IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:56
Chciałabym jak najwiecej sie dowiedziec o skutecznosci tego leku na trądzik i
Waszych doswiadzcenaich z nim.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Roacutane IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 03.06.04, 16:03
      użyj forumowej wyszukiwarki- było dużo opinii tu na urodzie, a jeszcze więcej
      na zdrowiu
      • Gość: Kasia_pl Re: Roacutane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 16:12
        dzieki za pomoc :)
        Pozdrawiam
        • Gość: popepeko Re: Roacutane IP: *.adslplus.ch 03.06.04, 19:05
          Bylam tym leczona, okolo 350 tabletek bodajze 200mg. Badanie krwi co okolo
          poltora miesiaca, lekka dieta, w moim przypadku takze zadnego alkoholu (w ogole
          nawet teraz bardzo mi pogarsza cere). Skonczylam kuracje na koniec lipca
          zeszlego roku, od tej pory uzywam na noc Istheal Avene w zelu. Kosmetyki tylko
          dla alergikow, na dzien, jak jest slonecznie Anthelios XL. Jak najmniej
          kosmetykow, a z pewnoscia tylko bez alkoholu. Od tego czasu cera mi sie bardzo,
          ale to bardzo powoli pogarsza. balam sie tej kuracji, ale warto, wygladasz jak
          czlowiek.
          PS. Ja leczylam tym tradzik rozowaty.
    • Gość: ewe Re: Roacutane IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 03.06.04, 22:07
      Mój brat zażywał ten lek przez 7 miesięcy z pozytywnym skutkiem. Przed
      leczeniem jego cera wyglądała tragicznie, pryszcz na pryszczu, a teraz prawie
      jak u niemowlaka.Takie leczenie to jednak spory wydatek - kilka tysięcy
      złotych. Najlepiej Roacutan kupić za granicą, wtedy wychodzi taniej.Wskazane
      jest zacząć leczenie od jesieni, przez zimę, ponieważ cera nie powinna być
      wystawiana na słońce, także jakis czas po zakończeniu kuracji.Mój brat miał
      taki specjalny krem-bloker chroniacy przed promieniami słonecznymi.Dermatolog
      powiedział, że lek ten bardziej sprawdza sie u mężczyzn, ale nie wiem czy to
      prawda.
      • Gość: popepeko Re: Roacutane IP: *.adslplus.ch 04.06.04, 08:52
        Potwierdzam, bralam Roaccutane przez 7 miesiecy, ale zaczelam od stycznia. Choc
        moze rzeczywiscie lepiej jak najmniej slonca. Ja mialam do tego bardzo suche
        usta (dostalam specjalna masc od lekarza) oarz chyba ok. 3 razy leciala mi krew
        z nosa (niegroznie). Co do ceny, to rzeczywiscie warto sie rozejrzec u
        sasiadow, bo o ile dobrze pamietam, w Polsce nie ma opakowac 100 tabletkowych,
        a ja takie wlasnie kupowalam.
        No i najwazniejsza rzecz u kobiet: absolutnie zadnej ciazy, po kuracji wg
        ulotki 2 miesiace, ale slyszalam nawet 2 lata.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka