Gość: iwona IP: *.u.mcnet.pl 25.05.04, 16:44 Szukam dobrego nawilżającego kreku pod oczy dla 30-latki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw35 Re: Dobry krem pod oczy 25.05.04, 19:21 a tak przy okazji dla 35+ o bardzo wrażliwych oczach z wielgacjnymi zmarchami. czyli up.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dobry krem pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 21:08 Polecam: Neutrogena Visibly Young (z miedzią) cudownie napina i wygładza skórę. Zeby poprawić efekt można na wierzch dać jeszcze coś mocno nawilżającego: ja np stosuję żel pod oczy Iwostin. Bardzo dobra i godna uwagi jest seria pod oczy AA Eye Perfect. Krem na noc z tej serii jest po prostu rewelacyjny! Jeśli chodzi o firmę AA to jeszcze polecę zwykły krem pod oczy z serii pomarańczowej tej firmy świetnie nawilża i odpręża skórę pod oczami. A, i jeszcze z nieudanej serii Dermiki SPA perełeczka po prostu: krem pod oczy (czy żel; nie pamiętam, bo dawno to było). No i niezastąpiony Phisiogel - także bardzo dobrze anwilżający i odżywiający skórę pod oczmi. Z tejże samej firmy Stiefel także Lacticare daje super rezultaty sosowany pod oczkami. Też mam 35 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
maari_etta Re: Dobry krem pod oczy 25.05.04, 22:00 Rewelacyjny "Krem pod oczy TIMWISE" z Mary Kay oraz "Uspokajająca maseczka do oczu" z tej samej serii , likwidująca m.innymi worki pod oczami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Dobry krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:08 O, a z tych polecanych przez Ciebie kremów to pod oczy nie testowałam prawie żadnego. Muszę tę Neutrogenę i Dermikę SPA spróbować. I Pchysiogel, jak mi przyślą ;-). Z AA Plus Eye Perfect używałam maseczkę pod oczy - dobra dla mnie. Teraz też testuję serum AA Plus Age Expert z kompleksem Botox-like - polecam, ale piorunem się wchłania, więc trzeba potem jeszcze jakiś krem na wierzch położyć. Jako taka baza nawilżająca pod krem też często używam żeli. Fajna była np. maseczka inspiracja Dermiki (ale tylko trochę nawilża) albo AA Perły Młodości z retinolem (te w opakowaniu ze złotkiem)- trochę nawet napinają skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: Dobry krem pod oczy IP: *.autocom.pl 25.05.04, 20:54 to ja poproszę dla 27latki (-: Odpowiedz Link Zgłoś
maari_etta Re: Dobry krem pod oczy 25.05.04, 23:48 Jak wyżej , kremy z Mary Kay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Dobry krem pod oczy IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 08:03 nachalna reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Dobry krem pod oczy IP: *.u.mcnet.pl 26.05.04, 09:12 Bardzo dziekuję za rady będę próbować te różne kremiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Dobry krem pod oczy IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.05.04, 09:25 Hej! A moze ktos stosowal Clinique'a, ten rozowy zel z linii moisture-on line pod oczy? Ja mam na cala twarz krem z tej serii i to najlepiej dla mojej skory dobrany krem nawilzajacy(mam 30 lat, skore wrazliwa, mieszana i jak dam na nia cos "bogatszego" to moja skora to wyrzuca na zewnatrz :) albo sie uczula :) Ostatnio robilam zakupy w Sephorze, dostalam probki i czytam sobie a tam Dior capture 60/80 i cos jeszcz epod oczy, nie pamietam bo pani konsulantka zadecydowala, z enie powinnam tego jeszcze stosowac bo za mocne dla mnie i dlaa mi inne probki.. No wiec nie pcham sie po kremy na zmarszczki ale nawilzajacy by sie pzrydal Renia Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.b Re: Dobry krem pod oczy 26.05.04, 10:04 Ten kremik Neutrogeny z miedzia moze uczulac. Ja go kupilam i niestety juz po pierwszym zastosowaniu musialam wyrzucic - pieklo niesamowicie, tak ze nawet nie mialabym sumienia naraz jakas moja kolezanke. Tej rozowej serii Clinique nie probowalam, ale pod oczy z Clinique polecam kremik z serii anty-gravity. Oprocz tego bardzo fajny i b. delikatny jest kremik Active C La Roche Posay. Ze wzgledu na nieco gesciejsza konsystencje stosuje go na noc. Poza tym nie wiem czy znacie stronke wizaz, ja juz nic nie kupuje bez sprawdzenia opinii na tej stronce: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=444ff17dab6ba7cbb9b37f196cab92c1&cmd=browse&category_id=44 Odpowiedz Link Zgłoś