iwonagos 20.10.11, 20:51 Jaka jest wasza opinia? Faktycznie nadaje, czy szkoda kasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maurentyna Re: biosilk szampon nadający objętości 03.11.11, 23:25 Zdecydowanie szkoda kasy. Miałam, platał okropnie włosy, były szorstkie i niemiłe w dotyku. Przy głowie wyglądały na niedomyte, a końce sztywne jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
isab.elle Re: biosilk szampon nadający objętości 15.11.11, 17:52 Miałam i mi sie nie podobało! Teraz mam Paul Mitchell Extra Body szampon-polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: biosilk szampon nadający objętości 13.12.11, 02:59 iwonagos napisała: > Jaka jest wasza opinia? Faktycznie nadaje, czy szkoda kasy? Szału nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
bonaddea Re: biosilk szampon nadający objętości 13.12.11, 11:08 Kompletnie nie rozumiem ceny tego kosmetyku.. wg mnie nie wart nawet pieciu złotych, miałam i szampon i odzywkę (volume) szampon taki sobie, normalny, odzywka - beznadzieja i tyle, zadnego ofertu powiekszenia objętości, ponadto jest bardzo rzadka w konsystencji, leje się niczym woda i spływa z włosów jedyne co warto kupic tej marki to jedwab w płynie do układnia włosów Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: biosilk szampon nadający objętości 13.12.11, 13:34 bonaddea napisała: > jedyne co warto kupic tej marki to jedwab w płynie do układnia włosów ja wolę ten chi farouk :) Odpowiedz Link Zgłoś