Dodaj do ulubionych

kosmetyki HERBE

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 17:59
Czy ktoś miał? Czytałam same dobre recenzje balsamu wyszczuplającego czy
kremu do stóp, podobno fajna jest seria Citro Bronze. Podzielcie sie uwagami,
jeśli miałyscie jakikolwiek produkt tej formy.
Obserwuj wątek
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: kosmetyki HERBE IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 10:32
      firmy* ;) Ehh nikt nie zna...? www.herbe.com.pl
    • Gość: primcia Re: kosmetyki HERBE IP: *.chello.pl 06.06.04, 12:24
      Ja mam krem brazujacy Citro-bronze i jest swietny, dobrze brazuje, w ogole nie
      smierdzi samoopalaczem, nie jest tlusty, pachnie lekko cytrusowo. Problem jest
      tylko ze zdobyciem - ja zamawialam na esentii, bo nigdzie nie moglam znalezc.
      Kupilabym jeszcze kilka produktow, ale nie mam gdzie:( Czy ktos widzial te
      kosmetyki w Warszawie?
      • cezarymg Re: kosmetyki HERBE 20.06.04, 23:00
        Kosmetyki herbe są dostępne na Allegro - mają dobre ceny i gwarantowaną jakość.
      • Gość: Kamila Re: kosmetyki HERBE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:59
        Widziałam na poczcie na Świętokrzyskiej całkiem niedawno - na stoisku gazetowo-
        kosmetycznym - maseczki i żele brązujące.
    • Gość: odrakontra Re: kosmetyki HERBE IP: *.gl.digi.pl 06.06.04, 16:05
      juz kiedys na forum wspominalam o moim ukochanym i "niezdobywalnym" balsamie
      trwale brazujacym... jest to balsam wymarzony - prawie tak trwaly jak
      samoopalacz, o dziwo nie smierdzi (a przynajmniej minimalnie ;), wspaniale
      nawilza, nie smuzy.... i wszystkie sopoty a nawet l'oreale ma pod soba...
      byc moze jest malo znany bo malo dostepny... ja "przepytalam" chyba wszystkie
      punkty z kosmetykami w gliwicach i dowiaduje sie, ze owszem, kiedys byl.
      swoj jedyny balsam "herbe" kupilam w lipcu zeszlego roku w cieszynie i od tej
      pory nie widzialam nigdzie indziej ;(((
      na stronie wyczytalam o brazujacym kremie do twarzy i tez bym byla bardzo
      ciekawa...
      pozdrawiam!
      • cezarymg Re: kosmetyki HERBE 20.06.04, 22:59
        Z tego co wiem kosmetyki herbe są dostępne na Allegro i to w dobrych cenach.
        • charade Re: kosmetyki HERBE 21.06.04, 10:09
          Mam obecnie ten krem brązujący do twarzy. Moim zdaniem rewelacja ! Brązuje
          niesamowicie naturalnie, żadnych plam, smug, twarz wygląda jak lekko opalona
          nad morzem, żadnej żółci tak jak przy Sopocie Ziaji. Do tego oczywiście ten
          zapach, mała tłustość. Gorąco polecam !
    • Gość: agni Re: kosmetyki HERBE IP: *.tele2.pl 21.06.04, 10:46
      Mnie niestety herbe do siebie zraziło - kiedys kupiłam krem pod oczy, z
      bławatkiem bodajże - niestety firma nie dołączyła do opakowania kilofa, żeby
      wspomniany krem odrąbywać po kawałku z pudełka, a jego konsystencja, niestety,
      nie pozwalała na inny sposób wydobycia go z tego pudełka. Co śmieszniejsze,
      przeterminowany nie był, więc widocznie taki miał być - szkoda mi było skóry
      pod oczami na taki eksperyment.
      • Gość: lizi Re: kosmetyki HERBE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:40
        dziewczyny, czy znacie ceny tych kosmetyków, chodzi mi konkretnie o krem
        brązujący do twarzy, balszamy brązujące i specyfik na cellulit
        dowiedziałamsię właśniem,że można te kosmetyki zamówić bezpośrednio u nich na
        tzw.telesprzedaży(po cenach producenta)nr tel.(022)33 00 248
        pozdr
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: kosmetyki HERBE IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 14:45
          Są taniutkie, sprawdź na esentii. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka