Dodaj do ulubionych

peeling do twarzy

IP: 212.191.80.* 19.05.04, 16:02
było już o peelingach do ciała, to może teraz do twarzy? ja bezskutecznie
poszukuję porządnie ścierającego peelingu i nie mogę znaleźć. mam tłustą cerę
ze skłonnością do zaskórników i naprawdę potrzebuję czegoś solidnie
złuszczajacego. znacie jakiś dobry peeling? czekam na propozycje...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: peeling do twarzy IP: *.agh.edu.pl 19.05.04, 16:06
      St. Ives. Naprawdę porządnie drapie.
    • Gość: Anita Re: peeling do twarzy IP: *.local.pl / 62.233.187.* 19.05.04, 16:09
      Jeżeli nie masz cery wrażliwej , naczynkowatej to ja polecam moje niedawne
      odkrycie peeling termiczny Bielendy, jak dla mnie rewelacja.Szczegolowy opis
      znajdziesz na www.esentia.pl
    • justa_79 Re: peeling do twarzy 19.05.04, 16:44
      a do cery wrażliwej, suchej, naczynkowej polecam maseczkę peelingującą.
    • Gość: gronka Re: peeling do twarzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 17:13
      poelcam cos naprawde super.Clinique 7 day srub-ma naprawde mocne okrezmki ale
      mozesz go stosowac codziennie-dodatkowo oczyszcza pory i dzial chlodzacao-
      kosztuje ok 70 zl za 100ml-warto!
    • Gość: gocha221 Re: peeling do twarzy IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 18:02
      a ja polecam peeling z biała herbatą z Avonu z serii PlanetSpa. ścera dobrze,ale
      nie wysusza i nie sciaga.
    • Gość: goha Re: peeling do twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:13
      Ja też takiego szukłam i odkryłam dr. Eris peeling warzywny
      gruboziarnisty.Nareszcie czuję że ściera
      • Gość: mere Re: peeling do twarzy IP: 212.191.80.* 19.05.04, 19:34
        właśnie nad zakupem tego ostatnio sie zastanawiałam;). chyba jednak w ten
        zainwestuję. dzięki.
    • justa_79 Re: peeling do twarzy 20.05.04, 11:33
      w tej chwili używam peelingu z brązowym cukrem Avon, dobrze wygładza, skóra
      jest kremowa, ale jeszcze lepszy jest peeling z białą herbatą.

a może ktoś używa peelingu termicznego Bielendy? czy czuć jakieś reakcje
      termiczne, rozgrzewa itp.? jak ogólnie działa?
    • winka25 Re: peeling do twarzy 20.05.04, 14:31
      Mi bardzo służy ogórkowy z Ziaji i przy tym bardzo ładnie pachnie.
      • Gość: mere Re: peeling do twarzy IP: 212.191.80.* 20.05.04, 15:32
        a dla mnie on jest za delikatny:(... jestem z natury gruboskórna...;)
        • justa_79 Re: peeling do twarzy 20.05.04, 15:41
          jak jesteś gruboskórna, to powinien się u Ciebie sprawdzić peeling
          antybakteryjny ClearSkin Avonu, jest świetny do cery tłustej, a z kolei do
          suchej, wrażliwej i naczynkowej nie bardzo.
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: peeling do twarzy IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 16:36
            Zgadzam się - Avon antybakteryjny. Zawsze można zmieszać z żelem do mycia
            twarzy, żeby był delikatniejszy. Przyjemnie chłodzi i odświeża, bardzo wydajny.
            A tak na marginesie ja wczoraj do twarzy użyłam peelingu antycellulitowego
            Lirene, ma super ścierne drobinki i ten zapaaaaaach aaaah... Robiłam to
            delikatnie, skóra chwilę była zaczerwieniona(jak po każdym mocnym peelingu),
            ale jaka gładziutka! Chyba sie nie powstrzymam i będę tak robić...
            • Gość: aga Re: peeling do twarzy IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 18:46
              Zgodzę sie z przedmówczyniami.
              Moje "debeściaki" to:
              1.peelig termiczny bielendy. wcale nie ma duzych i grubych ziarenek a sciera
              idealnie.moze dlatego ze przedtem rozgrzewa.dla mnie jest genialny.
              2. St Ives-tradycyjny peeling z grubyli, dobrze scierajacymi ziarnami.Duza tuba-
              wydajny.
              • Gość: kajaka Re: peeling do twarzy IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 22.05.04, 21:28
                dla mnie też bielenda- peeling termiczny, naprawdę rozgrzewa, a nie wierzyłam w
                to... U mnie też znacznie rozjaśnł plamy po trądziku, w ogóle poprawił koloryt
                skóry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka