milka0 18.11.04, 08:39 Jeśli masz do oddania krzesełko do karmienia chętnie je przyjmę/wypożyczę. Jest mi bardzo potrzebne od stycznia gdy synek będzie pod opieką babci. Jestem z Piaseczna . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka0 Re: Przyjmę KRZESEŁKO 20.11.04, 14:43 milka0 napisała: > Jeśli masz do oddania krzesełko do karmienia chętnie je przyjmę/wypożyczę.Nie musi to być jakieś ekstra firmowe krzesełko. > Jest mi bardzo potrzebne od stycznia gdy synek będzie pod opieką babci. > Jestem z Piaseczna . Odpowiedz Link Zgłoś
milka0 Re: Przyjmę KRZESEŁKO 22.11.04, 12:33 milka0 napisała: > Jeśli masz do oddania krzesełko do karmienia chętnie je przyjmę/wypożyczę. > Jest mi bardzo potrzebne od stycznia gdy synek będzie pod opieką babci. > Jestem z Piaseczna . Odpowiedz Link Zgłoś
milka0 Re: Przyjmę KRZESEŁKO 28.11.04, 18:58 milka0 napisała: > Jeśli masz do oddania krzesełko do karmienia chętnie je przyjmę/wypożyczę. > Jest mi bardzo potrzebne od stycznia gdy synek będzie pod opieką babci. > Jestem z Piaseczna . Odpowiedz Link Zgłoś