Dodaj do ulubionych

enerpeel gdzie moge dostac?:)

18.10.11, 23:18
poszukuje moze ktos wie gdzie moge nabyc?
bede wdzieczna..
Obserwuj wątek
    • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 19.10.11, 22:52
      nikt nie wie?:(
      • issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 19.10.11, 23:43
        coco_angel napisała:

> nikt nie wie?:(

ale chcesz iść na zabieg, czy co nabyć?
        • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 08:01
          chce nabyc te ampulki:D
          • issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 12:12
            coco_angel napisała:

> chce nabyc te ampulki:D

Chodzi Tobie o gluage - anti-aging 26% ?
            • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 20:55
              Issey tam jets 5 chyba roznych, ale mi chodzi o enerpeel MA z kwasem migdalowym 40% , wiesz gdzie to mozna dostac?:)
              • issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 23:07
                coco_angel napisała:

> Issey tam jets 5 chyba roznych, ale mi chodzi o enerpeel MA z kwasem migdalowy
                > m 40% , wiesz gdzie to mozna dostac?:)

Czyli o kwas (peeling lekarski), jeśli nie masz współpracy z lekarzem to nie kupisz tego.

ps: wiem gdzie.
                • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 21.10.11, 08:15
                  no wlasnie znam ten bol....a masz jakies dobre wiesci?:D
                  • issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 21.10.11, 12:01
                    coco_angel napisała:

> no wlasnie znam ten bol....a masz jakies dobre wiesci?:D

możesz nabyć inny lekarski peeling, również migdałowy, który bodaj bez lekarza jest dostępny :), ale to już nie z enerpeel.
                    • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 21.10.11, 21:54
                      a jaki?
                      bo ja jednak wole ten enerpeel po prostu boski:)
                      • issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:32
                        coco_angel napisała:

> a jaki?

Mediderma

> bo ja jednak wole ten enerpeel po prostu boski:)

to fakt enerpeel jest rewelacyjny, jak wszystkie pozostałe
                        • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:34
                          po oczy tez:)
                          tylko gdzie go namierzyc:D
                          • issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:52
                            coco_angel napisała:

> po oczy tez:)
                            > tylko gdzie go namierzyc:D

bio-profil
                            • vanilla5555 Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:58
                              Podczytuje sobie, o czym piszecie i zaraz sie obczytam;-) Tez bede madra;-)

Tak na marginesie. Bedac w podrozy upolowalam sobie wode pachnaca. Hehehe z firmy Issey Miyake hehehe. Pachnie tak jak lubie, zielono:-)
                              • issey_miyake Woda - nt. 22.10.11, 10:04
                                vanilla5555 napisała:

> Tak na marginesie. Bedac w podrozy upolowalam sobie wode pachnaca. Hehehe z fir
                                > my Issey Miyake hehehe. Pachnie tak jak lubie, zielono:-)

Issey ma specyficzne zapachy :), tylko dla wybranych :)
                              • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 10:18
                                a jaki Vanillo?limitowany w paseczki czy florale?:)
                            • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) Do Issey 22.10.11, 10:24
                              Kochana Issey ale tam nie ma enerpeel..chyba ze cos przeoczylam:D
                              • vanilla5555 Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) Do Issey 22.10.11, 10:41
                                Juz sie obczytalam i wiem prawie wszystko o tzw enerpeel:-) Problem mam mianowicie taki hm ze nie mam co wygladzac hahaha ale odswiezyc owszem chcem a nawet muszem;-).

IM ma bardzo hmm moze nie okreslilabym ich jako eleganckue aber;- bardzo hmmm pachnace zapachy. Pamietam, jak wypuscil swoj pierwszy zapach w takiej piramidka-buteleczce. Piekny byl/jest. Nabylam droga kupna a scent by IM. Tani byl jak barsz wiec czulam sie zmusona;-) Kupujac pomyslalam sobie o paniach i grupach za i przeciw;-)
                                • coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) Do Issey 22.10.11, 10:49
                                  ja tam uwazam ze wygladzania nigdy dosc...problem jets taki ze nie slabo z kupnem..ale cos sie zaradzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka