Dodaj do ulubionych

pogrubiające tusze do długich rzęs

IP: *.escom.net.pl 18.05.04, 22:14
Czy możecie polecić tusz do długich rzęs mocno pogrubiający.Chodzi o
tProszęeatralny efekt.Używałam Bourjois volume glamour.Ale może jest coś
lepszego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Free loreal - IP: *.tele2.pl 18.05.04, 23:33
      mam takie same oczekiwania - odpowiada mi teraz volumissime x4 loreal. juz przy
      pierwszym pociagnieciu widac ze porzadnie pogrubione rzesy :). jesli o taki
      efekt chodzi to najlepszy jaki spotkalam. na grudki trzeba tylko ewentualnie
      uwazac.
    • Gość: noether Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: 158.75.30.* 19.05.04, 10:43
      Wczoraj kupilam LOreal Intesifique-pogrubiajacy i rozdzielajacy. W promocyjnej
      cenie 40zl! Niestety jestem zalamana- tragedia, pogrubia mniej niz moj stary
      wydluzajacy...Ech.Nie udaly mi sie wczoraj zakupy. Za opiniami forumowiczek
      zdecydowalam sie rowniez na kupno podkladu Rimmela. Tez klapa. U mnie zachowuje
      sie zupelnie przeciwnie niz opisywaly to dziewczymy...Zycze wiecej szczescia.
    • Gość: Rachela Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.05.04, 10:53
      Kupiłam raz tusz Max Factora 2000 calorie (40 zł) i byłam zachwycona, bo nie
      dośc ze był baardzo wydajny to dawał swietne efekty. Gdy sie skończyl, poszłam
      do tego samego sklepu po nastepny, znów wydałam 40 zł, ale myslałam że sie
      popłacze z nerwów, ze wyrzuciłam pieniadze w błoto, bo to nie było już to samo,
      tusz bardzo gęsty, trudno sie rozprowadza na rzęsach, zawiodłam sie. Teraz też
      musze poszukać czegoś nowego...
      • Gość: pink Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:04
        tez raz kupilam tusz mf i rowniez byl beznadziejny, uzylam nie wiecej niz 10
        razy i wyrzucilam....
        ciekawe jaki jest ten more lashes?
        ale nie wiem, czy chce eksperymentowac,
        /swoja droga podklad seamless mf dla mnie tez nieodpowiedni- robily mi sie
        plamy na twarzy:(/
        • katie_cutie Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 20.05.04, 18:38
          more lashes genialnie rozdziela, nawet nie chodzi o pogrubianie, i - adekwatnie
          do nazwy - od razu widać, że masz więcej rzęs :-)

polecam i pozdrawiam

• Gość: mahdall Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.rene.com.pl 19.05.04, 14:01
        dla mnie ten tusz max factora to rewelacja!!!!!! jeszcze nigdy takiego nie
        mialam i chyba juz nigdy wiecej miec nie bede, bo szkoda mi kieszonkowego hihih
    • justa_79 Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 19.05.04, 11:12
      dla mnie najlepszy był Maybelline Volume Express pogrubiający, trwały itd.,
      rzęsy wyraźne, pogrubione, tylko trochę sklejał. za to nie skleja tusz Nu Skin,
      ale trochę mniej wyrazisty efekt.
    • Gość: noether Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: 158.75.30.* 19.05.04, 13:19
      dziewczyny z forum i wizazu.pl zachwalaly Pierre Arthes XXL- swietny + super
      cena: 16zl, niestety w Toruniu nigdzie go nie ma, wiec nie moge sie podzielic
      doswiadczeniem. ale za ta cene jestem gotowa kupic go w ciemno. bo jak wczoraj
      sie przekonalam dobra marka i wysoka cena nie gwarantuja sukcesu...pozdrawiam.
    • marlenka51 Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 19.05.04, 21:07
      jeśli zależy ci na teatralnym wyglądzie rzęs to zdecydowanie polecam Lash
      Architect L'oreala. Mam swoje długie rzęsy tak jak ty ale po pomalowaniu
      miałam je jak po doklejeniu sztucznych - do wysokości brwi i w dodatku super
      pogrubione. To zdecydowanie nie jest tusz dle nieśmiałych. To jedyny kosmetyk
      kolorowy, który w pełni spełnił moje oczekiwania.
    • Gość: malaga1234 Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.escom.net.pl 20.05.04, 17:58
      Właśnie kupiłam L,Oreala lash architect.Trochę pomazałam w sklepie, ale umaluję
      się nim jutro.Ciekawa jestem efektu. Nowy tusz Bourjois do kitu- też dali mi
      wypróbować w sklepie.Dziękuję wszystkim za opinię.Szukamy dalej?
      • Gość: tosia Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 22:03
        nowy tusz burżuja nie jset tak do kitu - wczoraj go nabyłam. trzeba malować
        kilka ray, ale za to WCALE ! nie skleja rzęs! zreszta z tuszem jak ze
        wszystkim - mozna kupić stary i wysycha i sie kruszy itd. NIGDY nie wiadomo...
    • Gość: malaga1234 Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.escom.net.pl 21.05.04, 13:12
      Tusz L,Oreala b.wydłuża rzęsy, trochę mniej pogrubia- moje oczywiście.Jutro
      próba Pierre Arthes xxl, Który właśnie kupiłam.
      • beba2 Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 21.05.04, 13:24
        Pierre Arthes XXL jest OK, ale trochę robi ksero na dolnej powiece. No, ale
        mnie się tak dzieje z każdym tuszem, poza Maybelline one by one.
        • dosh Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 21.05.04, 15:18
          beba2_napisz coś więcej o XXL! please! czy wydłuża, czy pogrubia, czy zostawia
          grudki, czy skleja? już go sobie zamówiłam, ale jestem cała w nerwach jaki
          będzie. i nie chodzi o kasę (bo przecież żadna) ale o ciągłe poszukiwanie
          ideału. i chcę go już znaleźć!!
          • Gość: m Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.escom.net.pl 21.05.04, 18:26
            Jak tylko się jutro umaluję to natychmiast zdam relację.A niby gdzie go
            zamówiłś?Nie lepiej iść do sklepu?
          • Gość: m Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.escom.net.pl 22.05.04, 10:27
            Co do tuszu Arthesa to nie mam zdania.Rzęsy jednego oka skleił, drugiego nie.No
            ale za te pieniądze to i tak niezły.Trochę za mokry jakiś.
          • Gość: noether I jak z XXL? IP: 158.75.30.* 24.05.04, 12:50
            Pytanie jak wyzej. Co sadzicie? Dosh, gdzie go zamowilas? W Toruniu nie moge go
            znalezc w sklepie.Pozdrawiam.
    • mantha Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 21.05.04, 13:17
      Podwojny l'oreal jest b. fajny, na poczatku troche nie moglam sie ogarnąć, zeby
      zastosowac szybko i odzywke i tusz, ale przyzwyczailam sie, teraz maluje tylko
      tuszem i rzesy sa b. ładne.
      • Gość: studentin Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:42
        Co do tuszu podwojnego Loreala to wlasnie trzeba najpierw pomalowac biala
        koncowka i co wazne odczekac az bardzo dokladnie wyschnie. I dopiero kiedy
        wyschnie pomalowac rzesy tuszem. Rzesy sa sliczne, bajeczne, efekt "teatralnych
        rzes" gwarantowany:)
        • dosh Re: pogrubiające tusze do długich rzęs 24.05.04, 14:47
          Dziewczyny, zamówiłam po prostu w zaprzyjaźnionym sklepie. pytałam, pytałam i
          nigdzie nie było. pani mi obiecała, że sprowadzi, ponieważ widziała w hurtowni.
          w każdym bądź razie- ja jestem zachwycona. wprawdzie mógłby troszkę bardziej
          pogrubiać... ale chyba nie można mieć wszystkiego. dla mnie najważniejsze jest,
          że NIE SKLEJA!!!! i rzęsy mam wydłużone. czyli chyba jednak nie dla dziewczyn,
          które oczekują pogrubienia... bo rzęsy są dlikatne... ale za to do nieba. a na
          tym mi zależało.
          dla poszukiwaczek POGRUBIENIA- z tej taniej półki z czystym sercem mogę polecić
          tusz 3D eveline. on rzeczywiście bardziej pogrubia niż wydłuża.
          i wiem, że już nie skuszę się na te tusze za 100- wystarczy mi jedna wpadka z
          lancome.
          • Gość: kika 3D eveline IP: *.autocom.pl 29.05.04, 18:45
            A wiecie może gdzie można go kupić? Czy w sklepach kosmetycznych? Bo słyszałam
            że jest tylko na bazarach od Ruskich..
    • Gość: kasia Re: pogrubiające tusze do długich rzęs IP: 217.153.60.* 24.05.04, 15:39
      uzywam max factor 2000calories-jest super,a jak cos sklei,to rozczesuje to
      szczoteczka i po problemie.pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka