coco_angel 18.10.11, 23:18 poszukuje moze ktos wie gdzie moge nabyc? bede wdzieczna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 19.10.11, 23:43 coco_angel napisała: > nikt nie wie?:( ale chcesz iść na zabieg, czy co nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 08:01 chce nabyc te ampulki:D Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 12:12 coco_angel napisała: > chce nabyc te ampulki:D Chodzi Tobie o gluage - anti-aging 26% ? Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 20:55 Issey tam jets 5 chyba roznych, ale mi chodzi o enerpeel MA z kwasem migdalowym 40% , wiesz gdzie to mozna dostac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 20.10.11, 23:07 coco_angel napisała: > Issey tam jets 5 chyba roznych, ale mi chodzi o enerpeel MA z kwasem migdalowy > m 40% , wiesz gdzie to mozna dostac?:) Czyli o kwas (peeling lekarski), jeśli nie masz współpracy z lekarzem to nie kupisz tego. ps: wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 21.10.11, 08:15 no wlasnie znam ten bol....a masz jakies dobre wiesci?:D Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 21.10.11, 12:01 coco_angel napisała: > no wlasnie znam ten bol....a masz jakies dobre wiesci?:D możesz nabyć inny lekarski peeling, również migdałowy, który bodaj bez lekarza jest dostępny :), ale to już nie z enerpeel. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 21.10.11, 21:54 a jaki? bo ja jednak wole ten enerpeel po prostu boski:) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:32 coco_angel napisała: > a jaki? Mediderma > bo ja jednak wole ten enerpeel po prostu boski:) to fakt enerpeel jest rewelacyjny, jak wszystkie pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:34 po oczy tez:) tylko gdzie go namierzyc:D Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:52 coco_angel napisała: > po oczy tez:) > tylko gdzie go namierzyc:D bio-profil Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5555 Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 09:58 Podczytuje sobie, o czym piszecie i zaraz sie obczytam;-) Tez bede madra;-) Tak na marginesie. Bedac w podrozy upolowalam sobie wode pachnaca. Hehehe z firmy Issey Miyake hehehe. Pachnie tak jak lubie, zielono:-) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Woda - nt. 22.10.11, 10:04 vanilla5555 napisała: > Tak na marginesie. Bedac w podrozy upolowalam sobie wode pachnaca. Hehehe z fir > my Issey Miyake hehehe. Pachnie tak jak lubie, zielono:-) Issey ma specyficzne zapachy :), tylko dla wybranych :) Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) 22.10.11, 10:18 a jaki Vanillo?limitowany w paseczki czy florale?:) Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) Do Issey 22.10.11, 10:24 Kochana Issey ale tam nie ma enerpeel..chyba ze cos przeoczylam:D Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5555 Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) Do Issey 22.10.11, 10:41 Juz sie obczytalam i wiem prawie wszystko o tzw enerpeel:-) Problem mam mianowicie taki hm ze nie mam co wygladzac hahaha ale odswiezyc owszem chcem a nawet muszem;-). IM ma bardzo hmm moze nie okreslilabym ich jako eleganckue aber;- bardzo hmmm pachnace zapachy. Pamietam, jak wypuscil swoj pierwszy zapach w takiej piramidka-buteleczce. Piekny byl/jest. Nabylam droga kupna a scent by IM. Tani byl jak barsz wiec czulam sie zmusona;-) Kupujac pomyslalam sobie o paniach i grupach za i przeciw;-) Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: enerpeel gdzie moge dostac?:) Do Issey 22.10.11, 10:49 ja tam uwazam ze wygladzania nigdy dosc...problem jets taki ze nie slabo z kupnem..ale cos sie zaradzi Odpowiedz Link Zgłoś