kol.3 21.08.11, 08:39 Latami myłam włosy w tym szamponie (z odżywką do włosów normalnych), niestety został wycofany z rynku. Pytanie - jaki szampon dobrać teraz? Czy ktoś był w takiej sytuacji i na jaki szampon się przerzucił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orange_tail Re: multiwitamina elseve 21.08.11, 12:54 przed chwilą wygooglowałam, że szampon nadal jest dostępny w sklepach internetowych, pojemność 400ml. zrób sobie zapas :) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: multiwitamina elseve 21.08.11, 16:08 Wiem, że jest gdzieniegdzie dostępny, zapasy robię takie, że mi się w łazience już nie mieszczą, faktem jest, że to już końcówki. Myjemy włosy codziennie i zapasy szybko nam stopnieją. Pytanie - czym myć włosy potem? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: multiwitamina elseve 24.08.11, 12:39 kol.3 napisała: > Pytanie - czym myć włosy potem? Renee Blanche Haute Coiffure, Farouk Fruit Cocktail Reconstructing Shampoo, Dove, Szampon 2 w 1 do wszystkich rodzajów włosów Odpowiedz Link Zgłoś