Dodaj do ulubionych

Najcudniejszy typ urody

06.10.11, 17:20
Dla mnie ten:
Tekst linka

Jakie znacie przykłady wśród gwiazd/celebrytek, które mają bardzo jasną skórę, bardzo ciemne włosy i niebieskie oczy? Pomóżcie poszukać przykladów.
Obserwuj wątek
    • jagoda_pl Re: Najcudniejszy typ urody 06.10.11, 18:39
      Liv Tyler
    • wildor Re: Najcudniejszy typ urody 06.10.11, 19:06
      Eva Green
    • sarling Re: Najcudniejszy typ urody 06.10.11, 22:35
      Dziecko, co Ty tu jakieś zabawki wklejasz, dla maluchów to mama powinna być najpiękniejsza, więc nie wiem o Ci chodzi :P
    • gazeta_mi_placi Re: Najcudniejszy typ urody 07.10.11, 17:25
      Królewna Śnieszka.
    • korusiar Re: Najcudniejszy typ urody 07.10.11, 19:30
      Zawsze marzyłam o naturalnych, długich, rudych lokach i zielonych oczach.
      To dla mnie najpiękniejszy i najbardziej intrygujący typ urody.
      • malowane.szminka Re: Najcudniejszy typ urody 07.10.11, 22:39
        Brakuje mi jedynie niebieskich oczu:D Hehe
    • jarka63 Re: Najcudniejszy typ urody 07.10.11, 21:26
      Mnie ten typ urody też bardzo pociąga, ale u mężczyzn. W UK występują w dużej ilości.
    • lonely.stoner Re: Najcudniejszy typ urody 07.10.11, 22:04
      nieopalona megan fox - zwlaszcza kampani armani :) Tekst linka
      • malowane.szminka Re: Najcudniejszy typ urody 07.10.11, 22:40
        lonely.stoner napisała:

> nieopalona megan fox - zwlaszcza kampani armani :) Tekst linka

Ona nie jest nieopalona, słyszałam, że w stylizacji na Królewnę Śnieżkę pomagali graficy, którzy pięknie ją rozjaśnili...
        • minniemouse Re: Najcudniejszy typ urody 08.10.11, 08:55
          Ona nie jest nieopalona,

hahahaha

opalona, nieopalona, jak ktos jest z pochodzenia czesciowo Francuzem i Indianka to trudno zeby byl nie byl "opalony", w zaleznosci ile pigmentu dostal w spadku.

Minnie
          • kulawa_wodzirejka Re: 1. Liv Tyler, 2. Hunter Tylo (młoda), 3... 08.10.11, 21:59
            Angelina Jolie, 4. Eva Green, 5. Megan Fox (ładne ale sztuczne babsko), 6. Adriana Lima, 7. Courtney Cox i na pewno wiele innych malo znanych. Osobiscie uwazam, ze jest to najpiekniejszy typ urody, choc nie wszystkie wymienione panie sa wielkimi pieknosciami.
            • tequilkuk Re: 1. Liv Tyler, 2. Hunter Tylo (młoda), 3... 10.10.11, 21:06
              Jeniffer Connelly :)
              • tequilkuk Re: 1. Liv Tyler, 2. Hunter Tylo (młoda), 3... 10.10.11, 21:09
                Wlasnie zauwazylam ze jej oczy nie sa niebieskie ale to piekna kobieta :)))
            • kulawa_wodzirejka Re: i jeszcze Elisabeth Taylor oczywiscie :] 13.10.11, 12:00
              cos jest w tych nazwiskach... liv tyler, elisabeth taylor, hunter tylo .. :]
            • amandina Re: 1. Liv Tyler, 2. Hunter Tylo (młoda), 3... 13.10.11, 23:29
              kulawa_wodzirejka napisała:

> Angelina Jolie, 4. Eva Green, 5. Megan Fox (ładne ale sztuczne babsko), 6. Adri
              > ana Lima, 7. Courtney Cox i na pewno wiele innych malo znanych. Osobiscie uwaza
              > m, ze jest to najpiekniejszy typ urody, choc nie wszystkie wymienione panie sa
              > wielkimi pieknosciami.

Jolie nie jest naturalną brunetką, Green nie znam i nie chce mi się sprawdzać, Fox może być, Lima ma bardzo ciemną cerę, jasnobrązowe włosy- więc w ogóle nie pasuje, Cox jak najbardziej.
    • pochodnia_nerona Re: Najcudniejszy typ urody 08.10.11, 23:28
      Dodam Jennifer Conelly, Connie Selleca, nawet Angelina Jolie zdaje się ma taki typ.
      Sama się kiedyś tak "kreowałam" (czarną farbą do włosów), ale wróciłam do naturalniejszego brązu, bo reszta pozostała bez zmian (jasna cera, niebieskie oczy).
      Dla mnie to też najładniejszy typ, ta Królewna Śnieżka.
      • keepersmaid Re: Najcudniejszy typ urody 08.10.11, 23:41
        Pierce Brosnan :-)
        • azjaodkuchni Re: Najcudniejszy typ urody 10.10.11, 20:15
          Każda kobieta o normalnej wadze z ładnymi włosami i ładną cerą będzie ładna a jeśli podkreśli swoją urodę odpowiednio dobranymi kosmetykami to tylko lepiej. Księżna Diana niby nic specjalnego a uważana była za ładną Pipa tak samo.
        • amandina Re: Najcudniejszy typ urody 13.10.11, 23:30
          On raczej taki, opalony jest.
    • drinkit Re: Najcudniejszy typ urody 10.10.11, 20:35
      Isabelle Adjani.
      • amandina Re: Najcudniejszy typ urody 13.10.11, 23:31
        Oj tak! Idealnie utrafiłaś.
    • aliyah33 Re: Najcudniejszy typ urody 13.10.11, 11:33
      Mi też od razu skojarzyła się Megan Fox :)
    • organza26 Re: Najcudniejszy typ urody 13.10.11, 14:25
      Oprócz Megan Fox, która przyszła mi na myśl od razu jest jeszcze Lara Flynn Boyle i Sherilyn Fenn, obie z miasteczka Twin Peaks. W ogóle w tym serialu większość damskich bohaterek jest po prostu zjawiskowa. I to bez tlenionych włosów i pompowanych cycek:)
      • amandina Re: Najcudniejszy typ urody 13.10.11, 23:33
        Lara jak najbardziej.
    • amandina Re: Najcudniejszy typ urody 13.10.11, 23:35
      A tak w ogóle to uważam, że nie ma czegoś takiego jak najcudowniejszy typ urody...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka