gluusia 22.05.04, 19:24 Poszukuję bardzo dobrze (tzn. na długo) matującego kremu a zarazem nie zatykającego porów?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-ia Re: KREM MATUJĄCY??? 23.05.04, 09:57 Polecam krem Sorai z serii Witaminowa terapia matująca. Bardzo wydajny, ładnie pachnie, niedrogi (15 zł), matuje i nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: KREM MATUJĄCY??? 23.05.04, 10:36 Nie polecam tego kremu - w ogole nie matuje, a wrecz przeciwnie, skora sie po nim blyszczy jak po tlustym kremie. Dobry jest krem Czysta Skora. Odpowiedz Link Zgłoś
willow_girl Re: KREM MATUJĄCY??? 23.05.04, 11:43 Ktos tutaj na forum doradzil mi Dermike z serii MAT-B complex (dla cery mieszanej). Kupilam, stosuje drugi tydzien i jestem bardzo zadowolona. Swietnie matuje, nie jest tlusty, bardzo dobrze sie wchlania, ma bardzo przyjemny zapach, i bardzo fajnie wyrownuje koloryt cery. Oczywiscie, to sa efekty, ktore zauwazylam u siebie:) Z kremami jest roznie - ja na przyklad odradzilabym Garnier Skin Naturals - dostawalam od niego jakiejs alergii, skora wokol oczu piekla i czerwieniala. Aha, Dermika jest dosc droga (38zl), ale jak dla mnie, wydatek sie oplacil. Planuje teraz dokupic sobie krem na noc z tej samej serii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: KREM MATUJĄCY??? IP: *.rene.com.pl 23.05.04, 12:37 ja zdecydowanie polecam krem-zel nawilzajaco-matujacy nivea visage young. slicznie pachnie. rownie dobrze matuje miejsca tluste jak i nawilza suche. moj nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
gluusia Re: KREM MATUJĄCY??? 23.05.04, 17:19 czesc mahdall. mam pytanko, czy ten krem-zel nawilzajaco-matujacy nivea visage young nadaje sie dla osob po 25 roku (czyli mnie:-)?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: KREM MATUJĄCY??? IP: *.rene.com.pl 23.05.04, 22:01 no przeciez ty tez jestes young:-) mysle, ze sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: KREM MATUJĄCY??? IP: *.light.csk.pl 23.05.04, 22:03 garnier czysta skóra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk eris IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 07:40 używałam eris matująco-nawilżający (b. dobry) a teraz kupiłam Lirene matująco- nawilżający - i też jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Shiseido z serii Pureness 24.05.04, 09:31 A dokladnie Matifying Moisturizer . Swietnie sie wchlania i super matuje:o) Nie pozostawia tego filmu na twarzy. Jedyna rada stosowac juz na noc cos bardziej odzywczego:o) Odpowiedz Link Zgłoś