Dodaj do ulubionych

Krem do rąk Neutrogena Formuła Norweska

03.02.12, 18:38
Witam czy ktoś używał ten krem i co o nim myślicie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 19:19
      nic specjalnego.
      • black_magic_women Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 19:38
        Myślałam,że będzie wybawieniem dla zmęczonych mrozem dłoni,ale gdzie tra.Nieprzyjemny w nakładaniu,efektów nie widać.
    • sommerrrzeit.33 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 20:03
      Bez szału, dla mnie dużo lepszy był na zniszczone ręce Soraya Krem do rąk ochronny anty-detergent.
      • sznappi Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 21:48
        Wg mnie wlasnie przy takich mrozach swietny-to nie jest krem do biura po umyciu rak-jesli ktos uzywa go w takich celach i tylko takich to moze sie zawiesc.
        Dla mnie jeden naj-tylko on mi pomaga przy pieczeniu rak przy mroznej pogodzie-drugi Avon z oliwa-ale juz nie taki...
    • nevada87 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 03.02.12, 21:56
      Bardzo dobry krem - jeden z niewielu, który skutecznie i na długo nawilża nawet mocno przesuszoną skórę. Może konsystencja, zapach niezbyt ciekawe, ale świetna skuteczność.
      • anula36 Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 04.02.12, 10:12
        w zimie uzywam regularnie, co prawda tylko na noc,ale efekty calkiem dobre.

Mozecie sie smiac,ale jest tez super na przesuszona i zniszczona wycieraniem skore nosa przy katarze, dobrze zabezpiecza, natluszcza i regeneruje.
        • gooralka Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 04.02.12, 11:54
          W zimie - przy takich mrozach jak teraz jest idealny :)
          • sznappi Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 04.02.12, 15:28
            Anula-ja sie nie smieje bo ja tym kremem swego czasu sie balsamowalam i tez mi pomogl.
            :)
    • pieknosc-dnia Re: Krem do rąk Neutrogena Formuła Norwes 05.02.12, 00:31
      Mnie uczulił okropnie. Dużo ma w składzie pochodnych ropy czyli mineral oil, niby to chroni skórę, ale ja wolę np te z masłem she z L"Occitane

www.pieknosc-dnia.com.pl
      Strona o kosmetykach i nie tylko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka