Dodaj do ulubionych

zdazyc przed latem-odchudzanie!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:33
juz niedlugo wakacje wiec postanowilam wziazc sie za siebie.wiem...troche juz
na to za pozno ale mam nadzieje ze jakos mi sie uda-chociaz 3 kg... :-(
prosze wiec o rade:czy znacie jakas naprawde szybka diete (wykluczajac 13-sto
dniowa poniewaz na te nie starczy mi silnej woli)???a moze znacie jakies
herbatki lub cos w tym rodzaju...? i jeszcze jedno pyt.slyszalam ze sok
grejpfrutowy odchudza-czy wiecie cos na ten temat i czy to prawda?
POZDRAWIAM :-)
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! 27.05.04, 21:29
      Polecam metode Montignaca, zajrzyj do linków.
      • Gość: Lili Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! IP: *.ls.net.pl 28.05.04, 07:59
        Ale ona chce szybko schudnac:/
        • lola211 Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! 28.05.04, 16:51
          Czy 3 kg w 4 tygodnie to szybko czy wolno? Bo jak dla mnie to akurat,do wakacji
          zdazy, tym bardziej ze te kilogramy nie wróca jak po tych wszystkich
          rygorystycznych dietach.I wino wytrawne pic mozna.
          • Gość: Lili Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! IP: *.ls.net.pl 28.05.04, 18:59
            Wow to duzo schudlas ja tylko 2 kg w miesiac ale za to centymetrow dosc duzo
            zgubilam tyle ze ja tak Montignaca nie do konca stosowalam ale jedno jest pewne
            nie wolno jesc ziemniakow bialego chleba a ze slodyczy dozwolona jest czekolada
            gorzka z duza zawartoscia kakaa nawet 90% jak juz kiedys pisalam tez
            ograniczalam kalorie. to jest chyba dobry sposob a tak poza tym to ponoc ma byc
            i tak ciagle zimno takze lato niestety szybko nie przyjdzie:/
            • lola211 Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! 28.05.04, 22:20
              Mysle, ze te centymetry wazniejsze niz waga:.
              • Gość: Lili Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! IP: *.ls.net.pl 31.05.04, 18:06
                no wiem wlasnie ale ostatnio cos nie chudne mnoze dlatego ze wiecej jem:/
    • Gość: Karolina Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:32
      Maju szkoda że wykluczasz dietę kopenhaską (13-to dniową) bo ona naprawdę
      działa i jest reewelacyjna, jedyne czego Ci potrzeba to silnej motywacji
      (naprawdę silnej), dziś jest mój drugi dzień stosowania tej dietki ale czuję
      sie fantastycznie. Może dlatego iż dzień mam wypełniony po brzegi zajęciami,
      ale też czuję duużo pozytytwnej enrgii, a co najlepsze dzis stając na wadze
      jest dwa kilo mniej ( i to po jednym dniu!!). Wiem, że sceptycy mogą stwerdzić
      że to jest dopiero początek itp. (i nawet po stosowaniu diety jest długa droga
      do utrzymania prawidłowej wagi, ale sam fakt że organizm czuje się dobrze i
      jest silny, i utrata kg jest dodatkowym atutem). Postaram się pisać o przebiegu
      mojej dietki dzień po dniu, by udowodnić Wam że warto i każda z Nas może
      stracić te znienawidzone kilogramy)Maju życzę powodzenia i wytrwałości!!!!!
      • Gość: maja Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!!do karoliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:25
        serdeczne dzieki za odpowiedz.tak wlasciwie to jedyne dla czego nie chce
        stosowac tej diety to to ze niestety pale papierosy,czesto mam okolicznosci by
        wypic lampke wina a z tego co slyszalam to jest to niedozwolone przy tej
        diecie.powiem nawet ze prawie mnie przekonalas do zastosowania na sobie diety
        13-sto dniowej ale co z moim nalogiem???czy fakt iz pale papierosy wyklucza jej
        zastosowanie???no i jeszcze jedno:bylabym wdzieczna gdybys informowala mnie o
        twoich sukcesach-mysle ze byla by to dla mnie silna motywacja :-))) pozdrawiam
        • Gość: Karolina Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!!do karoliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:09
          Przepraszam że nie pisałam, ale byłam poza "sięcią", dieta przebiega naprawdę
          dobrze, schudłam juz 4 kilo dzis mija 3 dzień, nie trace entuzjazmu,i polecam
          nadal, co do kwestii papierosów, to niestety ale na czas diety chyba musisz
          zrezygnować ( ja tez czasem podpalałam , ale tylko czasem także na czas diety
          łatwo mi było zrezygnować). Myslę że ta dieta doskonale oczyszcza organizm, i
          pozwala inaczej spojrzeć na "sposób odzywiania", jednakj jak kazda dieta wymaga
          żelaznej woli, samozaparcia i silnej motywacji. Pozdrawiam
        • Gość: Karolina Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!!do MAi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:32
          Hej Maju dziś mija piąty dzień dietki :), jesli chodzi o uwagi dotyczące jej
          stosowania to, głód z dnia na dzień jest naprawdę mniejszy, to naturalne gdyż
          żoładek się kurczy, dzisiaj byłam z koleżanką w sklepie z łakociami i nic mnie
          to nie ruszało:) to zapewne efekt mojego zmienionego stosunku do jedzenia---
          tzn."nie wszystko złoto co się świeci", a więc zmiana podejścia- zdrowie przede
          wszystkim. Jedyne co momentami towarzyszy dietce to lekkie osłabienie, choć
          zwykle wtedy gdy w ciągu dnia "biega się " w słońcu tzn. np dzis miałam taki
          moment, gdy przeszłam ok 4 km w pełnym słońcu, wszędzie na nogach, czułam się
          osłabiona, ale tpo minęło i teraz mogę sokojnie wracać do zajęć. Życzę siły i
          wytrwałości. POZDROWIENIA Karolnia
          • Gość: aneta Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!!do MAi IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 01.06.04, 01:06
            śledze twoje opisy w pokonywaniu djety...ja tez chce zacząć stosować tylko mam
            pare pytan odnosnie tej djety ..powiedz mi jak przygotowywujesz bewsztyk i
            kurczak? o jaką grzanke chodzi czy to ma byc chleb z tostera? jest równiz
            wzmianka o twarozku naturalnym jak to rozumiec?
    • Gość: Ola Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:49
      Jak czytam takie posty jak twój to śmiech mnie ogarnia...Piszesz, że masz dość
      silnej woli by 13 dni na diecie wytrzymać, to jak chcesz schudnąć???
      Jak ktoś ma problemy z dodatkowymi kilogramami to już całe życie będzie na
      diecie. Bo nawet po Kopenhaskiej trzeba uważać na to co się zjada. Ja na
      Kopenhaskiej schudłam 6 kg i nie przytyłam tylko dlatego, że teraz uważnie
      przyglądam się posiłkom, a nie dlatego, że dieta obiecuje utrzymanie rezultatów
      przez 2 lata.
      Proponuję przy takim nastawieniu pokochać swoje dodatkowe kilogramy
      • Gość: aga Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! IP: 195.85.227.* 28.05.04, 09:55
        a gdzie poczytać co jeść przez 13 dni podczas takiej diety?
        • agaagnes Re: zdazyc przed latem-odchudzanie!!! 28.05.04, 16:56
          na forum fintnes jest tego mnostwo
    • Gość: Impulse Najlepiej..... IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 28.05.04, 17:08
      Hey :)
      Nie mam problemów z wage ale jak sie zapomne, bo czasmi mi sie zdarze pare
      wieczorów pod rząd przy oglądaniu filmów wcinać chipsy i czekoladki a potem mam
      3kg do przodu to naspepnie stosuje taka metode...

Kupuje zgrzewke wody mineralnej niegazowanej(tam jest 6wód 1,5litrowych) i
      wypijam je w ciagu tygodnia, i w ciagu tego tygodnia jem wszystko jak zawsze
      chociaz przyznam, ze rezygnuje ze słodyczy i alkoholu a i tak od tej wodu chce
      sie mniej jesc.

W nastepnym tygodniu dalej jem jak zwykle po prostu staram sie nie jesc duzo na
      kolacja albo wogole czasem z niej zrezygnowac i jesc o wczesnej porze.

Jeżeli chce sie miec szybszy efekt nalezy czasami pic zielona lub czerwowna
      herbate.

Gdzies wyczytałam, że głód skutecznie zapych herbata z odrobiną mleka i np.
      jajko na twardo, ale nie nalezy tego jajka niczym popijac wtedy skutecznie
      zapcha żoładek.

Można też co drugi dzień odrobinke poćwiczyć.

Przez 2 tygdonie a nawet którcej efekty sa zadziwiajace, nie szkodzi to na
      zdrowie a dzieki cwiczenion skora nie traci jedrnosci.

(nie polecam zbyt szybko chudnac, bo przeciez mozna nabawic sie rozstepów)

pozdrawiam, mam nadziej że jakieś moje rady się przydadza :)
      Anita
      • charade Re: Najlepiej..... 01.06.04, 10:09
        Ola ma 100% racji. Jeśli masz jakiekolwiek oproblemy z wagą, to musisz przyjąc
        całkiem inny system odżywiania niż dotychczas. Musisz jesć mniej, wszelkie
        chipsy, batoniki, żarcie typu fast food musisz odstawić, bo nic z tego nie
        będzie. Do tego muszą dojśc ćwiczenia, giimnastyka, fitness, basen, whatever,
        generalnie ruch. Nie stosuj durnych diet, nie głodź się, bo tylko się rozstępów
        nabawisz z powodu gwałtownych zmian wagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka