oriflame-natura 19.08.11, 09:11 Suchy szampon stał się ostatnio bardzo modny. Jeśli któraś z Was go używała to proszę o opinie, czy sprawdza się i oczywiście która markę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Co sądzicie o suchym szamponie w sprayu? 19.08.11, 09:44 w ogóle jestem rozczarowana tym kosmetykiem, bo myślałam, że on będzie ok w podróży - że sobie spryskne kudły i gotowe. miałam go kupić właśnie w podróż, dobrze że wcześniej przeczytałam info na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Batiste 19.08.11, 10:31 Ja używam tej marki. Włosów ci nie umyje z brudu ale zadziała jak ci się włosy przetłuszczą. Ja generalnie włosy co drugi dzień muszę myć, a ten szampon stosuję jak trzeciego dnia nie mam czasu albo mam lenia i włosów nie chce mi się myć. Generalnie jestem zadowolona choć jak już wyczerpią mi się jego zapasy to sobie teraz z Tresemee kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
saphira Re: Co sądzicie o suchym szamponie w sprayu? 19.08.11, 11:09 Czasami uzywam Batiste, ale tylko w wyjatkowych sytuacjach bo jednak mimo tego, ze jest skuteczny wlosy sa matowe. Poza tym ma mocny zapach, mi akurat to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Co sądzicie o suchym szamponie w sprayu? 19.08.11, 16:38 Ma kilka wariantów zapachowych. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Co sądzicie o suchym szamponie w sprayu? 19.08.11, 16:27 Uzywam klorane i bardzo lubie. Kiedys kupilam toni&guy i zapach byl tak intensywny, ze nie dalo sie uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Co sądzicie o suchym szamponie w sprayu? 19.08.11, 17:44 Mam Ojon i jest świetny, sprawdził się idealnie na przetłuszczonej grzywce pod koniec długiej podróży samolotem. Oscar Blandi z kolei kompletnie zawiódł w podobnych okolicznościach, ale on ma dozownik, a nie formę spreju. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Co sądzicie o suchym szamponie w sprayu? 19.08.11, 18:13 Ja używam z Sephory i polecam. A ten z Tressemme to podobno porażka, poczytaj opinie zanim kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś