dobre a mniej kosztują to po co przepłacać? Sopot górą - teraz Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katherina Re: Samoopalacze do ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:09 ja i tak uważam, ze każdy samoopalacz wydziela taki niezbyt przyjemny, specyficzny zapach....ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Samoopalacze do ciała IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.05.04, 19:29 dobre samoopalacze (czyli kosztowne i zagraniczne)maja bardzo przyjemne zapachy. Sprobuj choc raz to sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Samoopalacze do ciała 19.05.04, 08:40 psiknęłam się samoopalaczem gurleina i zapach tragiczny, za taka cenę??? Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Re: Samoopalacze do ciała 18.05.04, 19:59 Gość portalu: OBELIX napisał(a): > głupie są te kobiety GLUPI to sa mezczyzni, kiedy widza babke z opalonymi nogami, kraglym dekoldem i puszysta fryzura i mysla, ze to natura te babke tak bogato obdarzyla (a nie pomogl push up, tusz do rzes, kredka, samoopalacze i arsenal innych rzeczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Samoopalacze do ciała IP: *.bb.online.no 18.05.04, 22:36 Najlepsze sa samoopalacze z St. Tropez!!! Nadaja skorze naturalnie opalony kolor i utrzymuja sie nawet do 5, 6 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Samoopalacze do ciała IP: *.dyn.optonline.net 18.05.04, 23:40 najlepszy jest neutrogena medium ktorej nikt nie ujal w rankingu tymbardziej ze jest w spray i kolor opalenizny jest zblizony do naturalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez kobieta Re: Samoopalacze do ciała IP: 80.43.222.* 19.05.04, 00:20 rzeczywiscie glupi artykul ale skala ocen - debilna Odpowiedz Link Zgłoś
antyzaba Re: Samoopalacze do ciała 19.05.04, 01:17 ciekawe jakiego uzywa przewodniczacy Andrzej L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawo Ja polecam IP: *.euronet.net.pl 19.05.04, 07:36 Na nogi slonce z firmy Solar System, na dekolt i twarz poludniowe slonce na Bobrach nad Warta, a na plecki skwar lipcowy u mnie na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viscount Bierzcie przykład z Leppera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:29 ...który w lecie nie tylko smaruje się samoopalaczem, ale spożywa go do obiadu i kolacji, dzięki czemu zyskuje wspaniałą opaleniznę na swojej wieśniackiej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keli Re: Samoopalacze do ciała IP: *.poznan.tktelekom.pl 19.05.04, 20:38 A ja jestem murzynem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Samoopalacze do ciała IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 20.05.04, 11:59 nie sztuka testować najdroższe samoopalacze - eksluzywne pieski avanti - jesteście żałośni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzior Re: Samoopalacze do ciała IP: *.gdynia.mm.pl 30.05.04, 21:58 Polskie samoopalacze są naprawde dobre - polecam do nóg samooplacz DAXCOSMETICS - od kilku lat mój hit, probowałam innych naprawde sie nie umywają!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Samoopalacze do ciała IP: *.it / 62.233.189.* 09.06.04, 15:09 A co zrobić jak nam sie nie uda samoopalanie?czyli jak powstana jakies okropne plamy?? co wtedy?siedziec w domu czy macie jakies propozycje??? PISZCIE :) dzikei z góry za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Samoopalacze do ciała IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:20 peeling, sok z cytryny, okład z plasterków ogórka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Samoopalacze do ciała IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.06.04, 17:38 same drogie kosmetyki....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Samoopalacze do ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:19 ZIAJA SOPOT, tani i swietny POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś