ania_84 29.05.04, 09:33 Czy ktos zna moze sposob zeby mnie mniej czerwienic?Oblewam sie rumiencem przy byle okazjii, to mnie bardzo irytuje:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Czerwienie sie...:( 29.05.04, 09:44 Podłożem jest najprawdopodobniej wstyd. Natomiast z takich sztuczek co ci mogę poradzić ? Nie pij gorących napojów i nie jedz bardzo gorących potraw. Staraj się nie myśleć o tych rumieńcach, polub je :) Juz taka jest twoja uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Czerwienie sie...:( IP: *.ryglice.pl / 80.51.255.* 30.05.04, 11:30 Myśle Ze powinnaś zagladnąć na stronę, która poświecona jest czerwienieniu. users.nethit.pl/forum/forum/czerwienienie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: Czerwienie sie...:( IP: *.pool.mediaWays.net 30.05.04, 13:10 ja bym na Twoim miejscu poszla do dermatologa, bo to moze byc tradzik rozowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Czerwienie sie...:( 30.05.04, 13:36 Eeee... tam, zaraz trądzik różowaty. Widocznie jesteś emocjonalną osobą i masz płytko położone naczynia krwionośne. Znam całe mnóstwo osób, które się rumienią, ja też. Nie widze w tym powodu do wstydu, czy irytowania się. Zaakceptuj to, można to polubić tak samo, jak np. piegi. Wtedy będziesz się też pewnie mniej czerwienić. Chyba, że masz widoczne popękane naczynka, to już inna sprawa. Przy skłonnościach do rumieńców unikaj gorących napojów, potraw, ostrych przypraw. Zimą używaj kremu tłustego (wychodząc na dwór) i nie ogrzewaj za mocno mieszkania. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś