Dodaj do ulubionych

jaki lakier?

12.11.11, 13:19
Udało mi się wyhodować paznokcie jakich nigdy w swym dość długim życiu nie miałam. Są twarde, nadałam im ładny kształt i w ogóle miodzio. Na wczorajszej babskiej imprezie koleżanki potwierdziły. Ponieważ siedzę w domu na macierzyńskim, nie mam czasu na malowanie kolorowymi lakierami, chciałabym je pociągnąć jakimś fajnym takim... kurcze nie wiem, czy dobrze to określę, takim, który będzie mleczno-naturalny, ale ten mleczny bardzo jasny, żeby podkreślił kolor białych końców paznokcia.... Mam nadzieję, że zrozumie ktoś o co mi chodzi;) Proszę więc o radę, jaki lakier kupić. Bez względu na cenę.
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: jaki lakier? 12.11.11, 13:50
      Polecam ten
      Na zdjęciu jest różowy ale jest tez biały.Chociaż obydwa kolory dają po 1 lub 2 warstwach lekki mleczny i pół transparentny efekt.Bez drobinek.
      • magdulka26 Re: jaki lakier? 17.11.11, 11:01
        Ja uzywam z firmy SensiQue lakier do frenczu,kosztuje cos ok 7 zł i bardzo ładnie się rozprowadza,mam tez odzywkę mleczną z jedwabiem która może być jako lakier.Super mi wzmocniła paznokcie.
    • spokojna-2 Re: jaki lakier? 12.11.11, 18:57
      Mozesz kupić lakier beżowy .W Avonie takie są lub w Oriflame.
      • kati792 Re: jaki lakier? 12.11.11, 21:44
        Tylko i wyłącznie Inglot nr.82.Kocham ten kolor!!
    • nanah Re: jaki lakier? 14.11.11, 21:05
      Świetny mleczny róż to Chanel Le Vernis #167 Ballerina.
      • malwina79 Re: jaki lakier? 15.11.11, 14:58
        To są lakiery do tzw. frencha :) każda firma ma je w swojej ofercie. Tylko trzeba uważać bo te słabszej jakości mogą smużyć. Ja używam Essie Mademoiselle i jest ok. Rimmel też ma różne odcienie do frencha i są dobrej jakości.
      • messalina2.dwa Re: jaki lakier? 22.11.11, 20:31
        nanah napisała:

> Świetny mleczny róż to Chanel Le Vernis #167 Ballerina.

Chanel ma też piękne, delikatne beże. Paznokcie wyglądają bardzo naturalnie.
    • fr-edza Re: jaki lakier? 15.11.11, 15:53
      =Loreal:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka