lolka01 04.06.04, 16:07 czy gdzies mozna dostac np w sephorze tester/probke tuszu do rzes?? mam bardzo wrazilwe oczy i wiekszosc maskar mi je podraznia, oczy bardzo lzawia. szkoda mi zapalcic 100 zl za tusz ktorego nie bede mogla pozniej uzywac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yrrah Re: testery tuszow do rzes 04.06.04, 17:35 Tego nie wiem, ale niektore apteki sprzedaja kosmetyki kolorowe dla alergikow i atopikow firm SVR i Avene. Wiem, ze tusze tez sa. Odpowiedz Link Zgłoś
marialu Re: testery tuszow do rzes 05.06.04, 09:17 Jest niestety minimalne prawdopodobienstwo ze dostaniesz miniaturke,choc one istnieja.Sa tez w perfumeriach ( np. sephora) wystawione lub mozna poprosic o zobaczenie pelnowymiarowego testera.Ale one z kolei z reguly sa stare i pewnie niezbyt czyste.Jesli wchodzi na rynek nowy tusz to czasem mozna sie zalapac na mala probeczke albo stoi po kilka testerow.Tak bylo ostatnio z jakims tuszem Diora ( Maximeyes?).W tej systuacji chyba warto postawic na La Roche Posay, tusze maja niezle,choc moze nie robia takich cudow jak inne z wyzszej polki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś