maja11-25 03.02.12, 18:38 Witam czy ktoś używał ten krem i co o nim myślicie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 19:19 nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 19:38 Myślałam,że będzie wybawieniem dla zmęczonych mrozem dłoni,ale gdzie tra.Nieprzyjemny w nakładaniu,efektów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 20:03 Bez szału, dla mnie dużo lepszy był na zniszczone ręce Soraya Krem do rąk ochronny anty-detergent. Odpowiedz Link Zgłoś
sznappi Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 21:48 Wg mnie wlasnie przy takich mrozach swietny-to nie jest krem do biura po umyciu rak-jesli ktos uzywa go w takich celach i tylko takich to moze sie zawiesc. Dla mnie jeden naj-tylko on mi pomaga przy pieczeniu rak przy mroznej pogodzie-drugi Avon z oliwa-ale juz nie taki... Odpowiedz Link Zgłoś
nevada87 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 21:56 Bardzo dobry krem - jeden z niewielu, który skutecznie i na długo nawilża nawet mocno przesuszoną skórę. Może konsystencja, zapach niezbyt ciekawe, ale świetna skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 04.02.12, 10:12 w zimie uzywam regularnie, co prawda tylko na noc,ale efekty calkiem dobre. Mozecie sie smiac,ale jest tez super na przesuszona i zniszczona wycieraniem skore nosa przy katarze, dobrze zabezpiecza, natluszcza i regeneruje. Odpowiedz Link Zgłoś
gooralka Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 04.02.12, 11:54 W zimie - przy takich mrozach jak teraz jest idealny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sznappi Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 04.02.12, 15:28 Anula-ja sie nie smieje bo ja tym kremem swego czasu sie balsamowalam i tez mi pomogl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieknosc-dnia Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 05.02.12, 00:31 Mnie uczulił okropnie. Dużo ma w składzie pochodnych ropy czyli mineral oil, niby to chroni skórę, ale ja wolę np te z masłem she z L"Occitane www.pieknosc-dnia.com.pl Strona o kosmetykach i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś