IP: *.adminpan.waw.pl / *.adminpan.waw.pl 01.06.04, 16:25
Witam, czy ktos uzywal kremow z serii Lirene? Zastaniam sie nad kremem
ochronno-nawilzajacym. Nigdy nie mialam kremow od Erisa. Jakie sa? Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Lirene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:55
      Ja mam krem z tej serii matujacy do cery tłustej i mieszanej.Jestem z niego
      bardzo zadowolona,krem skutecznie matuje cerę,jednoczesnie sa nawilzajać.Ma
      lekka,przyjemna konsystencję,dobrze sie wchłania,ma miły zapach.Polecam i
      pozdrawiam! :-)
      • seria Re: Lirene 01.06.04, 16:57
        Mam regenerujacy z folacyna SPF6. Dobrze sie wchlania, nawilza, skora jest po
        nim miekka, bardzo przyjemny zapach. Na pewno kupie znowu.
        • Gość: Bania Re: Lirene IP: *.adminpan.waw.pl / *.adminpan.waw.pl 01.06.04, 17:03
          Dziekuje, sprobuje.
      • Gość: ENI Re: Lirene IP: baza.* / 62.233.185.* 01.06.04, 17:12
        WITAM. MAM PYTANKO NA JAK DŁUGO MATUJE TEN KREM?
        • Gość: Aśka Re: Lirene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:15
          Krem Lirene matuje moja cerę na około 6 godzin :-)ale to chyba zależy od
          rodzaju cery i jej skłonnosci do świecenia sie.Uwazam ,że krem Lirene matujący
          jest jednym z najlepszych kremów matujacych jakie stosowałam.Gorąco go
          polecam :-)
          • Gość: kragmel Re: Lirene - krem matujacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:04
            a mogłabyś powiedzieć jakie inne kremy też cię matowały (albo wcale nie
            matowały)? ja bym sobie porównała, bo na razie soraya witaminowa rulezzz, ale
            ja lubię zmiany.
            z góry dziękuję :)
            k.
            • Gość: Lotka10 Re: Lirene - krem matujacy IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 01.06.04, 22:16
              Polecam też delikatny żel myjący do twarzy i tonik odświeżający z linii Lirene,
              kremy są OK.
            • Gość: K Re: Lirene - krem matujacy IP: baza.* / 62.233.185.* 04.06.04, 17:00
              UP
          • Gość: K Re: Lirene IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:15
            hmm.. a czy on poza matowieniem tez sciąga pory >? czy po nim sa mniej
            widoczne ? ja mam ogromny problem z tym...:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka