Gość: kasia IP: *.sosnet.pl 28.05.04, 18:30 znacie może jakieś tanie i skuteczne balsamy do ciała, które ualestyczniają skóre?? zmniejszają objętość? pilne barzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: pilne- szukam balsamu. 28.05.04, 19:56 jeśli chodzi o zwykły balsam to silki (12 zł.) a droższy ale za to bardzo skuteczny to wydatek koło 50 zł. wskocz na moją strone zobacz ofertę, link ponizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: pilne- szukam balsamu. IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 28.05.04, 21:44 polecam balsam ujędrniający nivea Q10.używając go miałam wrażenia ,że skóra jest bardziej "zwarta" i nie "rozłazi się'sosbiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 NIVEA Q 10 28.05.04, 21:46 własnie go sobie sprawiłam, jaki milutki! Jak super się wchłania, skórka jest baaardzo mięciutka( to opinia experta- mojego faceta :D Zobaczymy czy za 2 tygodnie stanie się jędrniejsza, jak zapewniają w reklamach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: pilne- szukam balsamu. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 23:57 tez polecam ten balsam. po dwoch tygodniach sie akurat konczy ;) ale zdecydowanie poczujesz roznice :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka1 Re: pilne- szukam balsamu. 29.05.04, 04:06 Kochanie objetosc to ci sie zmniejszy jak przestaniesz sie obzerac aha koniecznie zmien balsam bo ten to na razie zmniejszyl ci objetosc mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
margolka123 Re: pilne- szukam balsamu. 29.05.04, 17:56 Co to znaczy "zmniejszaja objetosc?" Jesli zostala Ci niewchlonieta skora np. po odchudzaniu, to NiveaQ10 moze okazac sie nieskuteczny, choc tez go bardzo polecam. Byc moze powinnas zapytac w aptece o kosmetyki Musteli (przede wszystkim dla kobiet w ciazy i po ciazy, ale nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: pilne- szukam balsamu. IP: *.sosnet.pl 29.05.04, 18:47 a ile ta nivea koszztuje?? tak przeciętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pilne- szukam balsamu. IP: *.sosnet.pl 29.05.04, 19:01 hm... chwila, jest NIVEA Q10 I NIVEA Q10 PLUS. pozwole sobie uważać, że ta druga wersja jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: pilne- szukam balsamu. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 29.05.04, 21:40 okolo 18 zl w hipermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: pilne- szukam balsamu. IP: *.2city.net 29.05.04, 23:58 Avon antycellulitowy i mleczko Avonu Odpowiedz Link Zgłoś